Dodaj do ulubionych

Modowe zadanie domowe ;]

01.03.11, 16:26
Mam zadanie domowe z polskiego, a brzmi ono tak:
Uzupełnij tekst. Opisz strój modelki, wcielając się w rolę prezentera pokazu mody.

A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o ................................ Odzież wykonana została w całości z ....................................,więc jest w 100% ekologiczna. Kolory: ....................................... budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają z ......................................... Dopełnieniem kreacji są ......................................... Cechą szczególną prezentowanego stroju jest....................................... Ubiór ten wygląda..................................., ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na ...........................................

Macie jakieś ciekawe pomysły?
Jeśli lubicie modę, projektowanie strojów i zadania domowe to wypowiadajcie się.
Co byście wstawiły w miejsce kropek?
Jak się nie podoba to wiecie co robić tongue_out

Z góry dzięki kiss
Obserwuj wątek
    • grr_stefaa odświeżam 01.03.11, 16:33
    • malwinka15 Re: Modowe zadanie domowe ;] 01.03.11, 16:45
      A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o kobiecym pięknie
      Odzież wykonana została w całości z lekkiego jedwabiu
      ,więc jest w 100% ekologiczna. Kolory intensywnie żółto-zielone
      budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają
      ze sobą. Dopełnieniem kreacji są czarne szpilki
      Cechą szczególną prezentowanego stroju jest
      delikatny krój Ubiór ten wygląda zabawnie
      , ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na dzień gdzie chcemy zostać zauważeni.
    • klaudiau11 ; DD 01.03.11, 16:50

>A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o
      .ochronie środowiska.Odzież wykonana została w całości .lnuwięc jest w 100% ekologiczna. Kolory zielony i niebieski.
      budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają butami i dodatkiamiDopełnieniem kreacji są
      kapelusz ze słomy i piękna wstążka na środkuCechą szczególną prezentowanego stroju jest
      >piękny wzór Ubiór ten wygląda bardzo swobodnie
      ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na
      lato

; DD
    • diamonds ... 01.03.11, 17:14
      A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o nastolatkach, które szukają modnych i wygodnych strojów. Odzież wykonana została w całości z ekologicznej bawełny ,więc jest w 100% ekologiczna. Kolory: zielony, pomarańczowy i niebieski budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają ze sportowymi butami w kolorze jasnozielonym. Dopełnieniem kreacji są śliczne kolczyki w kształcie guzików. Cechą szczególną prezentowanego stroju jest jego modny wygląd. Ubiór ten wygląda sportowo, ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na spacer lub wycieczkę szkolną.

mam nadzieję że pomogłam smile
    • urszulka2691 Re: Modowe zadanie domowe ;] 01.03.11, 20:21
      A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o środowisku. Odzież wykonana została w całości z papieru ,więc jest w 100% ekologiczna. Kolory: niebieski i zielony budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają z żółtą bizuterią. Dopełnieniem kreacji są ciemnozielone buty. Cechą szczególną prezentowanego stroju jest mapa znajdujaza sie na butach. Ubiór ten wygląda ciekawie ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na dyskoteke.
    • emisia1 Lubię tylko modę ;P 03.03.11, 22:15
      A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o najnowszym trendzie kwiatowym Odzież wykonana została w całości z naturalnych materiałów ,więc jest w 100% ekologiczna. Kolory kwiatów przypominających letnie dni budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają z brązową kopertówką oraz lekką, złotą biżuterią Dopełnieniem kreacji są rzymianki ozdabiane prawdziwymi diamentami. Cechą szczególną prezentowanego stroju jest nawiązanie do przeszłości. Ubiór ten wygląda modnie, ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na każdy dzień lata !

kiss
      • sysiek4444 Re: Lubię tylko modę ;P 03.03.11, 22:31
        wiesz ty co.... łatwe jak nie wiem...

A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o najnowszym trendzie. Odzież wykonana została w całości z drewna,więc jest w 100% ekologiczna. Kolory: ciepłe budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają z zimnymi.
        Dopełnieniem kreacji są gumofilce. Cechą szczególną prezentowanego stroju jest oryginalność. Ubiór ten wygląda dziwnie, ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na każdą okazję.
      • emisia1 =) 07.04.11, 20:35
        Ale śmiesznie teraz ja mam to na zadanie tongue_out
    • dacey Re: Modowe zadanie domowe ;] 03.03.11, 22:44
      A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o świecie. Odzież wykonana została w całości z owoców,więc jest w 100% ekologiczna. Kolory: czerwony,żółty i zielony budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają z wszystkimi kolorami. Dopełnieniem kreacji są elementy kwiatów we włosach. Cechą szczególną prezentowanego stroju jest (tu nw xd) Ubiór ten wygląda śmiesznie ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na pokaz mody .

nie wiem czy pomogłam , ale masz =*
    • kitty_emo Hahaaa xD 04.03.11, 00:04
      chciałam napisać o Lady Gadze i jej sukience z mięsa, ale "jest w 100% ekologiczna"... No cóż ... ;D
    • koniara8 Re: Modowe zadanie domowe ;] 04.03.11, 08:21
      A oto nasza kolejna modelka w stroju na miarę XXI wieku, uszytym z myślą o ciepłych plażach. Odzież wykonana została w całości z bawełny,więc jest w 100% ekologiczna. Kolory: pomarańczowy i żółty budzą optymistyczne skojarzenia. Barwy te świetnie współgrają z czarnym paskiem. Dopełnieniem kreacji są te piękne pantofelki w kolorze pomarańczowym. Cechą szczególną prezentowanego stroju jest duża elastyczność. Ubiór ten wygląda nowocześnie, ale jednocześnie elegancko. To idealny strój na wypady ze znajomymi.

wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka