Dodaj do ulubionych

Kolczyk . !

25.02.11, 18:32
Hej kociaki mam pytanie . ; >
Jak przekonać mamę do zrobienia drugiej dziurki w uchu . ?
Błagam ją chyba od 6 miesięcy i nic .
macie może jakieś argumenty które by pomogły ją przekonać . ? ; d
Bo ona uważa że to kolejna dziurka do zakażeń no ale moja kumpela ma 5 w jednym uchu i nic się jej nie dzieje . ; o

Z góry dziękuję za pomoc . ; *
Obserwuj wątek
    • guma144 Re: Kolczyk . ! 25.02.11, 18:37
      zależy też ile masz lat. ja mam w jednym 3 i zakażeń nie mam. możesz też zrobić bez jej wiedzy i potem się pokazać w nim : P
    • mila13 Re: Kolczyk . ! 25.02.11, 18:41
      A po co się w ogóle pytać??Ja zrobiłam sobie cztery bez pytania i nic się nie stało.
      • ayko sądzę że... 25.02.11, 18:47
        nie pytaj tylko zrób.
        możesz to później ukrywać lub nie.
        Gdy zobaczy już i tak nie będzie odwrotu, nie?
        co najwyżej da ci szlaban.
        powodzonka wink
      • mileylovexxx Re: Kolczyk . ! 25.02.11, 19:20
        Powiedz jej że to Twoje ciało i to ty o nim decydujesz a jak sięnie zgodzi to dodaj :dobra ale za kilka lat bede robila co bede chciala i nie bede pytac cie o zgode . Powinno zadziałać kiss Mam nadzieje że pomogłam
        Tu$ka kiss
    • ciapolka u mnie było podobnie. 25.02.11, 18:53
      ale i tak mam w uszach i w wardze i jakos żyje.
      • mikessa Re: Hmm, nie wiem.. 25.02.11, 19:11
        Moja mama się zgodziła i mam 3 dziurki xD Proś ją cały czas, aż będzie cię miec dośc i się w końcu się zgodzi big_grin
      • crazykryska mam tak samo. -,- 25.02.11, 19:12
    • vaniney Re: Kolczyk . ! 25.02.11, 19:13
      hahahaha,faaaajnie masz.kobieto,a po co masz się prosić?wbij se igłę i po sprawie,albo weź do kosmetyczki jakaś ciotkę...
      ŻAL.-)
    • corba 25.02.11, 19:31
      ja nawet nie mam w uszach nigdzie , wiec weź wyluzuj . -,-
      teraz to tylko lans i żeby mieć pełno kolczyków, tatuaży i wgl . -,-
    • justyskaa123 hmm.. 25.02.11, 19:57
      Ja to mam kolczyk 2-gi od 4 klasy podstawówki xd no i poprostu powiedziałam mamie że chcęmiec i mam ;] powiedz mamie żeby ci zrobiła prezent na urodzinki ;] noo oczywiście ten prezent to kolczyk xd
      • sysiek4444 Re: hmm.. 25.02.11, 20:05
        mam w uszach po jednym.
        kiedyś chciałam w nosie teraz nawet o tym nie myślę. nie radzę ci , nic w tym fajnego.
        ja mam w uszach a i tak rzadko noszę kolczyki.
        • niemampomyslu Hym. 25.02.11, 20:10
          Nie wiem, co powiedzieć, mi na wszystkie 5 się zgodziła.
          Może powiedz, że jak skończysz 18-stke, to i tak sobie zrobisz, więc jaka to dla niej różnica?
          Gdzieś w gimnazjum chcę zrobić sobie w wardzę i planuję posłużyć sie moją starszą kuzynką, która ma już w pępku, nosie, języku i kilka w uszach. Moja mama bardzo ją lubi, więc poproszę ja, żeby ją namówiła. Może też tak zrób?
    • dream_ szczerze mówiąc... 25.02.11, 20:19
      nie sądzę, żeby dało się ją jakoś namówić, skoro ma swoje zdanie na ten temat, to trudno będzie je zmienić..

Może po prostu na razie odpuść i dopiero za jakiś czas wróć do tego tematu, hm? smile
      Nie zniechęcaj się od razu.

Btw.niektórym się nie podoba piercing, ale ja osobiście uważam, że jak są dwie dziurki w jednym uchu, to całkiem fajnie wygląda. Wcale nie ekstrawagancko, czy coś w tym stylu.. Jak jest pięć w jednym uchu to przesada, ale dwie..fajnie smile
      • lily_luna TUTAJ! 25.02.11, 20:21
        Nie ma co sobie głowy zawracać. Ja moją prosiła i prosiłam, i prosila... i to na nic.
        w końcu zrobiłam sobie sama. jak zobaczyla to nie miala pretensji i koniec tematu smile
        Też tak zrób chyba że masz straszną mamę i się jej boisz ;p xd
    • asia.xx TU XD 25.02.11, 20:23
      Zrob sobie bez niej ;D patrzy ci na uszy? tongue_out a kosmetyczka ci zrobi ;D
    • rabid_squirrel Re: Kolczyk . ! 26.02.11, 15:32
      mam taki sam problem indifferent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka