wercia321 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 15:30 Hmmm.... 3-4 lata temu słuchałam wyłącznie popu czyli Avril Lavigne, Britney Spears zdarzały się też piosenki Dody i nałogowo słuchałam Rihanny. Jednym słowem nie lubiłam żadnego gatunku muzycznego oprócz popu. A teraz? Dody i Britney Spears nienawidzę Rihanna i Avril mnie mało obchodzą słucham ich bo słucham za to zaczęłam słuchać japońskiej i koreańskiej muzyki typu: Ayumi Hamasaki, Koda Kumi czy Big Bang weszłam również w klimaty rocka m.in. Within Tempation czy Nightwish. Jak widać gust mi się strasznie zmienił... Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 15:38 Kiedyś słuchałam Avrilk Lavinge i tylko ją! Teraz przeżuciłam sięna polskich wykonawców np.Edyta Bartosiewicz Artur Rojek Odpowiedz Link Zgłoś
laleczka. Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 15:41 Aha i jeszcze Doda i Tokio hotel oraz Ich Troje Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_demi Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 15:40 Kiedyś słuchałam Blog 27, Gosi Andrzejewicz, Meza, Code Red <-- Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 15:43 Kiedyś słuchałam Dżonasków Teraz słucham Dave Matthews Band, AC/DC, Led Zeppelin, Iron Maiden itd. Odpowiedz Link Zgłoś
leni Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 16:04 wstydze sie tego ale kiedys sluchalam Miley cyrus. Kurwa, nienawidze sie za to, teraz gustuje w czymś czrniejszym, np. Iron maiden, slipknot Judas Priest, Metallica (tyklo kilka kawalkow) Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu a teraz... 26.02.11, 16:18 ...muszę nawrócić 4-letniego brata, który polubił Feela. Zaczne mu puszczać SOAD, Gunsów, AC/DC i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
burgerek Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 16:16 3-4 lata temu? hmm 2006 - Tokio Hotel 2007 - Tokio Hotel 2008 - Tokio Hotel 2009 - Tokio Hotel 2010 - Tokio Hotel 2011 - Tokio Hotel. Chyba jestem z tych wiernych fanek Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: 26.02.11, 16:41 Za czasów totalnej młodości, czyli w wieku 5-6 lat byłam po uszy zakochana w zespole "Ich troje" . Za to w wieku 10-11 lat, bez dwóch zdań słuchałam tylko i wyłącznie pop-u i nic poza tym. Nie potrafię konkretnie powiedzieć jacy to byli artyści, ale zapewniam, że nie zbyt cenieni w swoim zawodzie. Była też i Avril Lavigne . Od 2008 roku do teraz nagminnie słucham Afromental i Roberta M. Bruno Mars też ma całkiem niezłe niektóre kawałki, ale lubię też bardziej rockowe brzmienia jak 30STM, N.E.R.D. czy Nirvana . Lubię też czasami posłuchać koncertowego wykonania (tzw. live xd ) Miley Cyrus, ale już po jej mentalnej przemianie. Jeszcze co do Afromental to wolę bardziej ich pierwszą płytę, bo tam było można poczuć taki ... prawdziwy Afromental. Tam była muzyka jaką od zawsze chcieli tworzyć. Druga płyta jak sam tytuł wskazuje zawierała dość dużo popowych brzmień, ich kolejna płyta ma już w ogóle być całkiem inna niż dotychczasowe, ale są młodymi artystami. W ich przypadku jest to jak najbardziej naturalne, że ciągle poszukują swojego stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoczeko Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 16:29 O jeju.. Czego ja słuchałam 3-4 lata temu...?? yy.. nie pamiętam, zawsze lubiłam bawić się na imprezach przy Disco.. (taka prawda, wszyscy niby tak tego udręczonego Disco nie lubią, a imprezy są przy nim najlepsze..!) oo.. już pamiętam czego słuchałam: Doda, Pink, Papa Dance (ich stare piosenki zawsze lubiłam i lubię, chodź już teraz trochę mniej..) Teraz lubię muzykę, która przy najmniej moim zdaniem niesie coś w sobie.. PARAMORE ja ich po prostu kocham! Ostatnio po eliminacjach do Eurowizji zaczęłam słuchać Iki.. ogólnie lubię piosenki z klimatu rocka, metalu... Linkin Park, Muse.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ejjj_ty_xd Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 16:47 wcześniej rock, teraz reggae i rap. moje życie się dzięki tej muzyce (reggae) zupełnie zmieniło. na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
ani_mru_mru Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 16:48 No np. wcześniej lubiałam Feel'a US5 a teraz ich nie znoszę.. A teraz lubię starszą muzykę tzw. prawdziwą.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 16:50 Ymm, jak miałam 4 lata, może trochę więcej to słuchałam: Britney Spears, Spice Girls, Shakiry, Christiny Aguilery, Jenifer Lopez i tym podobnych rzeczy, za sprawą że moja siostra była wtedy nastolatką to mniej więcej lubiłam to co było wówczas modne (albo po prostu lubiane przez siostrę). Ze trzy (może dwa) lata temu lubiłam Taylor Swift, Avril Lavigne, Pixie Lott, Rihanne itp. i (wstyd się przyznać) Blog 27 oraz muzykę gwiazdek disneya. Później zaczęłam słuchać rocka (zwłaszcza hard rocka), grunge'u, ale też inde rock i indie pop. Nadal lubię też poszczególne piosenki wykonawców, których lubiłam kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 16:54 Ahh, no i jeszcze Fergie była moją idolką, jak mogłam zapomnieć! xD Odpowiedz Link Zgłoś
rastamanka Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 17:02 ja taak od około 2, 3 lat słucham reggae i rapu tzn. zaczęło sie od polskiego reggae i zagranicznego rapu. teraz słucham zagranicznego reggae(czyt. Bob Marley Groundation, Damian Marley itd) i polskiego rapu ( Pfk, Ostr,Pezet,Małpa,Eldoka itd) do tego jeszcze zakochałam sie w muzyce soul(Corine Bailey Rae, Erykah Badu, Aaliyah w sumie to ona tworzy r&b i soul, no i jeszcze Ayo to jest pogranicze reggae i soulu) i indie rock( głównie THE XX ). Odpowiedz Link Zgłoś
justine1495 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 17:09 Trzy lata temu słuchałam głównie popu A moje ulubione zespoły to m.in. było US5, Backstreet Boys, lubiłam też Avril Lavigne itp. Teraz już w ogóle nie słucham US5, ale Avril i BSB nadal lubię i czasem słucham, chociaż zmieniłam nieco gust muzyczny. Teraz przede wszystkim słucham rocka. Odpowiedz Link Zgłoś
damko Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 17:19 ja wyszukuje nieznanych młodych, polskich wokalistów, zapraszam na mojego bloga... wokalisci.blogi.kotek.pl/ Polecam: Wiktor i Glee Marcin i Hello Rafał z castingu do X Factor Odpowiedz Link Zgłoś
blanus Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 17:33 Kiedyś [ miałam wtedy 9-1o lat xD ] : Doda , Gosia Andrzejewicz , Patrycja Markowska , Rihanna , Beyonce , Hannah Montana [ Miley Cyrus też ] i wszystkiego , co leciało na Vivie i 4fun.tv Teraz [ mam rocznikowo 13 lat ] : Rihanna , Eminem , 50 Cent , Beyonce , Peja , Ras Luta , Rastamaniek , Junior Sterss , VNM , Dj Decibel , Snoop Dogg , Akon , Dr. Dre , Tes , Katy Perry , Ewa Farna , Afromental , Mrozu , Grubson , Bruno Mars , B.o.B. , StarGuardMuffin , Sean Paul , Drake , Lil Wayne , Taylor Swift , Shakira , Usher , Nicki Minaj ; D Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu A, i zapomniałam. 26.02.11, 17:50 w wieku ok. 4-6 lat słuchałam Czerwonych Gitar, bo mój tata lubi ten zespł i włączał płyty za każdym razek, kiedy jechaliśmy autem. później zainteresowałam się takim szajsem jak Gosia A., Tokio Hotel, Morandi... Teraz słcham przede wszystkim Green Day'a. Odpowiedz Link Zgłoś
flo. dziękuję Ci za ten wątek. 26.02.11, 17:52 bo ze mną to baaardzo długa historia. kiedyś to nawet ich troje słuchałam, wszystko, co w radiu leciało, potem jonasi, lovato, cyruska i inni. potem, tak naprawdę, świat do innej muzyki otworzyli mi paramore i po maluteńkiej części muse. bo hayley & spółka byli dla mnie pewnego rodzaju objawieniem, poznałam ich, uwaga, dzięki zmierzchowi. i do tej pory kłócę się z osobami, które twierdzą, że nie można być fanem jednej piosenki. mnie 'decode' urzekli, zaczarowali, poszłam dalej... i mnie wciągnęło. zakochałam się w głosie hayley i solówkach panów farro. jak już pisałam, po części też muse, bo 'supermassive black hole' zakręciło moim mózgiem. pierwsza reakcja: 'boże, co za idioci tak piszczą?!', serio. żałuję tych myśli. po drugim przesłuchaniu 'sbh' zapałałam miłością do wokalisty, matta belamy'ego. ale to była tylko cząstak, bo paramore już zajęli moje - całkiem odnowione, 'muzyczne serce'. ale potem, niestety, znudzili mi się. wtedy postanowiłam odtworzyć znowu starą playlistę z kiloma singlemi mjusów. było tam starlight, time is running out, supermassive black hole. pokochałam i słucham do teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
flower19 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 17:53 Za bardzo nie pamiętam co kiedyś słuchałam. Najczęściej to co w padało w ucho. A teraz to Lady GaGa, Rihanna, Katy Perry itp. Wybrane piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
piano :D 26.02.11, 17:55 Aż głupio się przyznać, ale słucham Miley Cyrus, Jonas Brothers, Justina Bieber'a.hahahahahahaha. Teraz jest to Paramore, Eyes set to kill, 30stm, Billy Tallent, Avril Lavigne itp. Wolę muzykę rockową\ metalową. Odpowiedz Link Zgłoś
revolution Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 18:16 haha xd cztery lata temu nie miała pojęcia o istnieniu zespołów tak dla mnie teraz ważnych. Wtedy telefon miałam zapełniony piosenkami jonasów, a typowy rock słuchałam tylko wtedy, gdy mama śpiewała Lady Pank, a ja z nią xd Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 18:25 Haha, aż wstyd się przyznac. Jak byłam mała to słuchałam Ich Troje, Jonas Brothers, Hannah Montana... Ale też normalne gwiazdy takie jak Rihanna, Katy Perry itp. Odpowiedz Link Zgłoś
schabowy Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 19:34 Kiedyś najczesciej słuchałam Rihanny, Pink i Eminema itp Teraz też słucham Em`a i paru innych raperów Odpowiedz Link Zgłoś
nikki712 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 20:42 Dawno temu (naprawdę dawno ) to co leciło w tv ;A*teens (covery Abby), Britney, Natali Orejro nie iwem jak to sie pisze,ich troje, doda, Gosia, blog 27, the jet set,anna jantar. Odpowiedz Link Zgłoś
mindy44 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 21:15 Kiedyś : Doda, Britney Spears, Rihanna, Kelly Clarkson i bardzo lubiłam Nelly Furtado, chociaż darzę ją szacunkiem do dziś Teraz : Mój ulubiony zespół Muse, Coldplay, Depeche Mode i inne. Ale czasami oczywiście słucham też popu Odpowiedz Link Zgłoś
marsshollene Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 21:18 3-4 lata temu sluchalam rihany ,byonce eminema i kilku z disney chanel do dzis niektorych slucham Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 22:07 boże, aż wstyd się przyznać. blog 27, tokio hotel, jonas brothers, hannah montana... jedyne, co mi zostało z tamtych czasów, to miłość do ścieżek dźwiękowych z bajek disneya (chodzi tu o klasyki). teraz słucham przeważnie lifehouse. czasem puszczę również paramore. no i oczywiście rap - małpa, pih, o.s.t.r, grubson, pezet i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
automatic89 th 26.02.11, 22:30 W 2005 roku aż do 2007 słuchałam Tokio Hotel i Blog27....jak zresztą wszyscy w tych czasach xd Więcej nie pamiętamm....;D Od niedawna znowu słucham TH... Ich Liebe Tokio Hotel... Odpowiedz Link Zgłoś
patuss_97 Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 22:32 No tto na początku tak 2, 3 klasa pods. słuchalam inch troje, dody, wg wszystko co leciało w radiu zazwyczaj polskie. Potem tak 4 klasa głownie pop i nowości zza oceanu rihanna itp. 5 klasa zaczeło sie słuchać hanny montany jonas brothers i innych gwiazdek disneya. W 6 klasie pop, rock i polski rap. Teraż słucham głównie starych polskich i zagranicznych zespolów rockowych np. perfect, dżem, nirvana, europe, kiss, metallica, roxxete, i nowych np. linkin park, onerepublic,30 second to mars. ale też troche popowych nowości katy perry shakira rihanna bruno mars czasem justina biebera(ale tylko 2 piosenki) Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 22:39 Jeszcze 4 lata temu byłam wielką fanką Britney Spears i Avril Lavigne. Ogólnie kochałam pop w wykonaniu kobiet. Jedynymi wyjątkami, do których się nie przyznawałam było Evanescence i Green Day. Nie były to jednak moje ulubione zespoły. Niecałe 3 lata temu momentalnie coś mi się odwidziało. Już nie pamiętam jak to było, ale z dnia na dzień zaczęłam słuchać Panic! at the Disco, 30 Seconds to Mars, Fall Out Boy, My Chemical Romance i Paramore. Zwiększyła się też moja miłość do Evanescence i GD. Mój gust długo ewoluował, aż w końcu dzisiaj zatrzymałam się na klimatach bardziej alternatywnych. Aczkolwiek nadal kocham Marsów i Paramore, dażę też sympatią P!ATD i Evanescence. Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 26.02.11, 23:20 4, 5 lat temu sluchałam feel'a Hehhehhehe;p Teraz słucham Riri, Bruno , Lady Gaga, Eminem i inni;p Odpowiedz Link Zgłoś
zimmerek483 Wasze upodobania muzyczne sprzed lat i dziś 27.02.11, 08:33 ja zaczelam w 2006 roku sluchac Tokio Hotel i do tej pory ich slucham Odpowiedz Link Zgłoś