kaley033 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 19.03.11, 17:23 Ja też nie mam skończonych ale właśnie byłam. Przed godziną wróciłam z kina. To świetny film. Polecam, ale tylko dla dojrzałych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
joanie Re: Sala Samobójców - Idziecie? 19.03.11, 19:07 Miałam iść dzisiaj z koleżankami. już bilety miałyśmy zarezerwowane i tuż przed wejściem babka nam mówi,że nie wejdziemy bo nie mamy jeszcze 15 lat ( chociaż rocznikowo już tak). Więc w zamian pozwoliła nam iść na Sex Story. Też był fajny, chociaż wolałam na Sale samobójców... Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ byłam . 19.03.11, 19:40 i ciężko się z tego filmu podnieść. naprawdę. wszystko składa się na świetność tego filmu. bardzo realnie zagrane role przez aktorów, reżyseria i sam przekaz filmu. naprawdę dziwię się, że są osoby oceniające SS na 1/10. ale prawdopodobnie dają taką ocenę, bo wstydzą się przyznać, że tak naprawdę film ich bardzo poruszył. ale jednak nie wszyscy obecni na tym filmie (przynajmniej na mojej sali) do końca go rozumieli. były momenty, które wywoływały wielkie emocje, a ludzie wybuchali śmiechem. albo w innych scenach pojawiały się komentarze 'ale gó...arz' lub 'jak on traktuje matkę'. warto byłoby zastanowić się jak to matka traktuje jego, a nie na odwrót. ale nie będę spoilerować. zdecydowanie polecam wybrać się na ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
lili96reggae Sala samobójców 19.03.11, 19:46 Jasne że tak!! Już nie mogę się doczekać kiedy na to pójdę ja też nie mam 16lat ale u nas w kinie wieku nie sprawdzają Odpowiedz Link Zgłoś
love_888 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 19.03.11, 19:47 Mam tak zajebistego wychowawce, że moją klasę na to zabiera...Zajebiście! Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 19.03.11, 20:22 jejku, mam 14 i byłam dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
77alex77 Byłam .!! Wbijać ---> 19.03.11, 20:52 Film był poprostu...no,brak mi słow!! Świetna muzyka,aktorzy,scenariusz,reżyseria-nic do zarzucenia!! Gorąca polecam,film był FANTASTYCZNY ,ale uprzedzam-tylko dla tych o mocnych nerwach. Wszyscy,którzy piszą że jest "szokujący zaskakujący i odważny" mają racje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua Re: Sala Samobójców - Idziecie? 19.03.11, 20:52 właśnie wróciłam z kina- moja jedyną reakcją ( tak jak całej publicznści) - było "ło", nie wiedziałam co powiedziec... pole cam daje do myslenia Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 19.03.11, 21:01 bardzo chcę i pójdę mimo iż jeszcze w kryteriach wieku się nie mieszczę. bilety już mam na piątek! :d Odpowiedz Link Zgłoś
kingura117 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 19.03.11, 21:25 Nie mam 16 lat, ale w pon. jadę z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Sala Samobójców - Idziecie? 20.03.11, 00:44 Byłam dziś i wpuścili mnie, mimo że mam 13 lat. Muszę przyznać, że film naprawdę niesamowity, a końcówka sprawiła, że cała sala zaniemówiła. Po prostu nikt nie ruszył się z miejsca, nikt się nie odezwał. Bardzo mi się podobał. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 20.03.11, 08:35 będę musiała obejrzeć ten film . jest w nim coś , co mnie do niego ciągnie .. ale nie idę do kina , tylko robimy seans z kumpelką w domu <3 Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: Sala Samobójców - Idziecie? 20.03.11, 08:42 Tak. Jadę jutro z klasą na ten film Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_alex . 20.03.11, 08:59 Ciekawi mnie ten film, ale niestety, póki nie pojawi się na DVD nic nie mogę zrobić... To film +15, ja mam 14 . Odpowiedz Link Zgłoś
stephen.jerzak7 Re: . 20.03.11, 21:37 obejrzałem, byłem na tym jakiś tydzień temu, jak na polski film to genialny, strasznie wciągająca fabula, przeżywałem tą ostatnio scenę przez jakieś 2 dni nie mogłem się otrząsnąć polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olusia... Re: . 20.03.11, 22:49 Byłam dzisiaj w kinie. Bardzo mi się podobało i ta końcówka... Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: . 21.03.11, 14:22 Ja właśnie sie na to wybieram i z tego co słyszałam film jest od 15 lat na forum widziałam wypowiedź jednej osoby która pisała, ze ma 13 lat i puscili ją bez problemu więc z wejściem nie ma problemu. Czuje że jest to mega film nawet że właśnie polski. Daje na pewno dużo do myślenia miałam na niego iść w weekend ale niestety byłam chora . wybieram się w następny weekend i mam nadzieję że wszystko wypali i w końcu oglądnę ten film. Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_ Re: . 21.03.11, 19:07 Uhmmm. Byłam na tym dzisiaj z klasą i muszę powiedzieć, że całą drogę powrotną rozkminiałam ten film. Bardzo głęboki, bardzo poruszający... Brakuje mi słów, żeby go opisać. Świetna gra aktorska Jakuba - trudno wcielić się w taką rolę, podziwiam go. Oczywiście brawa dla reżysera, z niczym nie przesadził jak to się czasami zdarza. Czekam z niecierpliwością na to, aż film znajdzie się w sieci, obejrzę go sobie drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_girl Re: . 22.03.11, 18:59 Według mnie gra aktorów i muzyka była fenomenalna. Non stop chodzę i śpiewam Nothing To Lose - Billy Talent. Choć sama fabuła była trochę płytka i oklepana, a wirtualny świat był kiepski technicznie to naprawdę film jest godny podziwu. Tym bardziej że to polski film. Poruszający wręcz zmuszający do przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Byłam ;) 28.03.11, 10:57 Ja ma 15 lat i byłam na tym w kinie z klasą. I to nie jest od 16 lat! Film jak to ty określiłaś jest mocny... Odpowiedz Link Zgłoś
tuamorrbd Re: Sala Samobójców - Idziecie? 28.03.11, 13:06 Byłam na nim naprawdę jest świetny Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 28.03.11, 13:07 na pewno idę chociaż nie mam 16 lat. U mnie nie zwracają na to uwagi , no chyba że ktoś kto ma 11-12 lat to nie wpuszczają Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: Sala Samobójców - Idziecie? 28.03.11, 13:42 Ja idę W kwietniu będzie można obejrzeć go w moim mieście A jak nie to ściągnę z netu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
angel1117 byłam..i.. 30.03.11, 16:22 i mam tylko rocznikiem 15 brakuje 2 miesięcy i normalnie byłam bo zorganizowałam wycieczke szkolną ..może ty też poproś waszą nauczycielke żeby wycieczke zrobiła.. a film bardzo fajny ale niektórzy z chłopaków jeszcze do tego nie dorośli... Odpowiedz Link Zgłoś
shibuu_ ` 01.04.11, 23:18 byłam, niestety, dopiero dzisiaj i to z inicjatywy mojej koleżanki. Wpuścili nas obie tyle że na biletach normalnych bo mądre zapomniałyśmy wziąć swoich legitymacji. Film jest świetny, oglądałam go z zapartym tchem i przeżywałam zewnętrznie emocje z filmem związane (pomijając fakt że weszłam dopiero na sale kiedy akcja się już rozkręcała- Dominik rejestrował się w tej grze). Oczywiście na koniec filmu się popłakałam, co było nieuniknione. Świetna gra aktorska głównych bohaterów, musieli się psychicznie wczuć w grane przez nich postacie, Roma (grała Sylwię) szczególnie, gdyż praktycznie cała jej gra w tym filmie polegała na odpowiedniej tonacji, emocjach i gestach. Jestem pod wrażeniem. Nigdy nie przepadałam i nadal nie przepadam za filmami polskiej produkcji ale ten jest wyjątkiem. Wybrałabym się drugi raz na ten film, chociażby tylko po to aby obejrzeć ten stracony początek (przez 'wspaniałą' komunikację warszawską) Odpowiedz Link Zgłoś
norrmalna bylam, nie zachwycilo 03.04.11, 14:43 O filmie nasluchalam sie wiele dobrego, kazdy go zachwalal. Niestety mnie nie zachwycil, a te "ataki" Dominika nie robily na mnie wrazenia. I w ogole jednego nie moge zrozumiec. SKORO DOMINIK BYL GEJEM, TO JAK MOZLIWE, ZE ZAKOCHAL SIE W SYLWII? O ile dobrze pamietam w jednej scenie zwrocil sie do niej: "Kochanie". Snil o zblizeniach z nia. Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: bylam, nie zachwycilo 05.04.11, 19:30 Dominik ściemniał gdy mówił że jest gejem... mówił to dla beki? Odpowiedz Link Zgłoś
fangtasia x__x 19.08.11, 12:20 nie sądzę. może to z tym gejostwem było na pokaz aby zwrócić na sb uwagę ale pewności nie mam ... ale zaraz przecież gej też może zakochać się w kobiecie no ludzie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
koniczka Re: Sala Samobójców - Idziecie? 03.04.11, 21:50 byłam, widziałam, polecam!!!! jeden z najelpszych filmów jakie widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś