phoebe124 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 06:52 Mam koleżankę która jest podobno nawet bardzo podobna do Jvany Baquero Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 09:08 Jedna do Miley Cyrus nawet ma podobne ruchy. A druga do Irki z plebanii haha jezeli ktos wie o kim mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
madoxxx Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 09:40 Ja ma kol.podobna do mily cyrus i kolege podobnego do davida belle Odpowiedz Link Zgłoś
estranged. Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 10:06 Tak, wujka Pattinson'a Odpowiedz Link Zgłoś
princess266 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 10:17 klama_kcmil napisał(a): > Macie jakichś znajomych podobnych do jakiejś gwiazdy? Ja na przykład znam dz > iewczynę, która jest z twarzy strasznie podobna do P!nk. Albo jeszcze inna ogół > em nie jest podobna, ale ma fote na której przypomina mi Beyonce. > A jak jest u Was? > PS. Można też umieszczać zdjęcia tymczasowo na swój profil, jeśli sie chce i ni > e ma nic przeciwko szastaniu zdjęciami swoich znajomych w internecie xdd > ] Nie wiem czy jestem do jakiejś gwiazdy podobna , ale wszyscy Mi mówię , że strasznie przypominam Shakire ... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia6343 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 10:20 Ja też znam taką dziewczyne która jest strasznie , ale to strasznie podobna do ' pink ' i na pewno jeszcze troche takich jest ale teraz sb nie przypomnę ;d Odpowiedz Link Zgłoś
billkayuna4819 Yhmm 01.06.11, 10:37 Mój kumpel ze szkoły jest podobny do Biebera... Odpowiedz Link Zgłoś
themaxi95 Justin bieber!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.06.11, 10:39 mój kolega ... jest do niego mega podobny w h*J Go to irytuje bo cała klasa na niego mówi ;;BIMBER;; Odpowiedz Link Zgłoś
mia32923 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 11:17 ja mam kolegę podobnego do justina biebera Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 11:23 W mojej szkole była dziewczyna łudząco podobna do Seleny Gomez Aż można się było pomylić Odpowiedz Link Zgłoś
bbincomplete Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 12:34 Mój przyjaciel jest bardzo podobny do głównego aktora z serialu "Jake i Blake" - Benjamin'a Rojas'a. (: Ponadto znajomi uważają że jestem mieszanką Demi Lovato oraz Niny Dobrev. Wyczuwam drobne podobieństwo oczu czy uśmiechu, ale nie zwracam na to zbytnio uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
krejzolka0 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 14:31 Ja mam koleżankę podobną do Ash i DO Anety Zając Odpowiedz Link Zgłoś
love3music Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 14:43 brat i kolega z klasy - Justin Bieber kolega do gościa z rammsteina koleżanka do willow smith Odpowiedz Link Zgłoś
rockamnka_xdd Leo Messi 01.06.11, 15:17 Mój przyjaciel jest z urody strasznie podobny do Lionela Messi'ego. Można powiedzieć, że jest to jego własny klon. Nie jest najwyższy (od messi'ego wyższy ale o nie wiele), fryzura taka sama, a poza tym jest wielkim fanem FC Barcelona. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że ja jestem podobna do jego dziewczyny ANTONELLI. Nie wiem jak to się pisze ale mniejsza z tym. Ja i on również znamy sie od najmłodszych lat. To fajne mieć tyle wspólnego z kimś sławnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley141 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 15:24 Ja nie mam znajomych podobnych do gwiazd sama jestem trochę podobna do Ashley tisdale : ) Odpowiedz Link Zgłoś
czekooladka Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 16:00 nie ale ja jestem podobna do Demi xd a kiedyś miałam znajomą podobną do gosi andrzejewicz xd Odpowiedz Link Zgłoś
czo.p Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 16:06 Mam przyjaciółkę która wygląda identycznie jak doda. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulaa15 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 17:29 ja mam kolegę który jest strasznie podobny kendalla z big time rush Odpowiedz Link Zgłoś
tallyweijl Kolega podobny do Biebera. 01.06.11, 17:40 To jest taki mój kolega, i jest strasznie podobny do Justina Biebera ! Tu są jego zdjęcia : twitpic.com/photos/swagg_man_ Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_96 Znajomi podobni do gwiazd? 01.06.11, 18:19 Mój kuzyn jest podony do Seby z Do dzwonka Aaaa ja chodzę do gimnajzum ,ale raz widziałam przewodniczącego podstawówki (z 6 kl.) jest podobny do Biebera chociaż jest niski Odpowiedz Link Zgłoś
majlentis Mam ... 01.06.11, 19:20 Mamy takie nowe dwie dziewczyny w klasie które są normalnie identyczne wyglądem do Toma i Billa Klautizza Odpowiedz Link Zgłoś
magdi12 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 19:27 Jedna moja koleżanka jest trochę podobna do Kasi Cichopek. A jakiś chłopak z mojego gimnazjum jest bardzo podobny do Cole'a Sprouse'a. A jeszcze inny chłopak troche przypomina Biebera. Taką samą fryzure mają Odpowiedz Link Zgłoś
eurodont Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 20:13 a u mnie wokoło to same biebery sie kręcą gdzie nie spojrzę to grzywka jak bieber ! ale oczywiście jedni sie opamiętali i zrozumieli że dziewczyny np. ja nie lecą na grzywke w stylu justina ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
twihards_xd Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 20:14 ja w szkole mam chłopaka, który jest podobny do Taylora Lautnera Odpowiedz Link Zgłoś
justynap1995 Re: Znajomi podobni do gwiazd. 01.06.11, 21:33 Hehe mam w klasie kolegę który przypomina całkowicie Enriqu Iglasiasa, koleżankę podobną do Niny Dobrev i jeszcze jedną koleżankę podobną do Jessiki Stroup i jeszcze jedną podobno do Seleny Gomez, ale mi tam ona nie bardzo ją przypomina XD Włosy ma całkiem inne wszyscy z klasy no a tak to znajomych nie mam, ale kiedyś w kościele na drodze krzyżowej widziałam kolesia identycznego jak ten aktor z pamiętników wampirów co gra Jeremiego. Normalnie klon Odpowiedz Link Zgłoś