beciax30 22.01.11, 15:37 Tutaj możecie wstawiac wszystko co śmieszne filmy, kawały, teksty Śmiech to zdrowie a więc czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milya Re: Śmieszny wątek 22.01.11, 15:41 pomidor. wchodzi facet do apteki w walentynki, a aptekarka drze sie: - skonczyly sie juz! nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
xxxewelinka14 Re: Śmieszny wątek 22.01.11, 15:51 www.youtube.com/watch?v=cIPY612XDfg www.youtube.com/watch?v=UebbTz9jr8Y&feature=related www.youtube.com/watch?v=5QHVvapMsak Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzchowa33 Re: Śmieszny wątek 22.01.11, 15:55 hmm nie wiem dokładnie co mam tu pisać ale może zapodam moją wpadkę: No więc wybrałam sie z mamą do sklepu.Miałam ze sobą torbę i oglądałam różne rzeczy.Wiecie jak jest w sklepach naładowane wszystko na wszystkim i była taka jakby "piramida" z dżemami no i ja sie zamachnęłam moją torbą, jebłam o to genialne ustawienie dżemów i oczywiście wszystko sie rozwaliło.ekspedientki zrobiły of course wielki raban jakbym podłożyła bombę atomową. dały mi mopa i wycierałam btw. moja mamuśka sie do mnie nie przyznawała Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: Śmieszny wątek 16.08.11, 06:35 zmierzchowa33 to fajna przygoda. ;p Ja też lubię układać w wózku. : D Haha ;p Odpowiedz Link Zgłoś
ilovevampires16 Re: Śmieszny wątek 16.08.11, 10:48 Haha Jak byłam młodsza to tak robiłam ;P Ale Twoja mama wygrała ;] Moja też by udawała, że mnie nie zna Odpowiedz Link Zgłoś