Dodaj do ulubionych

co wyjatkowego jest w trampkach Convere ?

20.02.11, 22:58
Oprócz wysokich cen?
To jedna z najstarszych firm produkujących trampki, czy z tąd przeświadczenie o ich wyjątkowych zdolnościach powolnego rozpadu? Bzdura, jak i inne niszczą sie tak samo, to co jest przyczyną?
Obserwuj wątek
    • nikki712 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 20.02.11, 22:59
      wiecie mam na myśli CONVERSE
      • eego Re: Co wyjatkowego jest w trampkach Converse'a ? 21.02.11, 18:53
        Converse'y to po prostu Converse'y . O tym się nie dyskutuje. wink
    • sandrolaxd Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 09:49
      Po prostu są fajne. xd
      • maryskaaa Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 22.02.11, 19:50
        Niektore sa swietne ale sa tez wiejskie. Ja ma 3 pary czerwone czarne i w z jesinnej kolekcji fioletowe z kwiatami ( nikt takich nie ma wink ). Masz racj eniszcza sie i to dosc szybko. Ale Conversy to conversy. Sa niezastopiane. Oczywiscie mysle ze to kwestia tez " lansu" w niektorych przypakach. Znam dziewczyne ktora nie chciala sobie kupic krotkich bo mowila ze nei bedzie widac znaczka. zalosnetongue_out
    • katyk Lans 21.02.11, 09:55
      Ma się conversy i jest lans, chociaż imho są równie nieciekawe jak inne trampki. smile
    • pofu Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 10:02
      No właśnie to , że są drogie i w ten sposób kto je ma się lansuje , że ma dużo kasy :x .
      • bieberkax33 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 11:33
        pofu napisał(a):

> No właśnie to , że są drogie i w ten sposób kto je ma się lansuje , że ma dużo
        > kasy :x .

Coż, nie tylko conversy sa drogie.. ;p
    • katsuumi_17 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 11:30
      Nigdy nie potrafiłam tego pojąć.
      • marsjanka115 x__x 18.04.11, 08:49
        Też nie mogę tego zrozumieć
    • corba 21.02.11, 11:33
      Nie wiem .. Ja tam w nich nic nie widzę ciekawego ..
      trampki to trampki - jak potrzebuje to kupie se takie na jakie trafie i tyle , choćby nawet w supermarkecie . Bo każde trampki niszczą sie tak samo .. wiec po co mam wydawać tyle kasy na trampki , skoro takie samie moge kupić za niższą cene w każdym innym miejscu?
      Poza to jakoś te wzory różne i wgl mi sie nie podobają.. mi wystarczą zwykłe, czarne trampki .
      • riki1246 Re:  21.02.11, 12:27
        Popieram ....
        Ja mam al'a converse ...

To znaczy Znaczek jest tylko nie Converse a pod spodem All Star ..
        Tylko tej firmy co kupowałam ..
        Czyli jakieś Bood Sugare czy tam jakoś tak . I te bood sugare to zamiast napisu converse a na dole pod tą gwiazdką zamiast All Star to jest Sport .

Dla mnie conversy to szit ... i moim zdaniem to jakieś 50 - 70 zł płaci sie za trampki ( zależy ile kosztują ) a reszte za to kółeczko ...

I ja w tym lansie nic nie widze .
    • vaniney Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 11:34
      sorry,ale ja do tej pory tego nie rozkminiłam.
    • cesautres no znaczek oczywiście 21.02.11, 11:37
    • forgetmenot trampki 21.02.11, 11:39
      Szpan, szpan i jeszcze raz szpan... Bo jakością nie różnią się od zwykłych trampek z bazaru (no, może nie licząc skórzanych, które siłą rzeczy są mocniejsze niż te szmaciane).
    • kamila_1355 ten znaczek...;d 21.02.11, 11:44
      od lat oznaczający symbol lansu i ceny jaką trzeba za niego zapłacić.;d
    • rikkki ! 21.02.11, 11:51
      nie tylko znaczek, miałam trampki z Deichmanna (jak to się tam pisze) i się po dwóch miesiącach rozwaliły, a converse dzielnie trzymają suspicious
      • slonia122 Re: ! 21.02.11, 13:27
        zgadzam się z tobą smile
    • platyna tutaj! 21.02.11, 12:08
      są lanserskie, wyjątkowe i ładnie skrojone.
      • natishia_jonas ich prostota. 21.02.11, 12:25
        ludzie nie tylko lansują się conversami. Puma i nike to co ?
      • cotton.caandyy. zgadzam się z platyną, nati123 i miastową. 21.02.11, 20:17
    • nati123 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 12:32
      są zajebiste serce

i sie można lansować. ; D
    • paranoid16 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 13:12
      Ja tego nie kminie. Trampki to trampki. A z resztą teraz prawie wszyscy noszą Nike, Puma, Adidas itp. które też są drogie więc Conversy nie robią jakiegoś wielkiego szału .
    • theriotgirl Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 13:14
      Są wytrzymałe. Przy moim, bardzo intensywnym, użytkowaniu wytrzymały 2 lata i nie są prawie wcale zniszczone, podejrzewam, że pochodzę w nich kolejne 2.
      Zwykłe trampki- rok, może trochę dłużej, jeśli ktoś się naprawdę uprze.
      No i jest duży wybór wzorów, każdy znajdzie coś dla siebie.
    • lamma Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 13:23
      lansik. <3

no, ja też mam kąwersy, ale ogólnie jestem anty, ale te kąwersy, które ja mam są tak mega hipsterskie i tak naciągałam rodziców, że w końcu je mam.
      o te.
    • klaudi073 Przedewszystkim są cholernie wygodne.^^ 21.02.11, 14:00
    • emily. Gwiazdka, oczywiście. 21.02.11, 14:33
      • nikki712 Re: Gwiazdka, oczywiście. 21.02.11, 14:59
        Z tego co słyszałam, niszczą się tak samo,ale ja nie polegam na plotkach. Sęk w tym,że są ogromne popularne i są rzeczywiście znaczkiem szpanu. Tak jak cześć z was tego nie rozumiem.
        Często widzę wzory które mi się podobają,ale za taka cenę...
    • seneka4 Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 15:03
      Bo są lanserskie, jak dresy mają swoje nike to pseudo emo noszą właśnie conversy. Chociaż kiedyś lubiłam trampki to miałam tylko jedna parę conversów (po prostu nie chodziłam w innych butach ,bo te były najwygodniejsze) ,ale wolałam zwykłe trampki z new yorkera np. ;D
    • marszalinka bo sa fajne 21.02.11, 15:08
    • skrzacina Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 15:18
      są wytrzymałe, każdy znajdzie jakąś parę dla siebie, są uniwersalne- pasują do wszystkiego. i nie wszystkie pary są drogie, zależy od sklepu i od tego czy jest wyprzedaż czy też nie. ja np. kupiłam jedną parę za 150 zł, a w innym sklepie te same buty kosztują 270 wink
    • smile_peace_ mvhahaha- ja nie mam i się cieszę ;p;p 21.02.11, 15:19
    • basset Re: co wyjatkowego jest w trampkach Convere ? 21.02.11, 15:25
      są super bardzo lubię tę firmę <3
    • buntowniczkaxd . 21.02.11, 15:50
      kółeczko, gwiazdka i napis 'All Star' cool
      nie płaci się za trampka te 2 stówy tylko właśnie za ten znaczek, mam zwykłe czerwone,
      są nieziemsko wygodne i ładnie po prostu wyglądają, i nie mówcie że nie różnią się od innych trampek bo się różnią. santa

Lansik. cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka