miley111134 13.02.11, 16:27 Chce sie was zapytać co myslicie o nowej gwiazdce Disneya Belli Thorne?? Wiem że duzo osób jej nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka227 Re:Nowa gwiazda?! 13.02.11, 16:38 Chyba spadająca! Jej nikt nie zna, a jak zna to nie lubi. Naśladuje Cyrusową i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kolusia1997 Re:Nowa gwiazda?! 13.02.11, 17:04 No bo ona ma naśladować Cyrusową!! Taka laleczka z tej Belli że ja nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Idiotka 13.02.11, 16:37 Słit dziewczynka przychodzi z tapetą na mordzie do Disneya , zgrywa diwę , ubiera się w słitaśne ciuszki , jej wygląd jest na poziomie lalki barbie , żałośnie gra w Disnejowskim gó...*e , dostaje za to kasę , wtedy cieszy ryja i żałośnie tańczy ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Re: takie zasadnicze pytanie 13.02.11, 16:49 miss_immortal napisał(a): > kto to ? zdjęcie : a ona ma dopiero 13 lat Odpowiedz Link Zgłoś
miley111134 Re: takie zasadnicze pytanie 13.02.11, 16:57 <takwygląda> to najnowsze zdjęcia Belli Odpowiedz Link Zgłoś
gocha9 Re: Idiotka 13.02.11, 16:50 nienawidzę jej za to że jest gwiazdką disneya ... Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 @glam_skarpeta 16.02.11, 20:00 glam_skarpeta napisał(a): > Słit dziewczynka przychodzi z tapetą na mordzie do Disneya , zgrywa diwę , ubie > ra się w słitaśne ciuszki , jej wygląd jest na poziomie lalki barbie , żałośnie > gra w Disnejowskim gó...*e , dostaje za to kasę , wtedy cieszy ryja i żałośnie > tańczy ze szczęścia. haahahahah niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś
natip11 nie lubię jej . 21.02.11, 14:31 glam_skarpeta napisał(a): > Słit dziewczynka przychodzi z tapetą na mordzie do Disneya , zgrywa diwę , ubie > ra się w słitaśne ciuszki , jej wygląd jest na poziomie lalki barbie , żałośnie > gra w Disnejowskim gó...*e , dostaje za to kasę , wtedy cieszy ryja i żałośnie > tańczy ze szczęścia. haha xd Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 moje zdanie; 19.02.11, 21:22 po pierwsze ie lubie jej dlaczego??bo uważam ze w serialu gra beznadziejnie a co do samej jej osoby to mnie zdenerwowała tym "nowa Miley Cyrus" ale ona nawwet tanczyc za bardzo nie umie to co sie pcha do serialu o tańcu;/ Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla no.. 23.02.11, 21:47 widziałam ją raz czy dwa w tv, powiem szczerze, że nie wygląda na te swoje trzynaście czy czternaście lat, ma dużo tapety. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 13.02.11, 16:49 Gwiazdą to bym jej nie nazwała... Ona jest strasznie dziwna, nie wiem czemu ale działa mi na nerwy a poza tym zero pojęcia o tańcu. Po co tworzyć serial o tańcu i brać do niego osoby nie umiejące tańczyć [Bella Thorne i Zanada czy jakoś tak...] Odpowiedz Link Zgłoś
miley111134 Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 13.02.11, 16:58 cdn.blogs.sheknows.com/celebsalon.sheknows.com/2010/12/bella-thorne-hairstyle.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 13.02.11, 17:14 no cóż nie znam jej eh więc nie moge powiedzieć czy ją lubie czy nie tylko uważam, ze jak na 13 lat czy ile ONa ma ta wygląda bardzo dorosle Odpowiedz Link Zgłoś
adusia97 Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 15.02.11, 15:43 To głupia mała gó...ara Odpowiedz Link Zgłoś
selcia2303 Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 16.02.11, 19:12 myśli że jak ma 13 lat to jest gwiazdą bo gra w jakimś marnym serialu żal mi jej Odpowiedz Link Zgłoś
miley111134 Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 16.02.11, 19:43 tak samo jak mi zal seleny bo myśli ze umie śpiewać...hah ona wyje a nie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu TU 16.02.11, 19:15 po pierwsze - ona nie jest nowa! po drugie - ja ja lubie. gadalam z nia kilka razy na TT Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 16.02.11, 19:50 nie mam nic do niej. ale trzeba przyznać , że jak na swój wiek to z twarzy wygląda bardziej dojrzale i jest mega śliczna . zazdroszczę jej wyglądu. sądzę , że będzie o wiele lepszym przykładem do naśladowania niż Hannah Montana (Miley Cyrus) . Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 16.02.11, 19:58 Powiem brzydko, więc z góry przepraszam, ale mam na nią wy****ne Tak mnie obchodzi jak zeszłoroczny śnieg. xdd That's all. Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Jeszcze się zdziwicie 16.02.11, 20:02 Przeczytałam wasze komentarze i ktoś(nie pamiętam już)napisał,że będzie dużo lepszym wzorem niż Cyrus,więc dopiero się zdziwisz.Poczytajcie trochę,ona jest kuzynką Miley i miała takie samo bezstresowe wychowanie,więc to samo co z Hanci z niej wyrośnie.Mogę się założyć.To przykre,ponieważ ona kiedyś była naprawdę inna,co rodzice potrafią zrobić z dzieckiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
lulalolu Re: Jeszcze się zdziwicie - HA! 16.02.11, 21:36 jestem jej duuza fanka i ona nie jest nawet daleka kuzynka Miley!!!!! wgl nie ma z nia nic wspolnego! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 19.02.11, 18:43 Żal mi jej myśli, że jest gwiazdą bo gra w jakimś głupim serialu Disneya... Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 20.02.11, 19:22 Taka z niej dobra aktorka jak z koziego ogona waltornia. Zresztą ta jej koleżanka z serialu za dużo talentu nie posiada... Odpowiedz Link Zgłoś
dulcecita Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 21.02.11, 13:28 Nic do niej nie mam. Nie jest taką złą aktorką Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 21.02.11, 13:45 Trudno mi powiedzieć coś na temat tej Belli . Czytałam chyba na gwiazdunie.pl ,że ona powiedziała ,że odbierze fanów Miley Cyrus Więc chyba będzie gwiazdorzyła ,i jest zapatrzona w siebie i myśli,że wszystko osiągnie i sądzi ,że będzie taka jak Miley albo i lepsza jak bym wolała,żeby w serialu `Taniec rządzi` główną rolę grała Zendaya Coleman ona jest ładniejsza od Belli i ma taką sympatyczną buzię bardziej ją lubię od zarozumiałej Bells Ale może Bella mnie zaskoczy i ją polubię Odpowiedz Link Zgłoś
czaqdra_ Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 21.02.11, 14:13 Wygląda na zarozumiałą i rozpieszczoną , co ta niby ' sława ' potrafi zrobić dziećmi -,- Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 21.02.11, 14:27 Nie lubię jej , robi z siebie wielką gwiazdę a występuję w jakimś tam serialu . Nie cierpię tej dziewuchy Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 21.02.11, 14:38 Kolejna sweet gwiazdezka disneya Oo. Za niedługo zacznie brać narkotyki i zepsuje się tak jak inne. Teraz disney to właśnie takie słodkie panienki udawające świętoszki. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 21.02.11, 15:19 Jak na 13 lat wygląda dorośle .Ja tam chyba nic do niej nie mam no oprócz tego,że ma jak ktoś już wspomniał straszną tapetę . Sorki ,ale ma 13 lat niszczy sobie tylko cerę . Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: pytanko. 21.02.11, 15:20 ej podajcie jakieś artykuły czy coś bo mówicie że gwiazdorzy i się lansuje że jest zarozumiała itd ? to chce wiedzieć dlaczego. xd Odpowiedz Link Zgłoś
vemisia Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 21.02.11, 15:21 jakas mała dziewczynka udająca gwiazde. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 21.02.11, 15:25 Nic do niej nie mam, uważam że jest śliczna C: Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 23.02.11, 21:35 Ja zbytnio sie nia nie interesuje;p Za to lubię oglądać Taniec rządzi!;p;d Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 23.02.11, 16:33 Jest ładna. Nic więcej pozytywnego nie jestem w stanie o niej powiedzieć. Mam kilka seriali DC (tak, tych banalnych i infantylnych, jejciu, jak ja to mogę oglądać, nie jestem trędi, ups) które lubię od czasu do czasu obejrzeć, ale wątpię czy do jakiegoś nowego, choćby do tego 'Taniec rządzi', się przekonam. Odpowiedz Link Zgłoś
elitherine_ Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 27.02.11, 19:00 Serial jest jedną wielką tragedią ;// ona sama jeszcze większą katastrofą ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 01.03.11, 22:24 jaaa, po pierwsze nie czepiajcie się jej wyglądu, bo ona ma dopiero 13 lat, więc nie róbcie z niej niewiadomo czego. po drugie za cóż jej już tak nienawidzicie? o,o Odpowiedz Link Zgłoś
ja4everxd Re: Nowa gwiazda - Bella Thorne 01.03.11, 22:45 prawie nikt jej niezna ale jak ja zna to nie lubi ale ja nic do niej nie mam dlaczego bo jej nieznam i nie oceniam ale nawet fajnie gra w shake it up Odpowiedz Link Zgłoś