lolcia15 01.02.11, 21:25 moja mama ma w sobotę urodziny ale kompletnie nie wiem co mogę jej kupić pomóżcie mi proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola013 ` o tuuu. :) 01.02.11, 21:33 ja zawsze kupuję jakiś wazonik, świeczki czy coś.. jakieś ozdoby do domu.. albo też bluzkę.. z mamą mamy taki sam gust więc kupuję jej to, co mi się podoba.. to za taki mały budżet, teraz są wyprzedaże. hmmm, co jeszcze... jakiś kosmetyk. albo po prostu bukiet kwiatów. ja przeważnie kupuję 3 różyczki. i mama się cieszy.. wiesz, bo nie chodzi o to co kupiłaś i za jaką cenę - tu chodzi o GEST. `Pozdrawiam. ;** Odpowiedz Link Zgłoś
teardrops Re: prezent dla... HELP ME! 01.02.11, 21:33 Hm.. ja na gwiazdkę rodzicom zrobiłam taki oto prezent. Najpierw poszłam do fotografa, aby powiększyć zdjęcie na którym są rodzice, a później kupiłam ramkę, oprawiłam zdjęcie i rzuciłam pod choinkę. Byli bardzo zadowoleni. Jak chcesz to skorzystaj z pomysłu Odpowiedz Link Zgłoś
ciasteczka_ Hm .. :D 01.02.11, 21:33 Polecam śniadanie . Najlepszy prezent dla mamy . ; DD Odpowiedz Link Zgłoś
cookie18 mm :D 01.02.11, 21:41 może storczyka jakiegoś ładnego , kolorowego ? albo wywołaj zdjęcia swoje mamy i reszty rodziny , kup antyrame obojętnie jakiej wielkości i powsadzaj tam zdjęcia rodziny : D albo jakąś koszmetyczke , bluzkę , biżuterię może byc też płyta jej ulubionego zespołu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly141 Re: prezent dla... HELP ME! 01.02.11, 21:47 Kwiaty, biżuteria(coś srebrnego lub korale ), czekoladki, coś dla ozdoby do domu itp. Można długo wymieniać. Trudno coś doradzić, bo nieznamy twojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: prezent dla... HELP ME! 13.02.11, 23:21 kwiaty, biżuteria, kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ No nie wiem .. patelnie, mikser? XD ... 14.02.11, 02:38 świeczki, ręczniki, ramka ze zdjęciem, zestaw z filiżankami Jakiś zestaw z talerzami Masz dużo opcji Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: prezent dla... HELP ME! 14.02.11, 09:06 my z siostrami wywołałyśmy swoje zdjęcie i powiesiłyśmy na ścianie biżuterię kosmetyki..;d uda ci się coś wymyślić!! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: prezent dla... HELP ME! 14.02.11, 10:38 Może jakiś zestaw kosmetyków ? Np. płyn do kąpieli + jakieś kule do kąpieli + coś tam jeszcze ??? Albo może być też biżuteria Odpowiedz Link Zgłoś
domaa Re: prezent dla... HELP ME! 14.02.11, 11:44 jakąś biżuterie, świece, a może jakiś lakier do paznokci ? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaa kubeczek 14.02.11, 16:40 Może taki kubek jako wyraz miłości? ;> www.takapaka.pl/Produkt/416/zaskakujacy_kubek_ Odpowiedz Link Zgłoś
biebruwna Re: prezent dla... HELP ME! 14.02.11, 17:12 To zależy od charakteru twojej mamy ,nie wiem co twoja mama lubi. Ale to moje propozycje : - biżuteria - kwiatek - ciuch - coś zrobione własnoręcznie Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowa.laska kup jej kota 14.02.11, 20:50 ja tak zamierzam zrobić na walentynki Odpowiedz Link Zgłoś