wielkomiastowa 11.02.11, 20:27 Zrobiłam sobie taki mały żart i zamówiłam mojemu chłopakowi na walentynki coś takiego. Oczywiście z moim imieniem Jak myślicie, spodoba mu się? Będzie w tym chodził? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buntowniczkaxd był podobny wątek. 11.02.11, 20:31 pomysł fajny, ale wątpię żeby w tym chodził : ) Odpowiedz Link Zgłoś
dancehall_gueen Re: Jak myślicie, spodoba mu się?:) 11.02.11, 20:36 hahaha, zajebiscie mi sie podoba .! myślę, że jeśli ma on poczucie humoru to się mu spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
doomi. hahhhh ;).;p xD............ 11.02.11, 21:07 mi sie oodoba xD mysle ze jemu tez bedzie;p i wlasnie daj znac jaka bedzie jego reakcja;p Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 11.02.11, 21:10 Przeurocze Gorzej, gdy zerwiecie po kilku dniach xd Odpowiedz Link Zgłoś
wielkomiastowa Re: # 11.02.11, 21:30 Nie zerwiemy, nie zerwiemy... spokojnie Nie chodzimy razem od tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
pwe Re: Jak myślicie, spodoba mu się?:) 11.02.11, 21:11 Czy ja wiem czy będzie chodził ale na pewno mu się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
majoolowa Re: Jak myślicie, spodoba mu się?:) 11.02.11, 22:38 wszystko wszystkim, ale chłopacy mało kiedy ubierają takie koszulki. prędzej by ubrał ją gdyby bylo np. I love football albo coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Jak myślicie, spodoba mu się?:) 11.02.11, 23:48 majoolowa napisał(a): > wszystko wszystkim, ale chłopacy mało kiedy ubierają takie koszulki. prędzej > by ubrał ją gdyby bylo np. I love football albo coś takiego Dokładnie się zgadzam xd Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Jak myślicie, spodoba mu się?:) 12.02.11, 09:37 niezłe niezłe ;d ale ja wątpię, żeby chodził w tym. tacy są chłopacy xd Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Jak myślicie, spodoba mu się?:) 12.02.11, 09:55 Hah, słodkie. Myślę, że prezent ma duże szanse się spodobać Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: Jak myślicie, spodoba mu się?:) 21.02.11, 16:21 Też może zrobi taki żart i założyć ja tylko w walentynki . wszystko zależy od jego poczucia humoru ,skoro mu to kupiłaś to sądze ,ze je ma na tyle ,ze sie uśmieje Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Fajna koszulka. 21.02.11, 16:27 Nie znam twojego chłopaka więc nie wiem czy będzie w tym chodził Z prezentem to bardzo pomysłowo Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Jak myślicie, spodoba mu się?:) 22.02.11, 14:14 Żadko kiedu chłopacy chodzą w takich bluzkach. To zalezy tez czy nei wstydzi sie tego ze ci ekocha no i czy nie wstydzi sie chodzic w takim podkoszulku;p;p Odpowiedz Link Zgłoś