xjuustysx 30.01.11, 13:01 Była kiedyś taka sytuacja w waszym życiu , która wszystko o odmieniła ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
star_is_best Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:08 śmierć mojego taty Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:13 nie miałam takiego wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:17 Jeszcze taka sytuacja się nie wydarzyła...ale jak znam życie to się zmnieni... Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:18 raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
dusssia Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 13:22 tak ,a le to jest bardzo skomplikowana i długa historia, ale wszystko zmieniło się na dobre zapraszam do mnie ola-ka.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnatalxxx Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 14:47 sporo tego było jak na mnie i każde kolejne zmieniało mnie coraz bardziej. Na pewno śmierć taty jednak zanim zaczęłam odczuwać jego brak i smutek z tego powodu minęło dużo czasu. Szpital. Zdecydowanie mnie zmienił. Zobaczyłam mnóstwo chorych ludzi. I to naprawdę chorych z rytmem dom-szpital-dom-szpital. Pewne forum a dokładniej historie ludzi, którzy tam się udzielali. Przeraziło mnie to i zarazem pokrzepiło. Teraz jestem silniejsza i wyznaje zasadę: Co mnie nie zabije to mnie wzmocni. Odpowiedz Link Zgłoś
bojsgerlka Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 15:54 tzn. są różne takie drobnostki, które doprowadzają do wielu przemyśleń mnie i staram się coś zmienić , ale nic poważniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
ehmm śmierć pewnej osoby. 30.01.11, 15:58 na krótka chwile pojęłam sens życia, to czym naprawdę sie powinniśmy przejmować oraz to że mogę umrzeć nawet za 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
majson .... 30.01.11, 16:54 moje życie zmieniło ogólnie gimnazjum. Ci wszyscy ludzie. Z jednej strony na lepsze z drugiej na gorsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 16:59 Tak było kilka takich sytuacji , ale nie opowiem tu o tym ponieważ mnie tu wszyscy wyśmieją - chodzi o Boga. Po prostu kiedyś yłam ateistką i nie uśmiechało mi się wierzyć w Boga jednak coś bardzo chciało abym zmieniła zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
domciaxdnika Tak .... 30.01.11, 17:07 Pójście do gimnazjum zmieniło u mnie wszystko ale na dobre Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 - 30.01.11, 17:09 Jeszcze nie było takiej sytuacji, która tak bardzo mnie zmieniła. Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re: Tak .... 30.01.11, 17:12 śmierć pewnej osoby,wyczucie prze zemnie tej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:17 Nie wiem chyba raczej nie ... Ale pewnie i tak wszystko się jeszcze zmieni . He he mam czas do 2012 bo podobno koniec świata xdd . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:17 Gdy pierwszy raz się zakochałam... No i gdy miałam nogę w gipsie . Odpowiedz Link Zgłoś
love_chocolate Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:18 śmierć mojego chrzestnego... Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:18 Nie odmieniło życia, ale to takie miłe wspomnienie, że pielęgnuje je w pamięci, zeby broń boże nigdy nie utracić jakiegoś szczegółu. Odpowiedz Link Zgłoś
trusskawcia tiu 30.01.11, 17:19 Może nie wszystko, ale część tak. Zaprzyjaźniłam się z taką jedną Emi. Ona zawsze była pyskata, śmiała i wgl. A ja wręcz przeciwnie, nieśmiał, cicha, paliłam cegłę jak miałam coś powiedzieć. Powiedzmy, że trochę sięod niej nauczyłam, pyskuje nauczycielom więcej niż ona. To było pewne przełamanie w moim życiu. A, i zaprzyjaźniłam się w 3 klasie z nią. _____________________________ Ale tak w sumie, kogo to interesuje? Pewnie mnie wyśmieją, ale cóż, nie każdy od niemowlaka jest pyskaty. Odpowiedz Link Zgłoś
keejsza Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:22 tak rok temu był taki moment choc to wszystko zaczeło sie 3 lata temu... a teraz kolejna rzecz która odmieni zycie nie tylko moje. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka3583 Re:hmmm .... 30.01.11, 17:42 poznałam osobe która pokazała mi inny świat i to mnie troche zmieniło ale według wszystkich na lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
biebruwna Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 17:56 Tak... Zła przyjaciółka ,teraz jestem ostrożna Odpowiedz Link Zgłoś
dianolinka Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 30.01.11, 18:04 w wakacje zerwanie przyjaźni z pewną dziewczyną. to wyszło mi na dobre. teraz mam nową przyjaciółkę i jestem hepi. ^^ no i pójście do gimnazjum. nowi ludzie, nowe miłości. i wiele wtop. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
xjuustysx Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 31.01.11, 20:55 u mnie też pójście do gimnazjum i poznanie nowych ludzi, lecz za pare miesięcy ide do liceum i muszę się z tym wszystkim pożegnać Odpowiedz Link Zgłoś
gguciaa Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 01.02.11, 18:56 Jak przeniosłam się do nowej szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 01.02.11, 19:57 pobyt do nowej szkoły wypadek samochodowy śmierć bliskiej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
desire Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 01.02.11, 20:21 wyjazd pewnej osoby w pewne miejsce. to odmieniło moje teraźniejsze..'życie' Odpowiedz Link Zgłoś
moniqe_cullen Re: Jakie wydarzenie odmieniło wasze życie ? 01.02.11, 20:28 W czwartek zmarła moja kochana mama. Już wiem, że moje życie całkiem się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś