Dodaj do ulubionych

Znajomi podobni do gwiazd.

• xxmadziulaaxx Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 20:48
      Moja kuzynka jest strasznie podobna do Emmy Watson tongue_out
    • sweetie Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 20:49
      Tak właściwie to nie znajomi.......bardzo dużo osób mówi mi że wyglądem przypominam Selene Gomez. To całkiem śmieszne ale w ten weekend miałam wielki surprise......nagle ktoś mnie duga a tam mała dziewczynka z kartką w rece i długopisem.....cała taka mega happy prosi mnie o autograf......;DD
      ona myślała ze jestem Selena gomez.
      I nagle wokól mnie znalazły się koleżanki tej dziewczynki.....i możesz im tłumaczyć ze nie jesteś żadna Selena ale one i tak muszą mięć fote.....
      Cholera nie wiedziałam co mam robić nigdy nie znalazłam sie w takiej sytuacji ^^
      na samym końcu po ich ciągłym prześladowaniu zrobiłam sobie z nimi fote......one wiedziały że nie jestem Seleną i na końcu mi to nawet powiedzialy. Ja zapytałam się ich po co im była w takim razie ta fota.....jedna z nich powiedziała mi że po przeróbce na fotoszopie nikt się nie kapnie że nie jestem Seleną ;DDDD
      Moi znajomi cały czas wypominaja mi to wydarzenie wink))
    • rikkki heeh 31.05.11, 20:56
      moja kol jest podobna do Cassie z Skins, jeden chłopak w szkole kojarzy mi się z Shannonem xD i, hmmm.., chyba tyle
    • yourdrug Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:01
      No ja mam kumpele podobna do Dulce i kuzyna podobnego do Hayden Christensen big_grin
    • themissnothing Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:03
      Moja koleżanka jest podobna do Scarlett Johansson... zazdroszcze jej wink
    • demi123joe Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:17
      u mas kolega w klasie jest podobny do joe jonasa.on ma czarne kręcone włosy, kiedyś jak je sobie wyprostował a ja miałam w piórniku zdjęcie joego z camp rock 1 to całkiem podobni ;p
      ps. kiedyś się w nim kochałam ale teraz wyszło że z niego straszny egoista
    • dreamdreamdream Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:25
      ja mam kol. która jest podobna do Julii Robertssmile jedna jest też podobna do tej dziewczyny, która kiedyś występowała w h20 jej imię to Emma tongue_out jest też jedna,która jest trochę podobna do emily osment i jedna, która jest podobna do tej aktorki,która gra lucy w ranczosmile mi moi kol. kiedyś mówili,że jestem podobna do seleny gomezsmile i jest taki chłopak, który jest podobny do biebera ale to nie jest atut w mojej klasie wink
    • zbuntowana22 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:29
      Jedna dziewczyna z mojej szkoły wygląda prawie identycznie jak Blake Lively, a moja Koleżanka wygląda jak Catherine Graham z "Pamiętników Wampirów", tongue_out
    • emowisienka Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:34
      3 znajomych (kumpli) BARDZO podobnych do jb uncertain
      • shibuu_ owszem. 31.05.11, 21:42
        Mój kolega z klasy, strasznie, ale to straasznie przypomina... Andrew Garfield'a. Na prawdę i nie tylko ja tak sądzę, nawet nie trzeba się przypatrywać aby zobaczyć to podobieństwo! Wooow, jeśli teraz ma 14 lat i jest strasznie do niego podobny (nawet uśmiecha się tak samo!) to co będzie... za siedem, osiem lat?
    • aga19970207 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:40
      chyba nie mam!!
      Ale kiedyś pojechałam do kuzynki,która mieszka w Lublinie i chodząc po mieście wpadłam na takiego chłopaka -raczej to on wpadł na mnie -ale mniejsza z tym.
      Jak na niego spojrzałam mało co się nie przewróciłam był nie samowicie podobny do Paula Wesleya no mówię wam i to jak .Na początku myślałam że to naprawdę on ale przeprosił mnie i odszedł a jak podszedł ko kumpli to jeden nazwał go ,,Dawid"
      no niestetysadsadsadsadsadto nie był on
      Ale czasami spotykamy ludzi którzy są podobni do gwiazd!!!!!!!!!!!!!!big_grinbig_grinbig_grin
    • klaudynka12 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:41
      Mój kolega jest podobny z twarzy do Biebera big_grin
      • gandalf15 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:45
        Ja mam kolegę, który wygląda jak Ryan Gosling. Aż się czasem nie mogę nadziwić xD
        • invisible_to_u Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:52
          Mam ciocie podobną do Agnieszki Chylińskiej. Wszyscy jej to mówią xd
    • squashybanana Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 21:53
      moja koleżanka ma uśmiech zupełnie jak Keira Knightley. wink
    • aga1712 Mam koleżankę uderzajaco podobną do Marilyn Monroe 31.05.11, 22:02
      szczególnie na zdjęciach wygląda BARDZO podobnie do niej - prawie że te same włosy, z twarzy mniej ale jednak smile
    • nena228 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 22:03
      Gdyby Mel Gibson był młodszy o jakieś 30 l to nie odróżniłabym go od mojego kolegi- Leszka poza tym jest jeszcze Dawidek łudząco podobny do Orlando Bluma. A i mój tata ma oczy tego co gra Rambo.
    • pattinsonowa007 Koleś podobny do Roba Pattinsona. 31.05.11, 22:11
      Tak, w moim mieście jest ów koleś. Fryzura jest identyczna, styl ubierania wzoruje się na Robercie, na dodatek to kuzyn mojej baardzo dobrej znajomej. Jego rysy twarzy są nawet bardzo podobne. ;>
    • beemazzy Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 22:15
      mój najlepszy przyjaciel wygląda jak justin bieber i mnie to przeraża : o
    • love.rock.girl Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 22:21
      Moja przyjaciółka jest podobna do Roberta Planta (wokalisty Led Zeppelin)wink
    • miss_yaa Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 22:24
      ja znam chłopaka, który wygląda jak nick jonas tylko że ma więcej tych loków ale też gra na gitarze! i jeszcze znam chlopaka który jak harry potter wygląda i dziewczynę co jak lady gaga zanim zaczela nosic te peruki(w brozowych włosach) i jest taka dziewczyna co ma twarz i włosy centralnie jak taylor swift tylko ze ona ma rude
    • rock_ Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 22:48
      Tak mam.
    • majaaa17 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 22:52
      hm... mój kolega z klasy jest podobny do Bruno Marsa.
      Mój sąsiad do ... Taylora Lautnera.
      Moja nauczycielka od przyrody do Małgorzaty Kożuchowskiej.
      Jedna dziewczyna jest baardzo podobna do tej aktorki z ''Na dobre i na złe'' - taka kulejąca lekarka. Chyba wiecie o kogo chodzi. smile
    • deedee ^_^ 31.05.11, 22:52
      z tego co mi się przypomina to jest taki koleś który jest podobny do Nicka Jonasa .
    • kora_154 znam samych. ;p 31.05.11, 23:02
      mój kuzyn jest znaną osobowością. ;p dominik z ycd. głosujcie na niego .;D
      a jakub gierszał to kumpel mojego brata xd otwórca roli w sali samobojcoww;p dominika.;p
    • wiki09871 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 31.05.11, 23:13
      Mam kolegę podobnego z teledysku Codiego Simpsonabig_grin
    • moments7 avril 31.05.11, 23:46
      moja przyjaciolka jest do Avril Lavigne trochę podobna
    • ralisa1234 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 06:41
      Kolega mojego brata jest strasznie podobny do Cody`iego Simpsona. Serio. Kiedy pierwszy raz koło mnie przeszedł pomyślałam ,,O k*rde Simpson w naszej szkole!''big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka