Dodaj do ulubionych

X factor - jak wrażenia ?

• miley124 Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 20:57
      Super!serce
    • magicaleks ', 07.03.11, 21:01
      ' pomiędzy mam talentem a tym różnic nie wypatrzyłam ,
      maja jest sweet serceserceserce
    • lily_95 najśmieszniejsze to było .. 07.03.11, 21:21
      .."ty będziesz moja, ja będę twój i razem będziemy wywalać gnój"
      big_grinbig_grinbig_grin
      tak, to było śmieszne i żenujące big_grin tongue_out

jeszcze dziś sie z tego nabijam, goście byli the best big_grin
      • lily_95 shit!! sry, pomyłka.. 07.03.11, 21:26
        pomyliłam sie, to było w must be the music big_grinbig_grin
    • rurushu Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 21:35
      Kuba jak zawsze smieszny. Czesław po prostu uroczy. Maja na początku wydawała mila ale gdy kazała Michałowi ściągnąć "kobiecie błyskotki" pokazała swoje chamstwo i prostactwo. Nienawidzę taki nietolerancyjnych ludzi jak ona.
    • sophie_annabet kuba! 07.03.11, 23:37
      hahahahah, uwielbiam go. nawet przestałam irytować się mają i miło się oglądało. no i michał! nie wiem,co ludzie do niego mają - jest artystą, a póki jest artystą, nie można go obrażać. przyszedł sobie, pośpiewał, potańczył - dla mnie zajebi#scie. poza tym wesoły człowiek, lubię takich, jest jaki jest, moim zdaniem ma styl i jeśli się tak dobrze czuje - niech robi, co lubi. mozila w ogóle nie rozumiem, ale nie mogę powstrzymać uśmiechu, kiedy on mówi, a majkę... wrrr, denerwuje mnie. a! gościu z grupy, który "grał" na basie mnie zabił, to było NIESAMOWITE.
      • anahi_loveyou x factor . 08.03.11, 14:58
        wkurzyło mnie że ta laska co śpiewała Show Must Go On wyła tak strasznie,a oni się nią zachwycali . no proszę . Freddie to się pewnie w grobie przewrócił jak to usłyszał.
    • angie2 Re: X factor - jak wrażenia ? 08.03.11, 15:14
      Fajne, mi się najbardziej podobało jak śpiewał ten chłopak, co go wyśmiali na początku i taka dziewczyna co śpiewała "Stop" Sam Brown.
    • wildfire Re: X factor - jak wrażenia ? 08.03.11, 15:49
      Szczerze mówiąc nikt mnie nie zachwycił. Jednak śmiałam się z tekstów Wojewudzkiego. Dobry byłsmile
    • pozytywna.alex Re: X factor - jak wrażenia ? 08.03.11, 15:52
      ` nic specjalnego , myślałam że będzie lepszy : / dlatego wolę Must be the music : tylko muzyka smile
      • gguciaa Re: X factor - jak wrażenia ? 09.03.11, 12:23
        Ja byłam pod wrażeniem tego chłopaka co wystąpił na początku i śpiewał Angel. Tego 16 latka co Kuba mu kazał przyprowadzić swojego tatę na scenę. ładnie śpiewali. Tego górnika co na końcu śpiewał piosenkę Backstreet Boys fajny facet i skromny byłam pod wrażeniem.smile
    • e.m.m.a Re: X factor - jak wrażenia ? -.- 09.03.11, 13:11
      1 ładny głos na bandę ludzi robiących z siebie idiotów.
    • phraine Re: X factor - jak wrażenia ? 15.03.11, 21:51
      moze byc c:
      • diamond_girl12 Re: X factor - jak wrażenia ? 15.03.11, 22:37
        Może być. Uważam, że Must be the music jest fajniejsze.
    • leesh Re: X factor - jak wrażenia ? 16.03.11, 08:50
      nie oglądałam
    • gemmadoyle Re: X factor - jak wrażenia ? 16.03.11, 09:50
      Ja spodziewałam się czegoś lepszego wink
    • mila13 Czesław! Czesław! Czesław! 16.03.11, 11:06
      Ja oglądam to tylko dla Czesia! kiss
    • paulka. Re: X factor - jak wrażenia ? 17.03.11, 19:33
      Czesław: LUBIJ!!! smile) SUPERR tongue_out
    • january29 Re: X factor - jak wrażenia ? 17.03.11, 19:40
      Liczyłam na coś innego. Najlepsze w tym programie są komentarze Kuby. -_-
    • kukartka X factor - jak wrażenia ? 22.03.11, 14:18
      Ja mam bardzo pozytywne odczucia co do tego programu smile Oglądam od początku i twierdzę, że jury jak najbardziej trafione
      Kuba obowiązkowo, Kuba rozluźnia atmosferę smile
      Czesław - nie wiem czemu go nie rozumiecie, ja rozumiem wszystko co mówi smile Jest na prawdę cudowny i zna się na muzyce smile
      Maja - menadżerka przypominam pracowała z kobietami o niezwykłych możliwościach wokalnych, a teraz szuka kogoś na miarę X-Factor i uważam, że bardzo dobrze jej to idzie smile
      Jest to jedyne trafione jury TVN'u. W 'Mam Talent' jedynie Kuba trzymał poziom, bo Chylińska i Foremniak to szkoda gadać -,- W 'You Can Dance' tak samo Mucha i Marczuk -,- Uważam, że w X-Factor niektórzy wokaliści/wokalistki mają szansę na prawdę na wielką karierę, bo mają to przysłowiowe 'coś', a że przychodzą ludzie którzy po prostu nie mają wstydu to już inna sprawa -,-
      • hellokiciara Uważam 22.03.11, 14:30
        że wybrali dobry skład jury.
        oczywiście ,że kuby nie może zabraknąć .jest to krytyk muzyczny,zna się ,rozbawia ,ale potrafi też kogoś ostro zjechać,taki jest kuba.
        czesław-kocham czesława.zawsze ciężko mu dojść do słowa,jego sposób mówienia,patrzę się na niego z uśmiechem na twarzy,jest po prostu czystym oryginalem i innego nie ma.
        majka -jedna kobieta w jury ,nawet fajna ,ładna wink
    • izuniaw Fajne ;] 22.03.11, 15:51
      Na początku obawiałam się doboru jury.Ze rozbawiał mnie będzie tylko Wojewódzki,ale Mozil daje rade xd Jest naprawdę fajnie ;]
    • 69sexybitch69 Re: X factor - jak wrażenia ? 22.03.11, 17:07
      zobaczcie tutaj - footkki.utnij.net
    • alicjaaa Re: X factor - jak wrażenia ? 26.03.11, 18:33
      Byłby o wiele lepszy, gdyby pokazywano również ludzi nie mających za grosz talentu. Sablewska jest beznadziejna, Mozila praktycznie nie zrozumiesz co mówi, prowadzący jest przymulony. Tylko stary wyjadacz Wojewódzki jest dobry.
    • ashley1101 TO KICZ!!! 27.03.11, 19:23
      • gola. ._. 27.03.11, 19:54
        nawet nie pamiętam pierwszego odcinka, chociaż tylko ten widziałam.
        zaraz zaczyna się następny, więc nadrobię zaległości.
    • enqu DePe <3 28.03.11, 09:23
      DePe zaśpiewali świetnie, najlepsze 30 sek programu, gó...ane 30 ;\
      fajny image i wgl spodobali mi się i przeszli dalej : )
    • selcia000 Re: X factor - jak wrażenia ? 29.03.11, 10:49
      żalowe xD
    • sylwek11 Re: X factor - jak wrażenia ? 30.03.11, 15:35
      podobało mi siebrawo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka