Dodaj do ulubionych

Brasoletki Lilou,nowość!!

23.02.11, 02:15
Różne użytkowniczki, kotek poformował nas o szterlingowych shainsach,tym razem przedstawię jeszcze nie omawiane bransoletki Lilou(dostępne są też breloki i naszyjniki)!
Są to srebrne, złote lub pozłacane breloki z wygrawerowanym napisem 9jaki sobie zechcecie) na eleganckim i gustownym rzemyku big_grin mi bd. spodobał się ten pomysł ,wygląda to naprawdę ładnie i pasuje do wszystkiego! Zarówno do szkolnego stroju jak i na wyjście do teatru ;p
Niestety minusem jest cena. Sam medalik kosztuje od 75-100zł (zestaw czyli kilka medalików kosztuje nawet 300zł ). znalazłam tańszą wersje,ale jak dal mnie wolałabym dać tę 100 ponieważ przyanjniej wiem że mi sie nie zniszczy co do tego nei mam takiej pewności: www.charming.com.pl/na-szyje-c-2_7.html
to str. brasoletek lilou:
lilou.pl/web/pl/article/galeriapomyslow
I co wy na to?
p.S cena jest jaka jest i szczerze to naprawdę sie zdziwłam myślałam ze cos ok. 60-70 zł,ale sa naprawdę ąłdne i to nei plastik czy jakakolwiek inna masa. No i w porównaniu z charmasami to nei jest wysoka aż tak wysoka cena. Swoja droga nei miałam charmsów ;p

Obserwuj wątek
    • ashley001 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 08:05
      no fajne sa ale cena ....
      • nick_jonas_jb Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 10:06
        Fajne są wink
        No ale cena troszkę wysoka ;pp
        • mania14 Śliczne!!! Szkoda, że takie drogie :( 23.02.11, 12:07
          • witka Re: Śliczne!!! Szkoda, że takie drogie :( 23.02.11, 12:30
            Mam podobne taki fioletowy rzemyk ze srebrym kółkiem na którym pisze dużoo słow typu: Love, happines, beautiful, itd;p Jednak bransoletka nie została kupiona w Polsce
            • witka Re:Mam podobną 23.02.11, 12:32
              witka napisał(a):

> Mam podobne taki fioletowy rzemyk ze srebrym kółkiem na którym pisze dużoo sło
              > w typu: Love, happines, beautiful, itd;p Jednak bransoletka nie została kupiona
              > w Polsce

Zapomniałam dodać że nei dałam za to oczywiście 3 stów;p W USA koszt jest inny;p A przynajmiej moja bransoletka nie kosztowała tyle;p
            • witka Bransoletka 23.02.11, 12:33
              witka napisał(a):

> Mam podobne taki fioletowy rzemyk ze srebrym kółkiem na którym pisze dużoo sło
              > w typu: Love, happines, beautiful, itd;p Jednak bransoletka nie została kupiona
              > w Polsce

Zapomniałam dodać że nei dałam za to oczywiście 3 stów;p W USA koszt jest inny;p A przynajmiej moja bransoletka nie kosztowała tyle;p
    • olckaa Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 08:08
      zrobiłaś dużo błędów
      • nikki712 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 09:43
        To trochę chamskie zwracać na to w ten sposób uwagę.
    • angie2 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 08:21
      I tu się mylisz, bo był taki wątek. A zresztą każdy je zna.
      • nikki712 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 09:46
        wiem,że mogło być coś tego pokroju,ale nie zostało to tak zareklamowane, by nadal była o tym mowa
        • nikki712 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 09:48
          zarówno w kolorowych czasopismach jak i w internecie
    • cotton.caandyy. Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 09:57
      ta cena nie jest taka straszna w porównaniu z Charmsami... osobiście mam Charamsy(z Apartu) i Shainsy ^^ ale chciałabym mieć Lilou
    • truskaax3 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 10:44
      nie mój styl , nie podoba mi się . I ta cena 3 stówy? bez przesady .
    • skrzacina Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 12:04
      ja bym bardzo chciała mieć bransoletkę Lilou. lub jakiś inny przedmiot(np. notatnik/torebka ma wyjść chyba w marcu). no tylko cena, a po drugie nie wiem co by wygrawerować :p
    • pysiaczekx3 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 12:36
      Nawet fajnie to wygląda, ale cena trochę wygórowana....no niby wiadomo ,że to nie jest z byle czego i posłuży przez pewien czas ale nie na kieszeń skromnej nastolatki.... Chociaż może trzeba poszukać jakiejś tańszej alternatywy wink
    • kasiula1831 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 23.02.11, 13:18
      Podobają mi się bransoletki Lilou. wink
      • mikessa Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 25.02.11, 13:25
        Mam jedną bransoletkę z tego sklepu i jestem bardzo zadowolona. Są śliczne, tylko szkoda, że aż takie drogie...
    • madzia2710 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 25.02.11, 13:34
      Nie przesadzajmy. Wcale nie są takie drogie. Są znacznie droższe bransoletki i te akurat mi się nie podobają.
      • good_honey Są drogie bo napisy są ręcznie grawerowane. 25.02.11, 13:42
    • kcjb Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 25.02.11, 14:31
      Ja miałam te bransoletki z lilou 3 ale 2 zgubiłam jedna się rozwaliła;/
    • anahi011 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 25.02.11, 15:09
      boskie sa big_grin a ceny są takie bo kasa idzie na fundacje (naleza do niej osoby chore na raka)
      • olusia... Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 25.02.11, 15:32
        Nawet fajne ;p może cos popatrze tongue_out
    • seneka4 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 25.02.11, 15:37
      Drogie i niespecjalnie ładne.
    • vampirediaries aleś wczesna.... ja już o tym wiedziałam od dawna 25.02.11, 16:05
    • just...me Faktycznie nowość... ! 25.02.11, 16:13
      Mam Lilou ze 3 miesiące jak nie dłużej, faktycznie cena dość wysoka, ale za dobrą jakościowo biżuterię warto. Mam złoty okrągły medalik, srebrnego małego motylka,
      dużą srebrną koniczynkę, (nie wiem czy jest mała ale motylek jest więc piszę) i zapięcie takie kółeczko małe, w które się wsadza takie podłużne coś tongue_out. I to wszystko na bordowym rzemyku. Wygrawerowałam imiona moich przyjaciół. W sumie dałam niecałe 300 zł i bardzo się cieszę z udanego zakupu.kwiat
    • dorothy. Mam z Lilou.Złote serduszko+kółko,i złote zapięcie 25.02.11, 16:13
      • niemampomyslu ... 25.02.11, 20:41
        madzia2710 ma rację. Jeśli uważacie takie bransoletki za drogie, zobaczcie np. te od Chanela. Kosztują od 700 dolarów w górę.
        O ich istnieniu wiem od ponad roku. Nie mam takiej, w miarę ładne są, może kiedyś sobie kupię, ale jakiś obiekt marzeń to nie jest.
    • mweezy . 27.02.11, 14:09
      Szału nie ma.
    • emiliagres Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 04.03.11, 15:08
      Zakochałam się z bransoletkach do składania samemu. Koraliki kupuję w sklepie "Niebieski-koralik". Mają tam ogromny wybór, który stale się powiększa. Biżuteria jest włoskiej marki Biagi, tak ładna jak Pandora, ale tańsza, co jest jej wielkim atutem. Tylko tam można kupić bursztynowe koraliki, które świetnie wyglądają na skórkowej bransoletce, która kosztuje 79 złotych, a Pandory 209...
    • sweet94 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 05.03.11, 23:18
      ja pierdzielę. 150 zł za blaszkę na sznurku?! masakra jakaś.
    • cocomaroco Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 05.03.11, 23:22
      No fajne są, ale ta cena. Chyba, że można by wykonać jakąś własną podróbkę ( ;
      • nikki712 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 08.03.11, 21:10
        wybór jest twój, ale podróbka nei będzie nigdy orginałem nie tylko estetycznie ale teź w użyteczności
    • senseless Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 10.04.11, 19:09
      własnie dostałam na urodziny, jest śliczna.
      niebieski rzemyk i złota zawieszka i wygrawerowane moje imie smile
    • emiliagres Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 14.04.11, 22:44
      Ciągle mam tak mało czasu, aby wyjść na zakupy do galerii. Tak bardzo popularne stały się zakupy w sklepach internetowych. Można kupić wszystko bez wychodzenia z domu. W „Niebieski-koralik” zakupy zawsze się udają!. Koraliki, które wykonane są z różnego rodzaju materiałów dają nieskończone możliwości. Do świątecznych kreacji najlepiej będą pasować te wielkanocne koraliki- baranki, zajączki, kaczuszki. Ja już zakupiłam jajko wielkanocne i zajączka i już nie mogę doczekać się świąt…a Wy??
      • jannet Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 25.04.11, 13:53
        Moja siostra takie robi, tyle, że ładniejsze i często zaplata te rzemyki w jakieś warkocze itp. Lepiej to wtedy wygląda. Ogólnie to całkiem niezł.e smile
    • nessy96 Re: Brasoletki Lilou,nowość!! 26.04.11, 19:46
      wogóle mi się nie podobają

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka