madziek67 17.02.11, 20:00 właśnie , wiele z was pewnie ogląda Skinsów. Ale którą wersję wolicie? Ja zdecydowanie UK (Sid&Cassie 4ever haha : D) , US to jakaś totalna porażka , marna kopia . Zapraszam do dyskusji ; * Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shadow_95 Re: Skins UK vs. Skins US 18.02.11, 16:54 ja zdecydowanie wole UK ale tylko pierwsze dwa sezony ; D Odpowiedz Link Zgłoś
imarebel Re: Skins UK vs. Skins US 18.02.11, 18:08 Obejrzałam jakieś 10 min skinsów US i wyłączyłam. to jest jakaś porażka... skins UK 4ever Odpowiedz Link Zgłoś
kari17 Re: Skins UK vs. Skins US 18.02.11, 18:15 też wolę UK i czekam na kolejne odcinki "fuck it!" Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Skins UK vs. Skins US 18.02.11, 20:19 Wykupili prawa więc to jest kopia. Ja zdecydowanie bardziej wolę Skins UK ♥ Odpowiedz Link Zgłoś
teamdamon. Re: Skins UK vs. Skins US 12.04.11, 21:24 A ja wolę Skins US. Nie no może dlatego że UK mnie jakoś z początku nie wciągnęło. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadoma_xxxx Re: Skins UK vs. Skins US 18.02.11, 21:07 Zdecydowanie Skins UK. Nie znoszę amerykańskiej wersji! Już po pierwszych 5 minutach pierwszego odcinka wyłączyłam tą marną podróbę! Pozdrawiam fanów Skinsów my-immortale-love.blog.onet.pl/ my-dark-secrets.blog.onet.pl/ nicole-cooper.blog.onet.pl/ walczac-z-nowym-swiatem.blog.onet.pl/ niezwykla-czarownica.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolasmusik Re: Skins UK vs. Skins US 19.02.11, 01:32 A tu znajduje sie jeszcze wiecej ciekawych informacji: karolasmusik.blogspot.com/ , klikajac na boksy bonusy Odpowiedz Link Zgłoś
vampiresfan Re: Skins UK vs. Skins US 27.03.11, 19:51 UK! us to całkowita podróba Odpowiedz Link Zgłoś
spongebob. Re: Skins UK vs. Skins US 26.02.11, 20:56 SKINS UK! nic nie pobije Sida i Cassie! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Skins UK vs. Skins US 26.02.11, 21:01 madziek67 napisał(a): > właśnie , wiele z was pewnie ogląda Skinsów. Ale którą wersję wolicie? Ja zdecy > dowanie UK (Sid&Cassie 4ever haha : D) , US to jakaś totalna porażka , marna ko > pia . > > Zapraszam do dyskusji ; * ja dopiro jestem przy 4 sezonie(własnie teraz ogladam) ale obejrze USA wersje bo i tak lubei skinsów Odpowiedz Link Zgłoś
alice_16 Re: Skins UK vs. Skins US 28.02.11, 20:21 Oczywiście wersja oryginalna, brytyjska. Kocham Skins <3 Odpowiedz Link Zgłoś
iamvegas Re: Skins UK vs. Skins US 01.04.11, 22:19 zapadłam na skinsów nieodwracalnie. aktualnie wałkuję 3 sezon. zdecydowanie wersja brytyjska jest o niebo lepsza, amerykanie stworzyli marną parodię tego serialu. kiedy zobaczyłam odpowiednik cassie, po prostu wyłączyłam odtwarzanie. z tym, że jednak pierwsza generacja podobała mi się o wiele bardziej niż druga. zobaczymy jak bd dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Skins UK vs. Skins US 02.04.11, 09:44 ja w ogóle jestem niedopasowana do większości fanów skins, bo darzę uwielbieniem chyba najbardziej drugą generację. trzecia też jest naprawdę niczego sobie. pierwsza... koszmarna jal. i tyle. widziałam jeden odcinek us i w sumie nie jest to aż takie złe. jednak dalsze losy kolegów ze stanów będę pewnie oglądać jakoś na wakacjach, gdy wyczerpią mi się serialowe zapasy. Odpowiedz Link Zgłoś
chotnick Re: Skins UK vs. Skins US 30.04.11, 12:13 Oczywiście, że UK. Obejrzałam tylko jeden odc US i po prostu nie mogłam tego przełknąć. Drewniane aktorstwo i nawet dialogi mieli niemal identyczne jak w UK. Całkowicie też mi zepsuli wizję Cassie. Ona jest cudowna ;D Ale trzecia generacja nie jest juz taka dobra, jak pierwsza czy druga. Zero poważnych problemów. Jakieś pier.dolone love story. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Skins UK vs. Skins US 30.04.11, 12:45 UK Ale w US Michelle jest śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
rememberina Re: Skins UK vs. Skins US 30.04.11, 12:49 chyba nie ma porównania. US to marna podróbka, UK zawsze najlepsze Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 01.05.11, 11:20 koleżanka oglądała US i stwierdziła że ssie xd ja jestem za UK, w ogóle genialny serial <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
elinternado Re: zdecydowanie brytyjski . 04.05.11, 16:54 oglądam 2 serię skinsów uk, a usa nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
second_ Skins UK 19.08.11, 19:14 Eh... Amerykańce muszą ściągnąć od UK światowy hit, który w JUESEJ robi się mega kupą . Jestem wierna oryginalnej wersji (jeszcze bardziej od czasu, gdy obejrzałam też wersję USA. Tam był fajny tylko jeden odcinek -.-) i nigdy więcej nie ubejrzę Skins US Odpowiedz Link Zgłoś
stranger17 Re: Skins UK vs. Skins US 19.08.11, 19:54 Obejrzałam jak na razie pierwszy odcinek Skins UK i kawałek Skins US.. UK jest lepsze.. Odpowiedz Link Zgłoś