niezniszczalna Re: mam doła przez mój wzrost ;( 29.03.11, 17:37 Mam tyle samo wzrostu co Ty. Co prawda jestem o rok starsza,ale w Twoim wieku już miałam tyle wzrostu. Ja się przyzwyczaiłam-z czasem... Też mnie to wkurzało, bo wszyscy mówili:,,Ale Ty jesteś wysoka" itp. Ale teraz jestem dumna z mojego wzrostu i czuję przez to niezależność. Tylko są 2 rzeczy,które mnie na maksa wkurzają: 1. Mam przez to duże stopy: 41/42 2. Często bywa tak, że chłopak,który mi się podoba jest mniejszy ode mnie-żenada... Ale ogólnie cieszę się, że jestem wysoka. Wszyscy mi mówią, że powinnam iść na modelkę (ta jasne, z moją twarzą xd) 3maj się Odpowiedz Link Zgłoś
splash Re: mam doła przez mój wzrost ;( 29.03.11, 17:48 To one są niziutkie.Ja mam 12 lat i 155cm. Ty jesteś jedną z wyższych a one z najniższych. Nie martw się i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: mam doła przez mój wzrost ;( 29.03.11, 17:49 nic na to nie poradze ciesz się że masz taki wzrost i doceń to skoro masz taki wzrost a oni się śmieją bo zazdroszczą wiele dziewczyn marzy o karierze modelki ale z powodu niskiego wzrostu nie może spęniać marzeń więc to doceń i zobacz czy na swój wzrost nie ubierasz się zbyt poważnie żebyś nie wyglądała za staro p.s. ja też na leże do jednej z 3 dziewczyn z jajwiększych wzrostowo jestem nawet większa od chłopców ale nic na to nie poradze więc się nie dołuj po to nic ci nie da tylko korzystaj z życia Odpowiedz Link Zgłoś
basket_girl Re: mam doła przez mój wzrost ;( 29.03.11, 17:53 Wiesz ja tez mam 14 lat a mój wzrost to 174cm. Nieraz tak sobie myślę,że wolałabym być trochę niższa ale z drugiej strony być takim małym to też nie jest chyba fajnie. Mnie też to denerwuje,że jak idę z koleżankami to niektóre są takie małe i to dziwnie wygląda. Nie martw się bo nie jesteś sama, a poza tym to my wysokie dziewczyny możemy być extra modelkami albo świetnymi koszykarkami, siatkarkami lub piłkarkami ręcznymi Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka_ wejdź.. 29.03.11, 18:00 słuchaj, to nie musi być taki wielki problem. poprostu musisz się zmierzyć z tym kompleksem. każdy jest inny, ty akurat taka. pomyśl, niektórzy płaczą bo są za mali. może nawet masz szansę na karierę modelki? zauważ pozytywy, dużo ich jest! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
happyend13 -.- 29.03.11, 18:14 powinnaś się cieszyć bo jeśli jesteś szczupła możesz odnieść sukces w karierze modelki , a te dziewczyny które się z ciebie śmieją po prostu ci zazdroszczą ;d ja sama mam 14 lat i 172 ale mam to gdzieś po prostu olewaj je , myślisz że one są idealne ? no chyba nie . Odpowiedz Link Zgłoś
whiplash. Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 11:38 mam to samo ! ale nie martw się - są plusy na pewno masz długie nogi i jesteś zgrabna, większość dziewczyn pragną takie być Odpowiedz Link Zgłoś
olcyk_ Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 13:43 Nie martw się ja też mam tyle wzrostu co ty a moje koleżanki są mi do ramion ;p ja się tym nie martwię ;p myślę że Ci pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 13:59 Ja też jestem jak mój wiek duża . Bo mam 12 lat i 168/9 cm wzrostu . Ps. Jestem najwyższa w klasie . I z dziewczyn i z chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 14:21 no co ty nie ma co się przejmować innymi....ludzie którzy cie krytykują to debile....krytykują po to żeby sobie dogodzić, ale to nie jest koniecznie prawda....wzrost to jest atut zrozumiesz to jak te co mają po 150 już ani cm nie podskoczą i będą się martwić i męczyć w butach na obcasie a ty nie bedziesz miała takich problemów.....za 3-4 lata to docenisz ;d Odpowiedz Link Zgłoś
malineczka2012 ciesz się swoim wzrostem ;) 30.03.11, 14:42 nie martw sie nimi - one to prawdziwe liliputki......ty masz idealny wzrost jak na twój wiek .one są takie jak ja miałam 10 lat ,a może nawet o kilka cm niższe.....po prostu ci zazdroszcze -nie miałam tyle wzrostu ,co ty w twoim wieku .więc ciesz się swoim wzrostem Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek.xd ja mam 162 cm. i .. 30.03.11, 15:20 marzę w prost być wysoka ! ale niestety juz nie urosne . moja mama jest niska i bede w nia . ; [ . na dodatek jestem gruba a ty pewnie szczupła . nie widze powodu do wstydu . to nie twoja wina ze tak wyrosłaś ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
ledom Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 15:28 To prawda, że wysokie osoby mają problemy, bo się wyróżniają, ale czy to znaczy że masz zrezygnować z przyjemności jakimi są kolonie? Oczywiście, że nie. Nie rozumiem czemu się z ciebie śmieją. A tym bardziej w twoim wieku to jest dobrze być wysokim, bo można się zadawać ze znacznie starszymi osobami A na kolonie możesz jeździć przecież z osobami 16-letnimi. Ja mam 16 lat i spotykam się z 19 latkami i nie ma żadnych sprzeciwów ;D Więc się nie smuć za jakiś czas rówieśnicy cię dogonią Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Masz zajebisty wzrost, to twój duży atut ! 30.03.11, 15:41 I wiem, co mówię. Sama chodzę do II gimnazjum i mam 176cm wzrostu. Chłopcy i tak ci najładniejsi mają ponad 180cm . Kiedy chodziłam do podstawówki, to z powodu swojego wzrostu miałam wielkie kompleksy. Ale zauważyłam, że w nim są utkwione same zalety. Przez to nie wyglądam grubo ( chociaz moja waga nie jest taka malutka ) i mam długie, szczupłe, zgrabne nogi . A twoim koleżankom, to ja pier.dole - nie masz czego zazdrościć. Raczej na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Masz zajebisty wzrost, to twój duży atut ! 30.03.11, 15:52 Ja też jestem bardzo wysoka ... Czasem narzekam, ale nauczyłam się już z tym życ. Wzrost nie powinien ci przeszkadzac w codziennym życiu, spróbuj na to spojrzec inaczej, np. lepiej byc wysoką i miec zgrabną, ładną sylwetkę niż byc niskim pulpetem, który kupuje sobie ciuchy w sklepach dla dzieci ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 15:48 ja mam 13 i 1.69 wiec spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Jeny... 30.03.11, 15:54 Te twoje koleżanki raczej problemy ze wzrostem mają... Znam wyższe osoby w twoim wieku i wież mi, że nie jest z tobą źle. Mój kolega, ktôry ma 13 lat mierzy 185. I co na to powiesz? Ale ogólnie dużo jest takich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliagorka Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 16:04 Wow haha noto to są chyba jakieś karzełki jak w wieku 14 lat mają 150 cm wzrostu. spk ja mam 17 lat i 183 cm. wzrostu moge zapomnieć o szpilkach i wgl. mi to pasi bo jestem chłopczycą nie lubie szpilek , sukienek , rajstop iwg. ale dbam o siebie. jak moi rodzice idą na jakieś bankiety (mają firme) albo targi , konferencje , to zawsze mam na sobie spodnie i się wszyscy pytają ,, to państwa syn ''?? HaHa Odpowiedz Link Zgłoś
madziulla00 Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 16:13 Pomyśl o modelingu. Przeciez wysokie dziewczyny sa najładniejsze. Nie martw się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: mam doła przez mój wzrost ;( 30.03.11, 16:39 Nie przejmuj się . Ja mam odwrotny problem. Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Mam odwrotny problem 30.03.11, 20:05 Jestem niskaa!! Niby jest tez pare osób w klasie którzy są tacy jak ja ! Ale ja i tak pragnę być dużo wyższa; ( Mam nadzieję, że jeszcze podrosne tyle ile chcę. Niby w rodzinie nie jestem taka niska bo wszyscy od strony mamy są niscy za to od taty wysocy! Mam nadzieję, że w przyszłości bedę wysoka po tacie;* A jak już coś to wyższa! ;p;d Odpowiedz Link Zgłoś