alusiekk 17.02.11, 20:00 jeansowe szorty, o takie: na czarne rajstopy ? tandeta czy raczej hit bo nie wiem czy się odważyć... jeśli watek był to sorry ^^ pzdr.♥ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glam_skarpeta Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 20:24 Osobiście nie lubię rajstop zakładanych to spodenek. To wygląda...dziwne, według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
myslicielka123 Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 20:26 te gatki są świetnei do rajtek będą pasowały, tylko musisz trafić w fajnne buty do tego. i rajstopy z jakimś wzorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 ▼ 17.02.11, 20:32 teraz to, to zupełnie nie pasuje. ale i tak bym się tak nie ubrała. nie w moim stylu. jak coś to same shorty c; Odpowiedz Link Zgłoś
ladyy13 Re: ▼ 17.02.11, 21:14 Taak .! <3 Baardzo xd Gdzie kupiłaś te gatki .? napisz mi na priv , OK >? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_jonas_jb Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 20:37 nie wiem... ;p nie mam zdania o takim zestawie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 20:41 To wszystko zależy od tego, co jeszcze założysz. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 20:54 Mi się nie podoba, tym bardziej od kiedy jedna dziewczyna zaczęła chodzić tak ubrana. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 20:54 dodając do tego koszulę w kratę i szczupłe nogi będziesz wyglądać świetnie. tylko na prawdę moim zdaniem, idealna figura jest tu potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
nitaa Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 21:24 Mi sie osobiście nie podobają spodenki zakładane na rajstpy ale myśle ,że bedzie pasować ;p Odpowiedz Link Zgłoś
pomponik Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 21:38 Tak .. pasuje jak najbardziej. Tylko nie zakładaj rajstop w poziome paski lub z jakimiś takimi wzorkami bo nawet jeśli masz bardzo zgrabne nogi to będziesz w nich grubo wyglądać. I ... dobierz jakieś odpowiednie buty ... jeśli masz zamiar ubrać się tak teraz (zimą) to załóż martensy, lub jakieś kozaki, ale takie ... nie wiem jak to nazwać ... pasujące do tego. A jeśli chcesz to zakładać wiosną/latem to najlepsze będą trampki. I jeśli się tak ubierzesz to nastaw się na to, że często na ulicy będą się na ciebie dziwnie patrzeć lub czasami nawet wyzywać ... ja przeżywam to praktycznie codziennie, bo ubieram się inaczej niż większość dziewczyn. Ale ... nie martw się ... ten zestaw jest na prawdę bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: pasuje to? ;) 17.02.11, 21:48 Teoretycznie będzie pasować. Praktycznie trudno ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 17.02.11, 22:22 Dla mnie to tandeta, ale dziewczyny tak noszą, wiec nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: / 17.02.11, 22:27 Dużo osób tak nosi. Przyznam się, że kiedy widzę tak ubranych ludzi zimą, odrazu robi mi się zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha tak tylko... 17.02.11, 23:10 nie ubieraj sie tak za czesto u mnie jak taka laska ubierze sie tak o od razu- dzwika sie na nia mówi ale shorty fajowe Odpowiedz Link Zgłoś
covergirl Nie! Moim skromnym zdaniem 17.02.11, 23:35 Dla mnie nie... Sory ale to moim zdaniem będzie wyglądało tragicznie. Aaa... no i jeszcze zależy jaką budowę ciała posiadasz. Jeśli masz kilka zbędnych kilogramów to tym bardziej nie ; D. CoverGirl Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 18.02.11, 07:42 wiesz.. nie koniecznie . znaczy.. każdy ma inne zdanie. Ja osobiście uważam, że jeśli założyłabyś je bez rajstop to byłoby o wiele lepiej . Odpowiedz Link Zgłoś
alusiekk A więc... 18.02.11, 15:49 podsumowują powyższe komentarze chyba nie odważę się tak ubrac,w zimie. podoba mi sie ten zestaw ale jednak zrezygnuję. dzięki za pomoc . PS: szorty mam odrobinkę inne ale nie mogłam znaleść takich samych . ;-] pzdr. Ala ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: A więc... 18.02.11, 16:35 Hmm, ja tak nie lubię, wolę zaczekac do lata i chodzic z gołymi nogami Odpowiedz Link Zgłoś
alicecullen7 Re: pasuje to? ;) 18.02.11, 23:17 nie. najlepiej bd wygladac bez rajstop ! Odpowiedz Link Zgłoś