Dodaj do ulubionych

Wszystko na tip top ;D

• luana14 Re: Wszystko na tip top ;D 09.02.11, 18:19
      Denerwuje mnie jak każda inna reklama. Widziałam jeszcze większe badziewia.
    • agi_ Re: Wszystko na tip top ;D 09.02.11, 18:25
      no, ja mam tak że jak słyszę jakąś piosenkę to później przez pół godziny
      ją nucę tak samo jest z tą, ale moim zdaniem reklama jest tandetna indifferent
    • i_love_jasper Re: Wszystko na tip top ;D 09.02.11, 18:25
      o nie!!!
      mam ją w d...!!!
      cała klasa ją śpiewa to na przerwach, to na lekcjach!!!
      okropne!!! na szczęście ja i moja naj naj przyjaciółka tylko tego nie śpiewamy tylko uciekamy!!!!
    • olckaa Re: Wszystko na tip top ;D 09.02.11, 18:30
      głupia
    • agawa1994 Re: Wszystko na tip top ;D 11.02.11, 19:54
      Oj bez przesady. Ta reklama jest po prostu zabawna, może faktycznie trochę głupawa, ale mimo wszystko pozytywna i z jakim takim pomysłem smile
      Mi nie przeszkadza, tylko przywołuje uśmiech na twarz: te kolory, ta muzyka...
      Czysty, rozbrajający kicz! smile
    • trufla Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 13:06
      Jakoś mi to nie przeszkadza...
      • lupitka30 Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 13:11
        ta reklama mnie wkurza ale i tak czasem nucę tą piosenkę haha big_grin
    • amandaa5 Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 13:14
      no dokładnie.. żałosna ta reklama..
      i kuurde tak mi w głowie utkwiła że spiewam ja niekiedy .. ;/; D
      i choćbym chciala nie śpiewać to pożniej się czymś zajme, zapomne i dalej śpiewam xD
    • kara4454 zal mi tego kto to wymyślił haha 12.02.11, 13:18
      chłopacy to u mnie w klasie ciągle śpiewają xd
    • superawesome Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 15:49
      Uważam, że reklama jest dobra. Gdyby nie była dobra to nie wpadałaby w ucho. Gdyby nie byłaby dobra to temat o niej by nie istniał. Jest ona specjalnie tak zrobiona, ponieważ z roku na rok dziewczęta co raz wcześniej dojrzewają, a mniejszym koleżankom się to podoba, nie powiem mnie ta reklama bawi i wprawia w świetny nastrój wink)
    • koralowa . 12.02.11, 16:38
      ja znam tą całą piosenkę na pamięć, cały czas leci w telewizji więc trudno jest jej nie zapamiętać.
    • charlotte__ Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 17:19
      Najgłupsza reklama, na prawdę.
      • goofy. Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 17:33
        Nie cierpię tej reklamy, ale cały czas nucę ją pod nosem sciana
        • luiza1344 myślałam na początku że to reklama Barbie 12.02.11, 17:38
    • deedee Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 17:35
      tip top tip top
      omg xd najgłupsza reklama w historii reklam xd
    • kasiulqa Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 17:36
      Już głupszej reklamy wymyślić nie mogli,a najgorsze jest to,ze cały czas mam ją w głowie xDD
      • vibovitek Re: Wszystko na tip top ;D 10.03.11, 15:40
        mój kolega to śpiewa xD
    • mila13 Jedno słowo... 12.02.11, 18:04
      facepalm
    • nick_jonas_jb Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:05
      mam tak samo ;psciana
    • szatynka XD 12.02.11, 18:07
      Hahaha, matko. Troszku dystansu, reklama jak reklama, no bywa. c;
      • originalnick ....!!!! 12.02.11, 18:16
        Cóż mogę powiedzieć o tej reklamie...;d Nie za bardzo mi się spodobała. Wgl to ta dziewczyna co mówi "ale nie mój" (no i gra, że tak powiem główną bohaterkę) i tak się boi tego okresu to powinna mieć jakieś czarne spodnie, a nie od razu z jasnymi! Chyba, że używała tamponów... ;p Ale i tak kupuję z tej firmy. ;q
    • trusskawcia Straaasznie 12.02.11, 18:12
      Strasznie mnie to wkurza, szczegółnie ten ich sztuczny taniec.
      No i oczuwiście inscenizacja w postaci wylewania niebieskiego płynu na podpaskę uncertain
    • rasberry Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:14
      grrrrrrrr. przypomina mi takie sztuczne,plastikowe,wymalowane,puste osobniki płci żeńskiej ;/scianasciana
    • umiko Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:19
      Denerwuje mnie, gdy tylko ją widzę, to przełączam.
    • aga_123 WTF? 12.02.11, 18:23
      Wg mnie ta reklama to cos okropnego! Nie da sie tego ogladacsciana
    • mweezy . 12.02.11, 18:24
      Pokazałaś właśnie swoją wypowiedzią, że ludzie, którzy wymyślili tę reklamę, odwalili kawał dobrej roboty. O to właśnie chodzi w reklamie - żeby przyciągała uwagę, wpadła do głowy i nie chciała wyjść, żeby jak największa ilość ludzi zwracała uwagę na dany produkt.
    • fioletoweemo ciesze sie ze.. 12.02.11, 18:30
      ..zalozylas ten wątek brawo bo mam okazje powiedziec ze NIE NAWIDZĘ tych wszystkich reklam z podpaskami i z wkladkami angry bo nie chce myslec o tym ze za pare dni znowu bd sie męczyc i nie bd mogla normalnie funkcjonawać, ze meczy nas to co miesiąc a oni mi jeszcze przypominają. Pozatym to nie jest sprawa o ktorej sie mowi tak poprostu bo to jest krępujące uncertain
      sciana
    • green_alien Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:30
      To jest najbardziej pusta piosenka jaką w życiu słyszałam. Nienawidzę jej z całego serca. To jest żałosne.
    • pola16 Ta piosenka jest chwytem marketingowym, który udał 12.02.11, 18:34
      o się osiągnąć, gdyż osoba, która wymyśla reklamę dla produktu X, czyli podpasek ma na celu utkwienie jakiegoś tam dobra, aby konsument będąc w sklepie i mając do wyboru kilka rzeczy, chciał właśnie wybrać ten sławny z "Tip Top". Reklamę rozumiem całą, więc dostrzegłam to i jeszcze kilka ciekawostek z niej.

Sorry za język, to wina szkoły, w której jestem obecnie...
    • agatkkaa123 Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:40
      Chociaż reklama jest beznadziejna i robi z normalnych nastolatek dziunie,które w wieku 13-15 lat chodzą umalowane jak lalki z pod latarni to reklama sie sprawdza wchłaniają wszystkosurprised

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka