chocolatex Re: Wakacje 2011 18.02.11, 19:50 Ja jeszcze nie wiem. Pewnie pół wakacji będę się stresować tym, że pójdę do innej szkoły. Ehh Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 2011 18.02.11, 19:54 chciałabym jakoś fajnie wykorzystać ten czas. będę uczyć się jeździć na waveboardzie, pojadę do Chorwacji, spędze czas ze znajomymi i pojadę do babci. kocham wakacje <3 Odpowiedz Link Zgłoś
secret Re: Wakacje 2011 18.02.11, 20:01 wakacje to czas szaleństw mam zamiar po szaleć i się odprężyć na pewno jadę nad morze i morze za granice albo to kuzynek do warszawy mam zamiar spędzić ten czas z kuzynkami i rodziną na wakacje to najlepszy czas aby zbliżyć się do rodziny i wraz nimi za szaleć ale również nie zapominać o przyjaciółkach a na razie zajmuje się nauką aby mieć pasek na świadectwie Odpowiedz Link Zgłoś
ley . 18.02.11, 20:05 Francja, Fraaancja. potem góry i morze z rodzicami. i Coke, oczywiście. zapowiada się świetnie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Wakacje 2011 19.02.11, 10:41 Italia Rome , Venezia , Sicilia z przyjaciółkami obóz rodzice gdzieś za granicę może Wyspy Kanaryjskie plus Bałtyk i może clmf Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Wakacje 2011 22.02.11, 21:56 po pierwsze; chce w końcu spędzić wakacje nie siedząc tylko przed kompem i dowiadując się jak świetnie bawią się moje koleżanki, o nie mam zamiar zrobić wszystko, żeby te wakacje były najbardziej zajebistee w moim życiu, żeby codziennie się coś działo itd, jeśli chodzi o jakiś wyjazd to raczej w góry Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Wakacje 2011 22.02.11, 22:10 Ja wybieram sie do Niemiec - mieszkać To chyba wiele tłumaczy a wakacje trwają tam 1 miesiąc. Pojadę całkiem zielona......bez znajomości języka i wgl. Aż strach sie bać Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 ______________________ 23.02.11, 21:14 wyjadę za granicę, jak zwykle pewnie gdzieś nad morzem, nie wiem jakiim Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Wakacje 2011 23.02.11, 22:23 ja pewnie pojadę sobie do niemiec na zakupy, może jak będzie kasa to do Anglii chociaż wątpię. No i pewnie będę spędzać czas z przyjaciółką <3 Odpowiedz Link Zgłoś
dacey ej no ;c 23.02.11, 22:28 jak mogłaś . przez Ciebie moja wakacyjna depresja znowu mnie zaatakuje i będę zdołowana aż do piątku , do godziny 12:30 , gdzie cały nasz zespół szkół kończy lekcje .. xd ogólnie miałam jechać na obóz do Świętajna (taka mała miejscowość za Szczytnem) , ale to nie wypali raczej. nie wyobrażam sobie 10 dni (no bo jeszcze dojazd itp) bez mojego chłopaka <3 . prawdopodobnie będę siedziała w moim mieście , plus jeziora i morze ;d tak właśnie . a no i imprezy ! obowiązkowo . jak to moja kol . napisała dziś "jeziorko , plaża , wieczorem melanż do rana" o tak ! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Wakacje 2011 23.02.11, 22:31 Opalać się: Na Gran Canarie i na Dominikane, albo Kube Zwiedzać: Chiny Odpowiedz Link Zgłoś
kawaiikimie Re: Wakacje 2011 23.02.11, 22:37 Nigdzie nie jadę. Będę całe wakacje w domu. Fajnie prawda? -.- Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Wakacje 2011 24.02.11, 11:25 Gdzieś nad morze nie wiem jeszcze gdzie. Mam remont więc nie możemy pozwolić sobie na jakieś fajne wakacje za granicą...Ze szkołą jedziemy na 5 dniową wycieczkę. Chłopaki nie mogą jechać wiec tak fajnie nie będzie . ;/ No i będziemy coś odwalać z przyjaciółkami ,pewnie chłopaki nas odwiedzą parę razy.xd no i pojadę może do kuzynki. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Wakacje 2011 24.02.11, 12:46 pierwsze dni wakacji spędzę na radosnym lataniu z papierami po szkołach, a potem na równie radosne oczekiwanie wyników tychże starań. to wszystko skończy się piątego lipca, miejmy nadzieję, że dla mnie szczęśliwie. potem, nie wiem. jest kilka opcji: któryś z obozów, albo sanatorium. w każdym razie, muszę wrócić do początku sierpnia - off festival, potem może coke. a potem się skończą wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 24.02.11, 13:03 Jak dostaniemy wizę z bratem to w czerwcu do siostry do Stanów. Później może pojadę do cioci do Austrii. Fajnie by było zachaczyc na jakiś koncert, ale na to wszystko trzeba miec kasę. Ja już zaczynam zbierac na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Re: Wakacje 2011 24.02.11, 13:17 Prawdopodobnie do Chorwacji i nad nasze polskie morze c: Miałam jechać do Egiptu, ale są zamieszki -.-. Resztę wakacji spędzę w domu, będę siedzieć całe dnie na podwórku. JA CHCE LATO! Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Re: Wakacje 2011 24.02.11, 13:27 A i jeszcze oczywiście pojawię się na Coke Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: Wakacje 2011 24.02.11, 13:26 Miał być Egipt... ale nie wyszło wiadomo dlaczego więc jes Jamjka z moimi wariatkami ! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_alex Re: Wakacje 2011 24.02.11, 13:32 W lipcu jadę do Zakopanego i Krakowa oraz na kilka dni do babci, która mieszka na wsi. Natomiast na początku sierpnia czeka mnie dwutygodniowa wycieczka do Egiptu . Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Wakacje 2011 24.02.11, 13:49 Ja chyba jadę z rodzicami , mojego taty kolegi rodziną i mojej mamy koleżanki rodziną tylko że tej mojej mamy koleżanki rodzina to nie cała jedzie ojca jego nie będzie . Jedziemy wszyscy na taką objazd po Europie dokładniej gdzieś tam nad Morze Czarne Ale dokładnie jeszcze nie wiem cz tylko to . Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Wakacje 2011 24.02.11, 13:49 Ja chyba jadę z rodzicami , mojego taty kolegi rodziną i mojej mamy koleżanki rodziną tylko że tej mojej mamy koleżanki rodzina to nie cała jedzie ojca jego nie będzie . Jedziemy wszyscy na taką objazd po Europie dokładniej gdzieś tam nad Morze Czarne Ale dokładnie jeszcze nie wiem cz tylko to . Odpowiedz Link Zgłoś