dulcecita Re: ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D 20.02.11, 19:15 1 Tak 2 Nie mam 3 Chciałabym pojechać do Hiszpanii i Norwegii 4 Balaton 5 Wakacje przed II gimnazjum jak byłam na Węgrzech 6 Nie ma takich! 7 samochód Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Moje odpowiedzi 21.02.11, 03:20 1.Tak 2.To znaczy na pewno spędzę jakieś 2 tygodnie u babci na Florydzie,a potem to zawsze rodzice zabierają mnie w jakieś podróże biznesowe,ale najczęściej po US,więc to nic ciekawego 3.Chciałabym zobaczyć Indie.To moje ogromne marzenie 4.Oj,dużo!Paryż jest cudowny,można zachwycić się również Wenecją i Sharm El Shaik w Egipcie,rafa koralowa w Australii i zdecydowanie dość mało znane Warren w New Jersey 5.Chyba zeszłoroczne,byłam dużo w domu,właśnie w Egipcie i we Francji 6.Dużo miałam takich wakacji.Najgorsze to w 2005 roku,wszyscy byliśmy w żałobie,ponieważ zmarł mój dziadek 7.Ogólnie to strasznie lubię pływać statkami,chociaż przyznam,nie jest to mój środek transportu Odpowiedz Link Zgłoś
ashley001 miastowa tutaj 21.02.11, 07:15 > 1. byłaś za granicą ? taak egipt turcja chorwacja słowacja > 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? chyba egipt > 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? egipt.grecja > 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam egipt > 5. moje najlepsze wakacje .... egipt > 6 te wakacje nie były zbyt udane ....nie ma > 7 ulubiony środek transportu może samolot bo startowanie jest super > > > proszę was nie usuwać i odp > > > Odpowiedz Link Zgłoś
truskaax3 Re: podróże. pytania 21.02.11, 07:58 1. No pewnie ! 2. Hiszpania - obóz 3. Hmm .. Zawsze chciałam odwiedzić Francje i Paryż , ale w tamtym roku się spełniło . A więc ... Włochy 4. Hiszpania , Lloret De Mar < 3 5. Francja i Hiszpania 2010 6. Jak siedziałam w domu , porażka . 7. Samolot Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: podróże. pytania 21.02.11, 08:18 OMG co za pytania Nie jeszcze planów nie mam a Ty??? Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: podróże. pytania 21.02.11, 08:31 > 1. byłaś za granicą ? tak > 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ?Pewnie pojadę do Zakopanego lub w Bieszczady a resztę spędzę w domu > 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ?Marzy mi się Londyn lub Berlin > 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałamPraga > 5. moje najlepsze wakacje ....W Sandomierzu i W Lwowie > 6 te wakacje nie były zbyt udane ....w 2009 całe 2 miesiące w domu > 7 ulubiony środek transportusamochód , autobus chciałabym samolotem ale nie miałam okazji Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: podróże. pytania 22.02.11, 18:54 1. tak 2 .jeszcze nie 3 .USA/Japonia/Hiszpania/Australia 4 .Portugalia 5. w tamtym roku w Portugali 6 . wszystkie były udane 7 . pociąg :p Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu Yhy. 22.02.11, 19:01 1.Tak. 2.Niby mam, ale nie wiem, czy wypalą-Chorwacja i koncert Green Day'a. 3.Jak wyżej. 4.Hm. Trochę ich było. 5.Już nie pamiętam. 6. Tak, właśnie TE, w 2010r. 7. Samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: podróże. pytania 22.02.11, 19:11 1. byłaś za granicą ? tak. 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? tak, z tatą na Jamajkę i z mamą nad Polskie jezioro 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? Yhmm, Bahamy? 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam Francja <3 5. moje najlepsze wakacje .... Francja <3 6 te wakacje nie były zbyt udane .... Nie ma 7 ulubiony środek transportu Samoloty, bo często. Odpowiedz Link Zgłoś
redhead Re: podróże. pytania 22.02.11, 19:24 1. tak 2.Hiszpania, Portugalia albo Francja 3.Tokio, NY, Południowa Afryka, Brazylia, Australia itd. 4. Plaża w Egipcie z rafą koralową 5. Egipt(Sharm el Sheikh) 6. Turcja, Darłówek 7 samolot oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
itsjustmee Re: podróże. pytania 22.02.11, 19:55 1. byłaś za granicą ? Byłam wielokrotnie. 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? Odpoczywanie, byczenie się na trawie z lemoniadą w ręku i truskawkami w koszyku. 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? LA. 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam Południowa Hiszpania. 5. moje najlepsze wakacje .... J.w. 6 te wakacje nie były zbyt udane .... Nie mam pojęcia. 7 ulubiony środek transportu Samolot/pociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: podróże. pytania 22.02.11, 20:01 1. byłaś za granicą ? tak 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? mam. Francja, Hiszpania, Monako, Włochy 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? jak wyżej 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam San Marino, Wenecja, Rzym, ogólnie Riwiera Adriatycka i Wiedeń 5. moje najlepsze wakacje .... zeszłoroczne nic ich nie przebije. Chyba, że tegoroczne xD 6 te wakacje nie były zbyt udane .... takowych nie było, już samo to , że nie trzeba chodzić do szkoły jest fajne ;D 7 ulubiony środek transportu Samochód i Autokar turystyczny (taki z telewizorami, barkiem itd, bo w autobusach są strasznie niewygodne siedzenia w dłuższą podroż Odpowiedz Link Zgłoś
piotruspan Re: podróże. pytania 22.02.11, 20:05 1. byłaś za granicą ? Tak 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? właściwie to jeszcze nie, ale zaczynam planować 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? pojechać z przyjaciółmi w podróż właściwie to w wiele ciekawych miejsc i przezywac przygody 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam Grecja zdecydowanie Grecja 5. moje najlepsze wakacje .... dużo ich było ale głównie te w Grecji 6 te wakacje nie były zbyt udane .... i tak i nie w sumie zależy kiedy 7 ulubiony środek transportu SAMOLOT Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: podróże. pytania 22.02.11, 20:09 1. byłaś za granicą ? Tak. 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? kolonie i może wyjazd nad morze z rodzicami 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? Dubaj! 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam hmm... 5. moje najlepsze wakacje .... zeszły rokk . koloonie <33 6 te wakacje nie były zbyt udane .... hmm... 7 ulubiony środek transportu Odpowiedz Link Zgłoś
mrs_alex Re: podróże. pytania 22.02.11, 20:19 1. Tak . 2. Tak, wyjeżdżam z rodzicami do Egpitu . 3. NY --> moje marzenie spełni się za dwa lata 4. Elavonissos --> Grecja, wyspa Kreta 5. Egipt . 6. Były, zawsze są . 7. Samolot . Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: podróże. pytania 22.02.11, 20:21 1. byłaś za granicą ? Nie. 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? Wyjazd do Niemiec i Wrocławia. 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? Do ciepłych krajów (nad morze) lub do Paryża. 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam. I tak nikt nie będzie wiedział, gdzie to jest. 5. moje najlepsze wakacje .... Nie wiem... 6 te wakacje nie były zbyt udane .... Były całkiem ok. 7 ulubiony środek transportu. Latem rower, ogólnie samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberkax33 Re: :) 22.02.11, 20:26 miastowa. napisał(a): > 1. byłaś za granicą ? > 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? > 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? > 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam > 5. moje najlepsze wakacje .... > 6 te wakacje nie były zbyt udane .... > 7 ulubiony środek transportu > > > proszę was nie usuwać i odp > 1. Tak 2. Tak, Egipt. 3. Wymarzone - LA, Meksyk i te srawy. 4. Tunezja, Budapeszt, Chorwacja, Wiedeń... 5. Wakacje 2010r. 6. Udane były. 7. Autobus, samolot tez moze byc :d Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_th_ Re: podróże. pytania 22.02.11, 20:33 1. byłaś za granicą ?TAK 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ?Tak może do Francji albo jakiś ciepły kraj 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? Na Majorkę,do USA,do Angli... 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam Wszystkie były piękne 5. moje najlepsze wakacje ....W Niemczech oraz w Egipcie 6 te wakacje nie były zbyt udane ....zdecydowanie Ukraina 7 ulubiony środek transportu SAMOLOT Odpowiedz Link Zgłoś
vaniney Re: podróże. pytania 22.02.11, 20:34 1.nom 2.tyle o ile,konkretnie to jeszcze nie wiem 3.obojętnie gdzie,ważne z kim 4.no jakieś miejsca za granicą lub po prostu polskie góry 5.chyba dwa lata temu 6.nje wjem,wakacje to wakacje-zawsze są faaajne,bo nie ma szkoły 7.pociąg Odpowiedz Link Zgłoś
skrzacina Re: podróże. pytania 23.02.11, 11:34 1. tak 2. jeszcze nad tym nie myślałam 3. do nowego jorku <3 4. hmm Rzym, Wenecja, Budapeszt i Wiedeń 5. 2005, 2008, 2010 6. 2009 7. samochód Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: podróże. pytania 23.02.11, 19:02 1. tak 2. góry , morze , Niemcy , góry . 3. hmm .. dućo . c; Hiszpania , Grecja , Włochy , Francja , Australia , Stan Zjednoczone .. mogę wymieniać i wymieniać .. 4. łoo .. nie wiem . każde mają jakąś 'inność' . 5. wszystkie ! : dddddddddd 6. nie prawdaa ! 7. pociąg , samochód , samolot .. xd Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 hihi, jak ja kocham takie pytania ^^ 23.02.11, 21:09 1. byłaś za granicą ? tak 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? nie mam 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? ahoj, Holandia! 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam Grecja 5. moje najlepsze wakacje .... w Grecji 6 te wakacje nie były zbyt udane .... wszystkie były XD 7 ulubiony środek transportu samolot Odpowiedz Link Zgłoś
umiko Re: podróże. pytania 23.02.11, 21:15 1. Nie. 2. Jeszcze nie. 3. Do Japonii. 4. Tylko na zdjęciach, ale Japonia. A na żywo nie widziałam pięknych miejsc. 5. Nie było takich. 6. Bo jestem głupia. 7. Pociąg. Odpowiedz Link Zgłoś
crystaleyes Re: podróże. pytania 26.02.11, 15:18 miastowa. napisał(a): 1. byłaś za granicą ? / Tak 2. masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? / Jadę do Turcji i Rumunii, a po drodze Grecja i Serbia; Tunezja, polskie góry i pewnie jakaś kolonia. 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? / Kuba i Indie 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam / Egipt, jako cały kraj; Kapadocja w Turcji 5. moje najlepsze wakacje .... / tegoroczne 6. te wakacje nie były zbyt udane .... / nie miałam takich 7. ulubiony środek transportu / samolot Odpowiedz Link Zgłoś
kc_bejbe Re: podróże. pytania 26.02.11, 18:09 1. taa 2. Egipt <znowu> 3. na Bora Bora.! piękne plaże 4. hmm. najpiękniejsze to chba Hawaje 5,6. wszystkie były udane.! 7. samolot.! Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: podróże. pytania 03.03.11, 20:35 1. Tak 2. Nie mam. 3. California 4. South Dakota -głowy prezydentów były boskie;p 5. były w USA 6. były udane 7. samolot auto Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: podróże. pytania 03.03.11, 20:44 1. byłaś za granicą ? nie 2 .masz plany na wakacje 2011 jeśli tak to jakie ? nie mam 3 . twoje wymarzone wakacje ? gdzie chcesz jechać ? Australia 4 . najpiękniejsze miejsca/e jakie do tej pory widziałam hmm, a dużo tego 5. moje najlepsze wakacje .... wszystkie są najlepsze 6 te wakacje nie były zbyt udane .... chyba takich jeszcze nie miałam 7 ulubiony środek transportu autokar, samochód, pociąg Odpowiedz Link Zgłoś