Dodaj do ulubionych

Lans na kotek.pl

23.02.11, 11:53
Nie wiem jak wy, ale ja zauwazyłam, ze na kotku są dziewczyny które chcą pokaza jakie to one nie są bogate, gdzie one były i co sobie kupiły, np. nowa sukienka Lacoste, szaliczek Burberry, okulary od Versace. Ok, prawie kazdy z nas chce miec cos z takich firm jak: Louisa Vittona, Prada, Versace, Chanel, Dior, Burberry, D&G, Calvina Kleina. ale hello, chcecie tylko wzbudzic w innych zazdrosc .? zeby wchodzac na wasz profil mysleli jak to wy nie jestescie bogate i "zajebiste".sciana Nie bede podawac nickow bo to nie ma sensu, mysle ze kazdy wie o kogo chodzi.
Jezli macie opinie na ten temat : piszcie .!
Obserwuj wątek
    • itsjustmee Re: Lans na kotek.pl 23.02.11, 11:57
      a ja się jeszcze z czymś takim na kotku nie spotkałam. tongue_out
      • mania14 Zgadzam się! 23.02.11, 12:05
        Przez jakiś czas nie wchodziłam na kotka, a potam wchodzę i napotykam się na same głupie 'laseczki', które tylko szpanują co mają i jakie są super. sciana Strasznie mnie to wpienia i cieszę się że nie jestem sama kiss
    • dreams_ Re: Lans na kotek.pl 23.02.11, 12:03
      Dziwadła za przeproszeniem . xd shock
    • dragonica Re: Lans na kotek.pl 23.02.11, 12:18
      Już nie raz spotkałam się na kotku z takimi osobami. Osobiście nie wiem co im daje takie zachowanie. Chyba się dzięki temu dowartościowują. sciana
    • bananowedziecko Re: Lans na kotek.pl 23.02.11, 12:20
      jeśli mnie stać na szalik burberry'ego czy buty z lacoste to moja sprawa mi to wisi czy ktoś się lansuje tym czy nie .
    • riki1246 Re: Lans na kotek.pl 23.02.11, 12:23
      Chyba się z taką sytuacją spotkałam .
      • koloorowa. Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 16:48
        zgadzm sie. spotkałam sie we wakacje taka mała p***** sie chwaliła, jaka ona jest bogata, że jedzie na wakacje do Nowego Jorku, że ma same firmowe ubrania, ma wszystko co tylko chce. Raz napisała, że jej ojciem jest Barac Obama, mnie tak to rozbroiło, że myślałam że z krzesła spadne, ale mała tak mnie wku...ała, że jej tak wyjebałam, że masakra. Ogl potem napisała, że ona to wszystko na jaja robiła i znikła z kota. Hahahah to jest takie żałosne ;] wszystkie dziewczyny sie tak wkurzały i ją jechały. Ale niektóre też tak sie tu lansują. Dziewczyny, OGAR! -,-
        • koloorowa. Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 16:49
          + one mi zwisają, mam je gdzieś ; ))));]
    • superoolah Re: Lans na kotek.pl 23.02.11, 12:29
      Ja jeszcze się z takim czyms nie spotkałam.
    • caterina97 Re: Lans na kotek.pl 23.02.11, 14:52
      stać je to się chwalą, taki świat =.=
    • nicegirl_14 yyy, lol. 26.02.11, 15:07
      • molinka Re: yyy, lol. 26.02.11, 15:09
        też się z tym spotkałam xd
      • nataliagorka A poco to piszesz??? 03.03.11, 18:43
    • senseless Re: Lans na kotek.pl 26.02.11, 22:50
      taaa, szpan z debilizmem się łączą smile
    • jenny. Re: Lans na kotek.pl 26.02.11, 23:00
      wszystko ok tylko jedno ale nie wszyscy marzą o ciuchach z D&G itp. -,-
    • mweezy . 27.02.11, 14:17
      Tak bardzo się tym przejmujesz? Nie warto. Część robi to tylko dlatego, żeby się popisać, dowartościować się w internecie. A jak kogoś stać na prawdę, to jego czy tam jej sprawa i mnie nic do tego.
    • corba 27.02.11, 16:53
      nie wiem, może jestem ślepa, ale nie przypominam sobie żebym się z czymś takim spotkała ..
      ale trzeba przyznać, że takich ludzi jest pełno w necie .. i to jest wkurzające . -,-
      • corba 27.02.11, 17:59
        chociaż w sumie .. spotkałam sie .
    • trufla Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 16:55
      Wolność słowa. Po co się przejmować...
    • linda Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 17:00
      Nie spotkałam się z czymś takim , może dlatego , że rzadko zaglądam w czyjś profil. Natomiast gdybym sie spotkała z czymś takim to na pewno nie zakładałabym wątku o tym temacie.
    • 5 Lans na kotek.pl 27.02.11, 17:46
      Powstają wątki, w których użytkowniczki pytają gdzie jedziemy na wakacje lub co ostatnio kupiłyśmy, więc nie powinno Was dziwić ich zachowanie, odpowiadają na pytanie. Z jednej strony przechwalanie się jest niestosowne, ale z drugiej zazdrość nie jest lepsza.
    • justine1495 Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 18:03
      Wszędzie jest lans, więc tutaj też.....
      • justyskaa123 Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 18:08
        hmm.. chyba się z tym nie spotkałam jeszcze xd
        Jest wolność słowa niby ale mnie to wkurza jeśli ktoś się lansuje...
        No chyba że koś na kotku.pl robi wątek gdzie jedziecie na wakacje czy coś w tym typie to wtedy jak ktoś napisze że do Hiszpani to chyba nie lans ? xd
        Too moje zdanie ;D
    • klaudiau11 Prawda ./ 27.02.11, 18:06
      Mnie też denerwuje .
    • miastowa. Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 19:30
      spotkałam się z tym
    • jane_ Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 19:56
      a ja nie mam z tym problemu. jak kogoś stać, to okej.

na kosmetyk od chanel czy perfumy diora wystarczy kilka miesięcy odkładać drobne z reszt, tak btw. już bez przesady. ciuchy to inna bajka, ale ma kasę? niech kupuje. boże. w takim zyjemy świecie, jednego stać, drugiego nie, i nie nasza broszka.
      • kawaiikimie Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 20:07
        Taak spotkałam się z tym... Strasznie denerwujące...

Pomóż mi!
        pomóż!
        • pauliska1212 Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 22:13
          przez to , że tak to nagłaśniacie takich dziewczyn tylko tu przybywa.
    • blondzia Re: Lans na kotek.pl 27.02.11, 22:17
      Tak,wiem o tym ,że jakieś panny piszą jakie są fajne i bogate i do tego wspaniale się uczą w szkole uncertain żal mi takich osób suspicious
      • niemampomyslu Zabij mnie. 01.03.11, 19:21
        Denerwuje mnie szpanowanie wszystkim, co się ma, ale na Kotku jeszcze sie z tym nie spotkałam. Bo szpanerami nie są dla mnie osoby, które gdzieś wspomniały, że mają markowe ciuchy. Szczególnie, jeśli była to sensowna odpowiedź na zadane pytanie. Staram się nie oceniać ludzi po pozorach. Nie zawsze mi to wychodzi, ale cóż.

+ pewnie gdyby ktoś z Was, drodzy manifestanci, miał markowe ubrania, też by szpanował, jak nie na Kocie, to w realnym życiu.
    • just...me Re: Lans na kotek.pl 02.03.11, 21:43
      Jasne, że widziałam takie dziewczyny. One są nie tylko na kocie, ale w realnym życiu też i wiesz co? Z twojej wypowiedzi wywnioskować mogę najwyżej tyle, że jesteś zazdrosna. Co z tego, że laska jest pusta i rozpieszczona? Jeśli widzisz, że dziewczyna nie ma za wiele mądrych rzeczy do powiedzenia to za przeproszeniem po jaką cholere pakujesz się na jej profil? Wkużają mnie ludzie, którzy uważają, że jeśli kogoś stać to powinien się tego najlepiej wstydzić, albo oddawać 99% kasy na polską akcję humanitarną. Z drugiej strony nie cierpię szpanerek w stylu "co to nie ona!" Ale jak widzę coś co mnie wkuża to omijam i idę dalej. Prosta zasada, tobie też proponuję zacząć ją stosować, bo od krytykowania i zazdrości nikt jeszcze nie dostał nobla.

~Justyna, stać mnie na kosmetyki YSL i jak widać nie mam tego wypisanego na profilu, więc chyba jednak kasa nie równa się głupocie.
    • madziek67 zgadzam się , ale 02.03.11, 21:50

jeszcze nie widziałam żeby ktoś miał coś takiej marki i wstawiał z tym zdjęcie .
    • sopwil / 02.03.11, 21:55
      Ja nie chcę miec ubrań od tych firm, lol. *_*
      Olewam je. Takie osoby są płytkie.
    • klama_kcmil # 02.03.11, 22:04
      No w sumie tak, ale bez przesady, że ktoś ma bluzke z Versace np i nie może sobie jej założyć, prawda?suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka