loverihanna9 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 19:05 Don’t let them say you ain’t beautiful They can all get fucked, just stay true to you Eminem - Beautiful Dbaj o miłość gdy ją masz szansy już nie będziesz miał i nie cofniesz czasu, nie zostaniesz sam Doda- Opowiem Ci Odpowiedz Link Zgłoś
inkaaa16 ;) 31.03.11, 19:13 "Pleasure to meet you but better to bleed" - Night of the hunter(30STM) Odpowiedz Link Zgłoś
coscosechelon Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 19:14 "give up what I Started And stopped it" 30 Seconds to Mars - Attack I reszta pioseneczek Marsiaków))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_002 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 20:02 And all the girls in the club wanna know Where did all their pretty boys go Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 The Las Good Night. 31.03.11, 20:18 Wyjaw mi, każdy sekretny moment Każda skradziona obietnica, w którą wierzyłaś.. Wyjaw mi, wszystkie kłamstwa między nami, wszystkie kłamstwa między mną a tobą.. ~~~~~~~~~~ Jesteśmy bokserami na tym ringu Jesteśmy dzwonkami, które nigdy nie śpiewają To jest tytuł, którego nie możemy zdobyć,nie ważne Jak ciężko będziemy walczyć... ~~~~~~~~ przetłumaczyłam na Polski MOJE NAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 jeszcze taki swój własny, wymyśony. 01.04.11, 21:52 You know what? I hate my life. You know why? Beacouse I met you. Odpowiedz Link Zgłoś
xfrotkax Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 20:12 ,,Gotta get bad before it gets good,,-tł. musi być źle, żeby było dobrze.( i to się w pełni zgadza, też na odwrót ) Odpowiedz Link Zgłoś
xfrotkax Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 20:12 ,,Gotta get bad before it gets good,,-tł. musi być źle, żeby było dobrze.( i to się w pełni zgadza, też na odwrót )-Day One Odpowiedz Link Zgłoś
alekssa Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 31.03.11, 21:04 "So much for my happy ending" "I was born to make you happy" Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 GrubSon i 30 STM !!!!! 01.04.11, 00:45 GrubSon - Naprawimy To - 'ooo nie łam się, będzie dobrze, wiem, łatwo powiedzieć ale lepiej mieć nadzieje niż siedzieć i nic nie mieć ' , ' Nieważne jak jest źle, a to, że mamy w sobie nadzieję i myśli te ' . 30 Seconds To Mars - Hurricane - ' Tell me would you kill to save a life ? Tell me would you kill to prove you're right ? ' . 30 Seconds To Mars - Vox Populi - ' Did you ever believe ? Were you ever a dreamer ? ' . 30 Seconds To Mars - Alibi - ' I fell apart, but got back up again ' . Odpowiedz Link Zgłoś
marta120923 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 01.04.11, 10:29 I don't want to go, but if I die young Fill my empty room with the sun Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_123 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 01.04.11, 21:07 Made a wrong turn, once or twice Dug my way out, blood and fire Bad decisions, that's alright Welcome to my silly life ... PINK - FUCKIN PERFECT ! <333 Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 01.04.11, 21:28 hm. nie mam jakiś szczególnych. Odpowiedz Link Zgłoś
n.i.r.v.a.n.a Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 02.04.11, 10:32 I'm beautiful in my way, 'Cause God makes no mistakes I'm on the right track, baby I was born this way Don't hide yourself in regret, Just love yourself and you're set I'm on the right track, baby I was born this way jedyna piosenka gagi która pokochałam Odpowiedz Link Zgłoś
deim Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 02.04.11, 11:43 "I fell apart, but got back up " - 30StM Odpowiedz Link Zgłoś
doomi. Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 02.04.11, 14:44 ,,Turn me on''-Wet fingers,sala samobójców... Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_th Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 02.04.11, 14:46 "I'd like to make myself belive that planet Earth turns slowly. it's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep, cause everything is never as it seems." " you try to lift me I don't get better what's making you happy is making me sadder.." "just take my hand give it a chance don't jump..." "to me you'll be forever sacred" Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 02.04.11, 15:41 ' And it's hard to hold a candle in the cold november rain ' - Guns N' Roses - November Rain ' The thorns are knots around your head Your ego cursed you till you bled You cannot crucify the dead To me you're dead, yeah We were like brothers with the world in our hands You always have too much to say Someday you look back and you wonder why You let it all slip away, yeah ' - Slash & Ozzy Osbourne - Crucify The Dead + Całe teksty piosenek 'Heaven Can Wait' Michaela Jacksona i 'Rocket Queen' Guns N' Roses. Odpowiedz Link Zgłoś
frau_jonas Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 02.04.11, 21:53 O.N.A. - Jestem silna "Lubię się sparzyć i spokojnie koić ból, a potem mówić, że tak chcę." 30STM - The Kill "I tried to be someone else But nothing seemed to change I know now, this is who I really am inside Finally found myself Fighting for a chance I know now, this is who I really am." 30STM - A Beautiful Lie "It's time to forget about the past To wash away what happened last." Happysad - Nie ma nieba "Serce to nie serce To tylko kawał mięsa (...) A Bóg? Nie ma Boga. Są tylko krzyże przy drogach." Cytaty z tych czterech piosenek najbardziej zapadły mi w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
dzagusforever Re: Wasze ulubione cytaty z piosenek! 05.04.11, 17:23 " Bez ciebie jak na głodzie, jestem nieźle wkręcony" Peja - tak bardzo chcę "Czy ją zastąpi inna, ajnie jest pomarzyć" Uther - Idoel Odpowiedz Link Zgłoś