Dodaj do ulubionych

Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ?

30.01.11, 13:01
Była kiedyś taka sytuacja w waszym życiu , która wszystko o odmieniła ?
Obserwuj wątek
    • star_is_best Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:08
      śmierć mojego taty
    • madalena Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:13
      nie miałam takiego wydarzenie.
    • maniaczka Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:17
      Jeszcze taka sytuacja się nie wydarzyła...ale jak znam życie to się zmnieni...
    • karmel_ Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:18
      raczej nie.
    • dusssia Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:22
      tak ,a le to jest bardzo skomplikowana i długa historia, ale wszystko zmieniło się na dobre wink

zapraszam do mnie
      ola-ka.blog.onet.pl/
    • xxxnatalxxx Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 14:47
      sporo tego było jak na mnie i każde kolejne zmieniało mnie coraz bardziej.
      Na pewno śmierć taty jednak zanim zaczęłam odczuwać jego brak i smutek z tego powodu minęło dużo czasu.
      Szpital. Zdecydowanie mnie zmienił. Zobaczyłam mnóstwo chorych ludzi. I to naprawdę chorych z rytmem dom-szpital-dom-szpital.
      Pewne forum a dokładniej historie ludzi, którzy tam się udzielali. Przeraziło mnie to i zarazem pokrzepiło.

Teraz jestem silniejsza i wyznaje zasadę: Co mnie nie zabije to mnie wzmocni.
    • bojsgerlka Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 15:54
      tzn. są różne takie drobnostki, które doprowadzają do wielu przemyśleń mnie i staram się coś zmienić , ale nic poważniejszego.
    • ehmm śmierć pewnej osoby. 30.01.11, 15:58
      na krótka chwile pojęłam sens życia, to czym naprawdę sie powinniśmy przejmować oraz to że mogę umrzeć nawet za 5 min.
      • majson .... 30.01.11, 16:54
        moje życie zmieniło ogólnie gimnazjum. Ci wszyscy ludzie. Z jednej strony na lepsze z drugiej na gorsze....
    • linda Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 16:59
      Tak było kilka takich sytuacji , ale nie opowiem tu o tym ponieważ mnie tu wszyscy wyśmieją - chodzi o Boga. Po prostu kiedyś yłam ateistką i nie uśmiechało mi się wierzyć w Boga jednak coś bardzo chciało abym zmieniła zdanie.
    • domciaxdnika Tak .... 30.01.11, 17:07
      Pójście do gimnazjum zmieniło u mnie wszystko smile ale na dobre
      • diamond_girl12 - 30.01.11, 17:09
        Jeszcze nie było takiej sytuacji, która tak bardzo mnie zmieniła.
      • arriane_ Re: Tak .... 30.01.11, 17:12
        śmierć pewnej osoby,wyczucie prze zemnie tej śmierci.
    • annie__ śmierć taty . . . 30.01.11, 17:09
    • smileyy776 Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:17
      Nie wiem chyba raczej nie ... Ale pewnie i tak wszystko się jeszcze zmieni . He he mam czas do 2012 bo podobno koniec świata xdd .big_grin
    • sandrolaxd Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:17
      Gdy pierwszy raz się zakochałam... No i gdy miałam nogę w gipsie .
    • love_chocolate Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:18
      śmierć mojego chrzestnego...
    • slodkiporanek Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:18
      Nie odmieniło życia, ale to takie miłe wspomnienie, że pielęgnuje je w pamięci, zeby broń boże nigdy nie utracić jakiegoś szczegółu.

• trusskawcia tiu 30.01.11, 17:19
      Może nie wszystko, ale część tak. Zaprzyjaźniłam się z taką jedną Emi. Ona zawsze była pyskata, śmiała i wgl. A ja wręcz przeciwnie, nieśmiał, cicha, paliłam cegłę jak miałam coś powiedzieć. Powiedzmy, że trochę sięod niej nauczyłam, pyskuje nauczycielom więcej niż ona. To było pewne przełamanie w moim życiu. A, i zaprzyjaźniłam się w 3 klasie z nią.
    • dagmarka1998 tak, ale nie chce o tym pisać... 30.01.11, 17:21
    • keejsza Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:22
      tak rok temu był taki moment choc to wszystko zaczeło sie 3 lata temu... a teraz kolejna rzecz która odmieni zycie nie tylko moje.
    • claudieea Hm.. nie było chyba takiego ;] 30.01.11, 17:28
      • poziomka3583 Re:hmmm .... 30.01.11, 17:42

poznałam osobe która pokazała mi inny świat i to mnie troche zmieniło ale według wszystkich na lepsze
    • biebruwna Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:56
      Tak... Zła przyjaciółka ,teraz jestem ostrożna big_grinsmile
    • dianolinka Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 18:04
      w wakacje zerwanie przyjaźni z pewną dziewczyną. to wyszło mi na dobre. teraz mam nową przyjaciółkę i jestem hepi. ^^

no i pójście do gimnazjum. nowi ludzie, nowe miłości. i wiele wtop. -.-
    • xjuustysx Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 31.01.11, 20:55
      u mnie też pójście do gimnazjum i poznanie nowych ludzi, lecz za pare miesięcy ide do liceum i muszę się z tym wszystkim pożegnać crying
      • gguciaa Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 01.02.11, 18:56
        Jak przeniosłam się do nowej szkoły.smile
    • avril1028 Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 01.02.11, 19:57
      pobyt do nowej szkoły
      wypadek samochodowy
      śmierć bliskiej osoby
      • desire Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 01.02.11, 20:21
        wyjazd pewnej osoby w pewne miejsce. to odmieniło moje teraźniejsze..'życie'
    • moniqe_cullen Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 01.02.11, 20:28
      W czwartek zmarła moja kochana mama. Już wiem, że moje życie całkiem się zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka