luana14 Re: Wszystko na tip top ;D 09.02.11, 18:19 Denerwuje mnie jak każda inna reklama. Widziałam jeszcze większe badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
agi_ Re: Wszystko na tip top ;D 09.02.11, 18:25 no, ja mam tak że jak słyszę jakąś piosenkę to później przez pół godziny ją nucę tak samo jest z tą, ale moim zdaniem reklama jest tandetna Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: Wszystko na tip top ;D 09.02.11, 18:25 o nie!!! mam ją w d...!!! cała klasa ją śpiewa to na przerwach, to na lekcjach!!! okropne!!! na szczęście ja i moja naj naj przyjaciółka tylko tego nie śpiewamy tylko uciekamy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agawa1994 Re: Wszystko na tip top ;D 11.02.11, 19:54 Oj bez przesady. Ta reklama jest po prostu zabawna, może faktycznie trochę głupawa, ale mimo wszystko pozytywna i z jakim takim pomysłem Mi nie przeszkadza, tylko przywołuje uśmiech na twarz: te kolory, ta muzyka... Czysty, rozbrajający kicz! Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 13:06 Jakoś mi to nie przeszkadza... Odpowiedz Link Zgłoś
lupitka30 Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 13:11 ta reklama mnie wkurza ale i tak czasem nucę tą piosenkę haha Odpowiedz Link Zgłoś
amandaa5 Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 13:14 no dokładnie.. żałosna ta reklama.. i kuurde tak mi w głowie utkwiła że spiewam ja niekiedy .. ;/; D i choćbym chciala nie śpiewać to pożniej się czymś zajme, zapomne i dalej śpiewam xD Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 zal mi tego kto to wymyślił haha 12.02.11, 13:18 chłopacy to u mnie w klasie ciągle śpiewają xd Odpowiedz Link Zgłoś
superawesome Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 15:49 Uważam, że reklama jest dobra. Gdyby nie była dobra to nie wpadałaby w ucho. Gdyby nie byłaby dobra to temat o niej by nie istniał. Jest ona specjalnie tak zrobiona, ponieważ z roku na rok dziewczęta co raz wcześniej dojrzewają, a mniejszym koleżankom się to podoba, nie powiem mnie ta reklama bawi i wprawia w świetny nastrój ) Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 12.02.11, 16:38 ja znam tą całą piosenkę na pamięć, cały czas leci w telewizji więc trudno jest jej nie zapamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 17:19 Najgłupsza reklama, na prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 17:33 Nie cierpię tej reklamy, ale cały czas nucę ją pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
deedee Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 17:35 tip top tip top omg xd najgłupsza reklama w historii reklam xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 17:36 Już głupszej reklamy wymyślić nie mogli,a najgorsze jest to,ze cały czas mam ją w głowie xDD Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka XD 12.02.11, 18:07 Hahaha, matko. Troszku dystansu, reklama jak reklama, no bywa. c; Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick ....!!!! 12.02.11, 18:16 Cóż mogę powiedzieć o tej reklamie...;d Nie za bardzo mi się spodobała. Wgl to ta dziewczyna co mówi "ale nie mój" (no i gra, że tak powiem główną bohaterkę) i tak się boi tego okresu to powinna mieć jakieś czarne spodnie, a nie od razu z jasnymi! Chyba, że używała tamponów... ;p Ale i tak kupuję z tej firmy. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
trusskawcia Straaasznie 12.02.11, 18:12 Strasznie mnie to wkurza, szczegółnie ten ich sztuczny taniec. No i oczuwiście inscenizacja w postaci wylewania niebieskiego płynu na podpaskę Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:14 grrrrrrrr. przypomina mi takie sztuczne,plastikowe,wymalowane,puste osobniki płci żeńskiej ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
umiko Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:19 Denerwuje mnie, gdy tylko ją widzę, to przełączam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_123 WTF? 12.02.11, 18:23 Wg mnie ta reklama to cos okropnego! Nie da sie tego ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 12.02.11, 18:24 Pokazałaś właśnie swoją wypowiedzią, że ludzie, którzy wymyślili tę reklamę, odwalili kawał dobrej roboty. O to właśnie chodzi w reklamie - żeby przyciągała uwagę, wpadła do głowy i nie chciała wyjść, żeby jak największa ilość ludzi zwracała uwagę na dany produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
fioletoweemo ciesze sie ze.. 12.02.11, 18:30 ..zalozylas ten wątek bo mam okazje powiedziec ze NIE NAWIDZĘ tych wszystkich reklam z podpaskami i z wkladkami bo nie chce myslec o tym ze za pare dni znowu bd sie męczyc i nie bd mogla normalnie funkcjonawać, ze meczy nas to co miesiąc a oni mi jeszcze przypominają. Pozatym to nie jest sprawa o ktorej sie mowi tak poprostu bo to jest krępujące Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:30 To jest najbardziej pusta piosenka jaką w życiu słyszałam. Nienawidzę jej z całego serca. To jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Ta piosenka jest chwytem marketingowym, który udał 12.02.11, 18:34 o się osiągnąć, gdyż osoba, która wymyśla reklamę dla produktu X, czyli podpasek ma na celu utkwienie jakiegoś tam dobra, aby konsument będąc w sklepie i mając do wyboru kilka rzeczy, chciał właśnie wybrać ten sławny z "Tip Top". Reklamę rozumiem całą, więc dostrzegłam to i jeszcze kilka ciekawostek z niej. Sorry za język, to wina szkoły, w której jestem obecnie... Odpowiedz Link Zgłoś
agatkkaa123 Re: Wszystko na tip top ;D 12.02.11, 18:40 Chociaż reklama jest beznadziejna i robi z normalnych nastolatek dziunie,które w wieku 13-15 lat chodzą umalowane jak lalki z pod latarni to reklama sie sprawdza wchłaniają wszystko Odpowiedz Link Zgłoś