mada_bella 22.02.11, 12:38 Za każdym gdy mój sim jest w ciąży to rodzi sie chłopiec a ja chce dziewczynkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emaerioel Re: hahahahahahahahaha xDDD 19.03.11, 13:26 w koszu to Cię urodzili .. co do pytania ; słyszałam, że coś pomaga na to, musiała byś poszukać Odpowiedz Link Zgłoś
jade Re: ciagle chłopiec 22.02.11, 13:38 może coś nie tak z twoimi simami ? może niech się udadzą do lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 Po co robicie kosz ? 19.03.11, 13:21 Dziewczyna się Was pyta o poradę ,bo jej się simsy zryły(że się tak wyrażę ) a wy głupki kosza dajecie . Brawo ! A tak co do pytania - nie mam pojęcia nie gram w simsy od kiedy nie działa mi płyta główna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: ciagle chłopiec 04.03.11, 16:10 A może w necie znajdziesz kod na to żeby dziewczynka się urodziła.. nie wiem, musiałabyś sprawdzić czy takowy kod jest. A jeśli nie ma to próbuj dalej.. życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kropeczka23 Re: ciagle chłopiec 09.03.11, 17:34 tu widzę ze arbuzy pomagają.. nie wiem, ale może zaadoptuj dziewczynkę ? ;p powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: ciagle chłopiec 19.03.11, 13:55 jak chcesz chłopca - facet zaprasza kobietę jak chcesz dziewczynkę - kobieta zaprasza faceta Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: ciagle chłopiec 06.05.11, 09:01 Są dwa sposoby na dziewczynkę 1. Niech twoja simka często je arbuzy. Większe szanse, że będzie dziewczynka 2. Zaadoptuj dziecko. Możesz wybierać od noworodka do dziecka. A na koniec... BONUSOWY SPOSÓB! xD 3. Kup simce nagrodę szczęścia życiowego "wzmożona płodność". Przy odrobinie szczęścia urodzi ci się dwójka dzieci, a jednym może być dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
lavenda12 Re: ciagle chłopiec 22.09.11, 16:27 Każda parka ma inne dziecko spróbuj z rodziną nowy blask z brithetpot czy jakoś tak. Tam zawsze dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 30.09.11, 17:22 Niektóre z Was są naprawdę pojebane, bez kitu. Laska sie pyta, a Wy 'kosz'. Loool, to od czego jest dla Was to simowe forum, ja pie.... Spróbuj arbuzów, poza tym jest na to kod. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka_ Re: ciagle chłopiec 30.09.11, 18:59 omg, to naprawdę przerażające, aż mi się chce płakać z tego powodu! -,- Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: ciagle chłopiec 30.09.11, 19:33 to wiesz, powiedz twojemu chłopakowi, żeby mocniej pchał. Odpowiedz Link Zgłoś
aswanka Spoko, nie martw się. 01.10.11, 20:59 Miałam taki sam problem, że się tak zapytam: Ile razy urodził się chłopiec? Mi się chyba 5 razy urodził chłopiec a potem już czasem chłopcy czasem dziewczynki. Może kup sobie za punkty (nie pamiętam jak one się nazywały chyba szczęścia) wzmożoną płodność i może się poszczęści. Nie wiem jak Ci inaczej pomóc, może posłuchaj koleżanek które odpowiadały przede mną i jedz te arbuzy. Ja nigdy moimi simami nie jadłam, sama się dziewczynka trafiła ale może działa. Powodzenia i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sand21 Re: ciagle chłopiec 08.10.11, 22:04 jeśli chcesz dziewczynkę musi zjeść twoja simka 5 arbuzów, a jak chłopiec to twoja simka musi zjeść 5 jabłek Odpowiedz Link Zgłoś