marszalinka 23.02.11, 13:05 Lubiecie owoce i warzywa ? Jakie jest wasze ulubione, a jakie znienawidzone, ktorego za nic w świecie nie tkniecie ?;d czekam na odpowiedzi Ja bardzo lubie warzywa i owoce, oprucz zielonych jabłek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 13:11 kocham wszystkie . ULUBIONE: Jabłka <3 <3 <3, mandarynki, arbuzy. ogólnie wszystkie owoce kocham a warzywa to ogórek. i nie ma takiego w. lub o. którego nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 13:25 malinki <3 a marchewek nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 oczywiście ze jadam... 02.03.11, 20:38 warzywa i owoce codziennie Lubie : owoce: jabłka, marchewki, grejfruty, śliwki, banany, truskawiki, maliwy, kiwi i można by tak długo jeeeszce Warzywa: marchewka, ogórek (ale nie kiszone), kalafior, brokuły, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
witka Re: oczywiście ze jadam... 03.03.11, 20:38 Jem i lubie! Najbardziej: truskawki kiwi arbuz jabłko gruszka nie przepadam za: pomarańcze grejfrut mango ananas! Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 13:35 Ja lubię wrzyskie i owoce i warzyw Odpowiedz Link Zgłoś
martynka5008 Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 13:36 martynka5008 napisał(a): > Ja lubię wrzyskie i owoce i warzyw *a Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 I <3 23.02.11, 13:38 WSZYSTKIE warzywa i WSZYSTKIE owoce ! Uwielbiam też zielone jabłka Odpowiedz Link Zgłoś
rikkki mmm 23.02.11, 14:02 no ja kocham owoce, bo jestem na wiecznej diecie ulubione to winogrona i jabłka, a znienawidzonych to chyba nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
janvier Owoce :D 23.02.11, 14:30 owoce to chyba wszystkie prócz takich egzotycznych.. jak mango itp... a warzywa lubię też wszystkie prócz szpinaku, chyba że w lasagne Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 14:46 uwielbiam owoce! najbardziej melona, arbuza, truskawki, borówki, poziomki.. czereśnie, no wszystkie! ; D a z warzyw nigdy selera o,O ogólnie z warzyw zjem tylko marchewkę, ogórka i pomidora x dd Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 15:00 Winogrona i czereśnie- mmm. Pomidory- mmm. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Pomidor <3 23.02.11, 16:22 Pomidory to moja miłość ! Tak strasznie za nimi tesknie! Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 17:27 owoce : pomarańcze , truskawki , jagody , jabłka , maliny , mandarynki , banany , arbuzy , nektarynki , brzoskwinie , paragwaj warzywa ; pomidory , kukurydza , marchewka , kalafior Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 18:20 Lubię owoce. Jem prawie wszystkie, oprócz pomarańczy. Warzyw nie lubię i jadam bardzo rzadko. Marchewkę, groszek, ogórki lub papryka najczęściej. Pomidory - ochyda... Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 19:48 marchewki, gruszki, arbuzy, brzoskwinie <33333 Odpowiedz Link Zgłoś
umiko Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 23.02.11, 21:13 Uwielbiam truskawki, jabłka i gruszki. Ogólnie lubię owoce, oprócz pomarańczy. Za warzywami nie przepadam. Lubię tylko sałatę i marchewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperpoprawna Tylko owoce! 23.02.11, 21:16 Zjem każdy owoc, ale za warzywa się nie tknę, no może za marchew, ziemniaki i sałatę. A tak to lubię gruszki, jabłka i mandarynki (ale tylko te słodkie) Odpowiedz Link Zgłoś
niemampomyslu mraau 23.02.11, 21:24 owoce lubię, prawie wszystkie. warzyw bardzo mało. paprykę, szczypiorek, brokuła, jakieś zioła. i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Owoce 25.02.11, 13:29 Nie lubię warzyw, a owoców to lubię bardzo dużo Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 25.02.11, 13:40 haha, dobry temat, dobry;3 uwielbiam: maliny, granaty, pomelo, kiwi i borówkę amerykańską. z warzyw lubię: marchewkę, pomidory, sałatę lodową, kukurydzę i szpinak. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 27.02.11, 13:39 Nienawidzę warzyw. Za to lubię owoce. Najbardziej lubię : cytryny , grejfruty , limonki , mandarynki , pomarańcze , kiwi , maliny , czernice , truskawki , jagody , borówki , brzoskwinie. Nie przepadam za : arbuzem , bananem , jabłkiem. Jeżeli chodzi o warzywa to uwielbiam jedną jedyną : cukinię . Lubię marchewkę surową. Reszta znienawidzone. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 27.02.11, 13:44 Lubię wszystkie owoce, warzywa też, no może oprócz cukinii. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: . 27.02.11, 13:47 Owoce lubię wszystkie. Gorzej z warzywami, nie lubię gotowanych ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 27.02.11, 13:49 kocham wszystkie owoce oprócz gorzkich i kwaśnych grapefruitów, a warzywa podobnie, bo wyjątkiem jest brukselka. xd Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 01.03.11, 16:16 Uwielbiam banany. <3 I mandarynki itp. A z warzyw to uwielbiam kalafior, szparagi i brokuły (oczywiście nie surowe tylko ugotowane, po prostu pycha, smakują jak kalafior. <3) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 07.03.11, 21:01 Kiwi i (tak wiem, że pewnie powiecie, że jestem nienormalna) brukselka i kalafior. Uwielbiam też warzywa na patelnię z hortexu-pyszne, polecam . A nienawidzę papki z brokułów, wgl żadnych papek i tego czegoś co nie jest marchewką ale ma taki kształt i jest białe i się to wrzuca do rosołu (pietruszka? pewnie nie, zawsze zapominam) i por FUUUUU. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Jabłko,marchew o warzywach i owocach 07.03.11, 21:17 Nie lubię warzyw, za to za owocami przepadam, najbardziej lubię brzoskwinię i arbuzy. Nie lubię tylko ananasów. Odpowiedz Link Zgłoś