michaelmontana Re: Aerosmith Don't want to miss a thing piękna 12.02.11, 11:11 na jawię chyba śnię - Marina Łuczenko Miley Cyrus - When I look at U Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra96 Re: .. 12.02.11, 18:19 Zgadzam się w stu procentach! To jedna z moich ulubionych piosenek. Nie zapominajmy też o piosence T.Love- I love you (klasyka normalnie ) i o Valentine's day- Linkin Park <3. Wspaniałego dnia zakochanych . Odpowiedz Link Zgłoś
mindy_ Glee Cast - Total eclipse of the heart... Polecam! 12.02.11, 14:19 Aż się płakać chcę.... Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Aerosmith Don't want to miss a thing piękna 12.02.11, 18:16 1.Bruno Mars -Grenade 2.Miley Cyrus - When I Look At U Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia.xd Re: Aerosmith Don't want to miss a thing piękna 12.02.11, 11:28 Ne yo - I never knew I needed Enrique Iglesias & Whitney Huston - Could I have this kiss forever Jay Sean - Maybe Bruno Mars - JUst the way you are Usher & Alicia Keys - My boo Usher - U got it bad Odpowiedz Link Zgłoś
wiolcia.xd Re: Aerosmith Don't want to miss a thing piękna 12.02.11, 11:36 I jeszcze nie można zapomnieć o najbardziej polskiej romantycznej piosence: Mezo & Kasia Wilk - Sacrum Odpowiedz Link Zgłoś
alice_bela piosenki na walentynki 13.02.11, 11:08 Moim zdaniem My heart will go on - titanic Celine Dion-Because you love me i moja NAJBARDZIEJ ULUBIONA Within Temptation - All I Need Odpowiedz Link Zgłoś
timasterto Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:22 Hoobastank – The Reason 3 Doors Down - Here Without You Aerosmith - I Don't Want To Miss a Thing George Michael lub Seether - Careless Whisper Bruno Mars – Grenade Odpowiedz Link Zgłoś
ordinarygirl. Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:27 Eminem ft. Rihanna- Love the way you lie One Repulic- Apologize i Secret's Alex Gaudino- I'm in love Udanych Walentynek kochani Odpowiedz Link Zgłoś
malwa2202 Something- The Beatles 12.02.11, 11:25 Oczywiście wszystkie ich piosenki są świetne, ale jak mam wybrać o miłości to myślę, że właśnie tę. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:30 Kobranocka - Kocham cię jak Irlandię i zabiorę cię właśnie tam Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:33 The Veronicas - This Love The Veronicas - Everything Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 12:06 Taylor Swift - You belong with me. Bruno Mars - Just the way you are. Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen2130 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 22:03 Bruno Mars-Just the way you are Odpowiedz Link Zgłoś
nikki Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 13.02.11, 16:25 obie piosenki Bruna Marsa i Mika Posnera, piosenka z Titanica, Taylor Swift Love story i wiele wiele innych ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alive10 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 13:36 I don't love you- My chemical romance<br /> Far away- Nickelback<br /> Kocham cię jak Irlandię - Kobranocka<br /> The All American Rejects - My Paper Heart<br /> Everything about you- Three Days Grace Odpowiedz Link Zgłoś
zxmn Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:30 Bruno Mars – Grenade Odpowiedz Link Zgłoś
grafikowa_ heath ledger - can't take my eyes off you 12.02.11, 11:33 ale to dlatego, że on to śpiewa a tak poza tym Miley&Nick Before The Storm jest na prawdę ładna. Chris Brown&Tyga - Make Love. Dużo tego.. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:39 jest nieskończenie wiele piosenek o miłości, ale moją ulubioną jest zdecydowanie my heart will go on. kocham titanica, kocham tą piosenkę. Odpowiedz Link Zgłoś
loleczka1995 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:40 Enrique Iglesias & Whitney Huston - "Could I have this kiss forever" Snow Patrol - "Chasing Cars" Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:43 ja lubie bardzo piosenki o miłości z lat 90 i 80 nie jestem fanką tych lat jakos bardzo ale piosenki o miłości które powstały w tamtych czasach sa takie prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_myslnik My Heart Will Go On? 12.02.11, 11:45 Nie słyszałam żadnej innej, która by przebiła Titanica. Kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Re: My Heart Will Go On? 12.02.11, 14:15 kropka_myslnik napisał(a): > Nie słyszałam żadnej innej, która by przebiła Titanica. > Kropka. Nom,racja. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: My Heart Will Go On? 12.02.11, 20:09 zgadzam się tej z titanica nic nie pobije Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:51 Miley Cyrus- When I look at you, Selen Gomez- Ghost of you. Odpowiedz Link Zgłoś
ashley1998 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:52 My heart will go on - titanic a z tych najnowszych to: love the way you lie - Rihanna feat. Eminem Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 11:59 celine dion - my heart will go on. maroon 5 - she will be loved. miley cyrus - when i look at you. barbra streisand - woman in love. ania - zmieniaj mnie gdy zechcesz. brodka - gdziekolwiek jesteś. lifehouse - you and me. taylor swift - back to december. i wiele, wiele innych... Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaaa Najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 12:00 Goo goo dolls - Iris piękna jest, daje do myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
coloholiczka Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 12:04 Myslowitz - Chciałbym umrzeć z miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
nice.teenager ;)) 12.02.11, 12:04 Zawsze tam gdzie ty - Lady Pank Everything I do - Bryan Adams Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 12:05 bieber- bejbe xD Nie na żartuj,ę według mnie to z titanica Odpowiedz Link Zgłoś
brenda1 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 12:05 Enrique Iglesias - Hero (może nie jest strasznie o miłości ale jest bardzo wzruszająca, przynajmniej dla mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 12:11 you belong with me- taylor i just the way you are- mars ;p Odpowiedz Link Zgłoś
powerfulka Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 12:14 Moje ulubione, kultowe i ponad czasowe piosenki o miłości : - George Benson - Nothing's Gonna Change My Love For You - Bryan Adams - (Everything I do) I do it for you - John Elton - Can You Feel The Love Tonight - Roy Orbison - Oh My Love My Darling - Nazareth - Love Hurts - The Beatles - All You Need Is Love Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 12.02.11, 12:19 * 3 Doors Down - Here Without You * Bruno Mars - Grenade * Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie * Evanescence - My Immortal * John Lennon - Imagine (nie wiem czy można zaliczyć tę piosenkę do miłosnych. ale wybrałam ją bo podoba mi się i John napisał ją dla swojej ukochanej) * Jesse McCartney - Beautiful soul * Katy Perry - Thinking of you * Kelly Clarkson - Because of you * Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes * Leona Lewis - Bleeding Love * Miley Cyrus - When i Look At You * Rock Mafia - The Big Bang * Miley Cyrus - Two more lonely people * Paramore - Decode * Pink - I don't believe you * Florence + The Machine - Heavy In Your Arms * Tom McRae - My Vampire Heart Odpowiedz Link Zgłoś
claudieea o kochankach i ich rozstaniu, piękne . . . 12.02.11, 13:54 A Fine Frenzy- Goodby my almost lover Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1831 Re: najlepsza piosenka wszechczasów o miłosci ? 12.02.11, 12:20 Kancelaria - "Zabiorę Cię właśnie tam" Evanescence - "My Immortal" Celine Dion - "My heart will go on" Odpowiedz Link Zgłoś