Dodaj do ulubionych

Fryzura xDD

31.01.11, 17:49
Pamiętacie jak założyłam wątek o fryzurze z takim wygolonym bokiem. Cały czas odkładałam wizytę u fryzjera bo wiele z was mi to odradzało. Ale dziś odważyłam się i poszłam, włosy dość dużo ścięłam z długości i bok mam trochę wygolony tak że można przykryć to miejsce wygolone włosami. Macie jakieś pomysły by stworzyć jakąś fajną fryzurę na imprezę??
Obserwuj wątek
    • truskaweczka1 Re: Fryzura xDD 31.01.11, 17:56
      tak , pamiętam jaki kto założył wątek ; p

• sandy Re: Fryzura xDD 31.01.11, 18:03
      Ja tylko napisałam żeby przypomnieć bo dużo osób odpisało. Jak nie chcesz to nie musisz komentować. Bo chyba nie zrozumiałaś mnie do końca. Czy ja kazałam wam sobie coś przypominać lub szukać tamtego wątku?? Nie.
      • klaudia2081 Re: Fryzura xDD 31.01.11, 18:21
        zepnij sobie kucyka na górze, potapiruj włosy i je postaw big_grin taka moja wizja wink pzdr kissbig_grin
    • xxxnikusxxx +. 31.01.11, 18:33
      Moja przyjaciółka ma bok wygolony. Myślę, że ta fryzura sama w sobie jest wyróżniająca się. Nie wiem jak masz dokładnie ścięte, ale przyjaciółka ma dość krótko (do karku) i daje sobie gumę na włosy i zaczesuje na jeden bok (ten nieogolony). Nawet dość to wygląda, aczkolwiek wolę swoje długie ;D
    • eziek11 Fryzura ;) 31.01.11, 18:50
      Hmmm ... Nie wiem dokładnie jak masz te włosy zrobione, ale radziłabym Ci natapirować je mocno i zaczesać na ten wygolony bok. Oczywiście przy użyciu gumy do włosów albo pianki. Efekt może być ciekawy, a pracy przy tym nie wiele .. wink
      • mikessa Re: Fryzura ;) 31.01.11, 21:37
        Hmm, raczej nie. Ale muszę przyznać, że odważna jesteś ; ))
    • dominikax3 Re: Fryzura xDD 31.01.11, 21:50
      ja bym się nigdy w życiu tak nie ścięła.
    • seneka4 Re: Fryzura xDD 31.01.11, 21:53
      Zależy od tego jak wygląda reszta Twoich włosów. (;
      Ja bym je natapirowała ,zakryła trochę bok paroma pasemkami włosów - byłoby ładnie. ;>
    • magdalena13072 Re: Fryzura xDD 31.01.11, 21:56
      hmm jakaś oapska spinka z jednej strony tam gdzie nie wygolone??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka