kararock 23.01.11, 11:01 www.avril.pl/index.php?site=news&action=koment&id=1633 No nie jest zły poza początkiem nie wiedziałam, że aż tak się zmienił ;/ smutne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka96 Re: Teledysk do "What the hell" 23.01.11, 18:43 troszeczke mi jej szkoda, uwielbiałam ją za czasów "skater boy", była taka normalna, byłą zwykłą nastolatką , nie "wypicowaną" jak te dzisiejsze seleny,deminy. Była szczere a w zarazem naturalna, a teraz aż oczy bolą od "zróżowanego" stylu, jest taka sztuczna i plastikowa, jakby nie była sobą.... Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Teledysk do "What the hell" 23.01.11, 20:22 właśnie chociażnie do końca tak jest mimo to jak dzisaij czytałam opis z tyłu filmu"pyskata skejciara" to po prostu płakałam stara av nigdy nie pokazałby by się w takich ciuchach, a tym bardziej bez a sama muzyka też się bardzo zmieniła ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Teledysk do "What the hell" 23.01.11, 21:07 super teledysk ! piosenka tak samo ! już mam na nią fazę i wstawiałam sobie w opis na gg ;D All my life I've been good, but now I I I am thinking WHAT THE HELL ?! ;D / już umiem refren na pamięć ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Aaaaaaa <33 23.01.11, 21:56 Jest świetny, uwielbiam kiedy Avril jest taka szalona xd Ogólnie boski, w stylu "Girlfriend". strasznie mi się podoba. Opłaciło się czekać ; D Odpowiedz Link Zgłoś
selena_ Re: Teledysk do "What the hell" 26.01.11, 15:20 piosenkę uwielbiam teledysk fajny, ale muszę przyznać że naprawdę się zmieniła i... chyba wole ją taką jaka jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Teledysk do "What the hell" 26.01.11, 15:23 hm. piosenka nawet a teledysk taki sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy13 Re: Teledysk do "What the hell" 15.02.11, 19:02 Uwielbiam tą piosenkę , a teledysk do niego też .! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_girl Re: Teledysk do "What the hell" 11.02.11, 18:16 piosenka fajna teledysk też ale zabardzo szpanuje w nim. Patrzcie jestem avril, patrzcie mam swoje perfumy swoją kolekcje ubrań mam wypasiony telewizor i moje życie jest takie różowe. Uważam że zrobiła się teraz pustą zakompleksioną lalą jak paris hilton. Wolę ją za czasów sk8er boy. Wyluzowana bezkompleksów normalna nastolatka. Byłam jej fanką ale teraz nie wiem. Nienawidze księżniczek. avril tewraz nią jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zuomek Re: Teledysk do "What the hell" 15.02.11, 15:21 Stanowczo wolę starą Avril Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Teledysk do "What the hell" 15.02.11, 18:29 teledysk taki se ale piosenka SUPER!!!!! nucę ją od kilku dni ' The Time Is In Our Hands It's Our Generation ' plombrng_mary Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Avril już dawno stała się cieniem samej siebie. 15.02.11, 18:35 Avril już dawno stała się cieniem samej siebie sprzed lat. Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Nie przesadzaj . 15.02.11, 18:35 To że na początku chodzi w bieliźnie to co z tego? A jak ktoś jest na plaży w bikini to przecież to samo . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla dla mnie to jedna wielka reklama 15.02.11, 18:43 Tu perfumy i ciuchy, tam aparat firmy sony. Piosenka nawet mi się podoba, ale co do tego teledysku... Odpowiedz Link Zgłoś
holiday mimo wszystko ma do niej sentyment. 15.02.11, 18:55 Niby to miał być jej najbardziej popowy kawałek, ale jakoś ... Gdyby teledysk był inny to piosenka też napewno miałaby trochę inny styl. Nadal lubię jej posłuchać, ale jak w teledysku słodko macha łapkami i krzyczy "what the hell' to wymiotować mi się chcę. chociaż nadal ją lubię, nie wiem dlaczego,ale to chyba sentyment. jak byłam baardzo młodsza to już ją lubiłam i nie przeszło mi. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Dajcie już spokój z tą Avril. 15.02.11, 19:15 Nieźle mnie wnerwia, nie chce mi się pisac, co o niej myślę, bo dostanę bana za przeklinanie. Może jakoś bym ją tolerowała, gdyby nie zbeszczeciła Amerykańskiego Idiota i Basket Case'a. Tego jej nigdy nie wybaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Teledysk do "What the hell" 19.02.11, 13:46 nie podoba mi się ani piosenka, ani teledysk oO Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Teledysk do "What the hell" 19.02.11, 13:53 ja uwielbiam piosenkę, a do teledysku też nic nie mam ;p Odpowiedz Link Zgłoś