kara4454 Re: kara4454 08.03.11, 15:49 dwa dni przed testem robiłam pare spr. ale tylko zadania testowe i to wszystko miałam 34 p. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.alex Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 15:49 Mi też słabo poszło na próbnym miałam 21 pk. ` a w V 27 pk. ` Nic tylko się uczyć i uczyć zeby zdać ;> PS. ja tez sie zestresowałam jak miałam próbny Powodzenia Ci życzę na sprawdzianie abyś dobrze go napisała Odpowiedz Link Zgłoś
rokokoo nie przygotowywałam się. 08.03.11, 15:52 na próbnych miałam 37 i 34 . na normalnym miałam 33. Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 16:02 nie przygotowywałam się w ogóle . napisałam go na 35 punktów . musisz się mega skupić i starać nie denerwować . powodzenia ;d Odpowiedz Link Zgłoś
cesautres ;d 08.03.11, 16:07 ja sie nie uczyłam wogóle , każdy mi mówił że nie ma po co i rzeczywiście był nawet prosty , miałam 27 punktów Odpowiedz Link Zgłoś
cariette Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 16:15 Kurde nie pamiętam dokładnie... nie uczyłam się wgl. tak jakoś wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
greeneska Haaa! 08.03.11, 16:16 Ja na teście o którym pisali na kotku miałam 39 pkt *szpan* a na teście z OKE to nie wiem, ale słabiej bo skali nie umiem. (tzn. zapamiętać nie mogę kiedy mnożyć, kiedy dzielić) Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 16:53 Miałam chyba 30 ale podobno dla mojego rocznika trafił się dość trudny test, tak słyszałam od kilku nauczycieli. Nie przygotowywałam się wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
hinari Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 17:10 Ja sama będę pisała w tym w roku. Ale na próbnym w 6 kl. miałam 38 pkt. A w 5 kl. 36 pkt. Ja się w ogóle nie uczyłam (nawet zapomniałam o nim w 5 kl.) Ps. Moja szkoła to w ogóle jest jakaś dziwna.Każdy miał na próbnym w 6 kl. powyżej 30 pkt. Najmniej miała moja przyjaciółka z 6 kl. miała 29 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 18:22 Gdy pisałam testy próbne, miałam nawet 33 pkt. Gdy jednak nadszedł dzień tego prawdziwego testu, byłam strasznie zdenerwowana, co w rezultacie dało 26 pkt... Nie przygotowywałam się w ogóle. Ale jeżeli chcesz, to powtórz sobie, jak pisze się opowiadanie i list, zasady interpunkcji i gramatyki. Pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 19:31 ja na próbnym miałam 20 coś, bo był po prostu trudny. oficjalny był zaś jednym z najłatwiejszych, wiele osób tak mówi i miałam 36 punktów, więc jestem zadowolona. Przygotowywałam się przez rozwiązywanie takich testów z poprzednich lat z tej strony możesz sobie wydrukować, są też podane odpowiedzi do sprawdzenia: tuuu Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 19:34 W ogóle sie nie przygotowywałam. Miałam bodajże 33 punkty... Odpowiedz Link Zgłoś
sheinlove_ Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 20:28 Dziękuję Kotkowiczki! Moja polonistka ciagle sie na nas drze, że jak nie pójdzie nam dobrze pisanie, to poobniża stopnie itp a moja mam mówi, ze to wyjdzie, jak nauczyciele nas uczą itd i to oni chcą jak najlepiej wypaść...Po przeczytaniu Waszych wiadomości jakoś mi lekko ulżyło i mam nadzieję, że będzie ok : ).Robię sobie prawie codziennie róbne testy, ale póki co nie mogę się przebić przez 33 pkt bo a to czegoś jeszcze nie mieliśmy, a to coś itp. Powodzenia na testach, Dziewczyny! Wszystkiego naj z okazji naszego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
rabid_squirrel Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 20:52 dwa lata temu pisałam i na próbnym miałam 35 a na normalnym 34 pkt. z czego te sześć punktów straciłam na wypracowaniu z polaka... Odpowiedz Link Zgłoś
grenade Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 21:03 W ogóle się nie przygotowywałam. Jedyne, co robiłam to słuchałam czasami nauczyciela na lekcji. Z testu miałam 36pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
daj_mi_lizaka Re: Test kompetencji klas VI. 08.03.11, 21:34 Prawie wogóle się nie przygotowywałam - przejrzałam tylko dzień przed testem zeszyt do polskiego. Miałam 36 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Test kompetencji klas VI. 09.03.11, 15:03 w google wpisz sobie testy próbne 6 klas i wyskoczy ci sporo stron z plikami do pobrania. ja właśnie tak robiłam i rozwiązywałam. na sprawdzianie miałam 34 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Test kompetencji klas VI. 09.03.11, 15:10 Miałam 33 punkty, czyli poziom wysoki. Mam średnią 5.2. A dla ciebie mam taką radę: rozwiązuj testy z poprzednich lat. To naprawdę pomaga. Na sprawdzianie każdy jest zestresowany, ale 22 to faktycznie bardzo mało biorąc pod uwagę twoją średnią. Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa Re: Test kompetencji klas VI. 10.03.11, 21:35 Ja w VI klasie na teście kompetencji miałam 32 punkty ze średnią 5,8. Średnia nie ma żadnego związku z tym testem, bo można zapomnieć, zestresowac sie. Ja sie w gruncie rzeczy niewiele przygotowywałam, patrząc z perspektywy czasu (jestem w II gim). Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 NIC się nie uczyłam , ale miałam 38 punktów ... 11.03.11, 18:19 I w ogóle się nie uczę , a mam średnią 5,0 ;D Odpowiedz Link Zgłoś