Dodaj do ulubionych

Walentynki, czy to dobra okazja by .. ?

08.02.11, 09:37

Hej kociaki .! Od kilku miesięcy podoba mi się pewien chłopak o 2 lata starszy ode mnie. Kiedyś klikałam z nim na nktalk, gadaliśmy o miłości .! Z tej rozmowy wynika że ja też mu wpadłam w oko =) Pytał się czy mam chłopaka, i takie tam .. Chciałabym żeby to on nim został .. Tylko że już dawno nie pisaliśmy ze sobą. Mówimy sobie tylko "cześć" w szkole, i nie wiem czy on do mnie coś czuje. Chciałabym żeby te walentynki były takie inne. W sensie że fajne, tylko boję się dosać od Marcela kosza. ;// Nie wiem co mam robić ?! Liczę na waszą pomoc..! Aaa. i jeszcze jedno.. czy według Was 2 lata różnicy do dużo.?;]
Obserwuj wątek
    • aguskaa_ Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 09:41
      hmm mogę ci tylko odpowiedzieć na pytanie, że 2 lata różnicy to wcale nie dużo ;d
      • nika_98 Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 09:51
        2 lata to nie dużowink zresztą wiek nie gra roli...
        poproś go w tym dniu o spacer w najbliższym parku, lub wyjątkowym miejscu.. albo udajcie się do jego ulubionego miejsca i na początku pogadajcie o wszystkim i niczym, a po jakimś czasie powiedz, że chcesz mu coś powiedzieć [masło maślane, ale wiesz o co chodzi;D] i przekaż, że ci na nim zależy, poczekaj na jego reakcję , powodzenia ;**
        • sakura134 :) 08.02.11, 10:24
          Zgadzam się z poprzedniczką XD
    • taylor_love ;D 08.02.11, 10:25
      Nie, to nie dużo..wink
      Możesz wysłać mu anonimową walentynkę, może sie skapnie, albo po prostu podrzucić mu kartkę z miejscem i datą spotkania, np. po szkole gdzieś w parku..;D Noo... albo nie wiem.. po prostu podejść i mu powiedzieć, że go baardzo lubisz i czy nie chciałby wyjść z tobą na lody po szkole..;d Powodzenia ! big_grin
    • bull_ 2 lata to pikuś. 08.02.11, 10:26
      toleruję różnicę wieku tak do ok. 12 lat ale wiadomo, że nie w naszym przypadku, tylko w starszych zwiazkach, typu mezczyzna ma 36, kobieta 24.

a w moim przypadku to tak 6 lat różnicy max. xd
    • miki_jackson 2 lata???? 08.02.11, 11:04
      Przesadzasz.Dwa lata to malutko.Są pary z różnicą 10 lat i są szczęśliwe -__-
    • madalena Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 11:07
      spróbuj co tracisz? a 2 lata to idealnie! smile
    • dorr Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 11:29
      może zapytaj się dzień wcześniej?
      • diamond_girl12 Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 11:39
        2 lata to nie dużo . Powiedz mu wprost, że Ci się podoba.
    • nikawika Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 15:01
      2 lata, to wcale nie za dużo. smile
      jasne, walentynki to dobra okazja. smile
    • mileylovexxx ;) 08.02.11, 17:56
      Poprostu go zapytaj to dobry sposob wiem cos o tym a jak jestes nie smiala zapytaj na nk wysylajac n.p. wiadomosc lub popros kumpele zeby goscia zapytala i te walentynki mam juz inne big_grin
    • selciaaa Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 19:05
      to dobra okazja a 2 lata to bardzo mało moja kuzynka jest z chłopakiem o 5 lat starszym a w ogóle wiek to tylko liczba
    • mweezy . 08.02.11, 19:09
      Myślę, że 2 lata to nie jest duża różnica wieku. Może po prostu spróbuj do niego zagadać i tyle.
      • kropeczka23 <3 08.02.11, 20:02
        Dzięki kotki wink wink winkkiss
        • kropeczka23 Re: <3 08.02.11, 22:32
          ?? może jeszcze ktoś pomoże?? xdd
    • misiuleczka Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 22:36
      Dwa lata różnicy to nie dużo... I radziłabym Ci z nim popisać ,a może w Walentynki coś się wydarzy... xd kiss
    • seneka4 Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 22:41
      Zacznij z Nim gadać ,ale na żywo ,spotkaj się z Nim. Po pewnym czasie jak On coś do Ciebie czuję i jest w miarę rozgarnięty to Ci to powie. ;> Dwa lata różnicy to prawie nic.
    • morphine_ Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 23:05
      Do Odważnych świat należy! big_grin Powodzenia kiss
    • klaudynka24 tu 08.02.11, 23:10
      napisz do niego i zobaczysz czy dalej bedzie wam sie dobrze pisalo. jezeli tak bedzie to spotkaj sie z nim ;d
    • siobhan6 Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 08.02.11, 23:28
      A może tak nie w same walentynki tylko dzień lub 2 przed? Wydaje mi się, że tak by było lepiej. Bo wiesz..Jak nie piszecie teraz..To jak napiszesz w same walentynki nagle to tak troszke można się poczuć nieswojo.
      2 lata różnicy to niewiele. Mój chłopak jest ode mnie 3 lata starszy.
      Musisz się jakoś przełamać, początki są najtrudniejsze, ale potem wpadniesz w rytm i samo wszystko poleci, wystarczy nabrać pewności siebie i mieć dystans do własnej osoby.kiss
    • miss_mimi094 re: 08.02.11, 23:55
      2 lata to wcale nie jest dużo...
      wiesz, ja na twoim miejscu odważyłabym się i zapytała się czy coś do ciebie czuje, to przecież walentynki... dziewczyno raz sie żyje !
    • majoolowa Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 10.02.11, 21:22
      Nie bój się odrzucenia. On nie jest ostatnim chłopakiem na tej ziemi. Umów się z nim najlepiej i pogadaj. Podpytaj go o takie różne rzeczy związane z miłością i jak będzie wyglądało to dobrze to daj mu do zrozumienia, że bardzo Ci się podoba itd ; ))
    • juliam Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 11.02.11, 13:57
      Nie lubię Walentynek . mam chłopaka, ale powiedział że nie spotkamy się w walentynki. chce mi się krzyczec i płakać jednocześnie.
      stawia mi jakieś warunki że jak zrobię to i to do mnie przyjdzie. mam pytanie- czy powinnam sobie tak dawać?
      on dominuje, nie da się tego ukryć. ale.. co ja mam robić? zerwać z nim? najgorsze jest to, ze mi na nim zależy.
      help, please. shock
    • poziomka_333 Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 11.02.11, 16:58
      polecam ci tą stronkę : ourloveadvices.blogspot.com/ te laski na prawdę znają się na rzeczy. !!!
      • poziomka_333 Re: Walentynki, czy to dobra okazja by .. ? 11.02.11, 16:58
        ourloveadvices.blogspot.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka