magicaleks ', 07.03.11, 21:01 ' pomiędzy mam talentem a tym różnic nie wypatrzyłam , maja jest sweet Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 najśmieszniejsze to było .. 07.03.11, 21:21 .."ty będziesz moja, ja będę twój i razem będziemy wywalać gnój" tak, to było śmieszne i żenujące jeszcze dziś sie z tego nabijam, goście byli the best Odpowiedz Link Zgłoś
lily_95 shit!! sry, pomyłka.. 07.03.11, 21:26 pomyliłam sie, to było w must be the music Odpowiedz Link Zgłoś
rurushu Re: X factor - jak wrażenia ? 07.03.11, 21:35 Kuba jak zawsze smieszny. Czesław po prostu uroczy. Maja na początku wydawała mila ale gdy kazała Michałowi ściągnąć "kobiecie błyskotki" pokazała swoje chamstwo i prostactwo. Nienawidzę taki nietolerancyjnych ludzi jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet kuba! 07.03.11, 23:37 hahahahah, uwielbiam go. nawet przestałam irytować się mają i miło się oglądało. no i michał! nie wiem,co ludzie do niego mają - jest artystą, a póki jest artystą, nie można go obrażać. przyszedł sobie, pośpiewał, potańczył - dla mnie zajebi#scie. poza tym wesoły człowiek, lubię takich, jest jaki jest, moim zdaniem ma styl i jeśli się tak dobrze czuje - niech robi, co lubi. mozila w ogóle nie rozumiem, ale nie mogę powstrzymać uśmiechu, kiedy on mówi, a majkę... wrrr, denerwuje mnie. a! gościu z grupy, który "grał" na basie mnie zabił, to było NIESAMOWITE. Odpowiedz Link Zgłoś
anahi_loveyou x factor . 08.03.11, 14:58 wkurzyło mnie że ta laska co śpiewała Show Must Go On wyła tak strasznie,a oni się nią zachwycali . no proszę . Freddie to się pewnie w grobie przewrócił jak to usłyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: X factor - jak wrażenia ? 08.03.11, 15:14 Fajne, mi się najbardziej podobało jak śpiewał ten chłopak, co go wyśmiali na początku i taka dziewczyna co śpiewała "Stop" Sam Brown. Odpowiedz Link Zgłoś
wildfire Re: X factor - jak wrażenia ? 08.03.11, 15:49 Szczerze mówiąc nikt mnie nie zachwycił. Jednak śmiałam się z tekstów Wojewudzkiego. Dobry był Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.alex Re: X factor - jak wrażenia ? 08.03.11, 15:52 ` nic specjalnego , myślałam że będzie lepszy : / dlatego wolę Must be the music : tylko muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
gguciaa Re: X factor - jak wrażenia ? 09.03.11, 12:23 Ja byłam pod wrażeniem tego chłopaka co wystąpił na początku i śpiewał Angel. Tego 16 latka co Kuba mu kazał przyprowadzić swojego tatę na scenę. ładnie śpiewali. Tego górnika co na końcu śpiewał piosenkę Backstreet Boys fajny facet i skromny byłam pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.m.a Re: X factor - jak wrażenia ? -.- 09.03.11, 13:11 1 ładny głos na bandę ludzi robiących z siebie idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: X factor - jak wrażenia ? 15.03.11, 22:37 Może być. Uważam, że Must be the music jest fajniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmadoyle Re: X factor - jak wrażenia ? 16.03.11, 09:50 Ja spodziewałam się czegoś lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Czesław! Czesław! Czesław! 16.03.11, 11:06 Ja oglądam to tylko dla Czesia! Odpowiedz Link Zgłoś
paulka. Re: X factor - jak wrażenia ? 17.03.11, 19:33 Czesław: LUBIJ!!! ) SUPERR Odpowiedz Link Zgłoś
january29 Re: X factor - jak wrażenia ? 17.03.11, 19:40 Liczyłam na coś innego. Najlepsze w tym programie są komentarze Kuby. -_- Odpowiedz Link Zgłoś
kukartka X factor - jak wrażenia ? 22.03.11, 14:18 Ja mam bardzo pozytywne odczucia co do tego programu Oglądam od początku i twierdzę, że jury jak najbardziej trafione Kuba obowiązkowo, Kuba rozluźnia atmosferę Czesław - nie wiem czemu go nie rozumiecie, ja rozumiem wszystko co mówi Jest na prawdę cudowny i zna się na muzyce Maja - menadżerka przypominam pracowała z kobietami o niezwykłych możliwościach wokalnych, a teraz szuka kogoś na miarę X-Factor i uważam, że bardzo dobrze jej to idzie Jest to jedyne trafione jury TVN'u. W 'Mam Talent' jedynie Kuba trzymał poziom, bo Chylińska i Foremniak to szkoda gadać -,- W 'You Can Dance' tak samo Mucha i Marczuk -,- Uważam, że w X-Factor niektórzy wokaliści/wokalistki mają szansę na prawdę na wielką karierę, bo mają to przysłowiowe 'coś', a że przychodzą ludzie którzy po prostu nie mają wstydu to już inna sprawa -,- Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Uważam 22.03.11, 14:30 że wybrali dobry skład jury. oczywiście ,że kuby nie może zabraknąć .jest to krytyk muzyczny,zna się ,rozbawia ,ale potrafi też kogoś ostro zjechać,taki jest kuba. czesław-kocham czesława.zawsze ciężko mu dojść do słowa,jego sposób mówienia,patrzę się na niego z uśmiechem na twarzy,jest po prostu czystym oryginalem i innego nie ma. majka -jedna kobieta w jury ,nawet fajna ,ładna Odpowiedz Link Zgłoś
izuniaw Fajne ;] 22.03.11, 15:51 Na początku obawiałam się doboru jury.Ze rozbawiał mnie będzie tylko Wojewódzki,ale Mozil daje rade xd Jest naprawdę fajnie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
69sexybitch69 Re: X factor - jak wrażenia ? 22.03.11, 17:07 zobaczcie tutaj - footkki.utnij.net Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaaa Re: X factor - jak wrażenia ? 26.03.11, 18:33 Byłby o wiele lepszy, gdyby pokazywano również ludzi nie mających za grosz talentu. Sablewska jest beznadziejna, Mozila praktycznie nie zrozumiesz co mówi, prowadzący jest przymulony. Tylko stary wyjadacz Wojewódzki jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
gola. ._. 27.03.11, 19:54 nawet nie pamiętam pierwszego odcinka, chociaż tylko ten widziałam. zaraz zaczyna się następny, więc nadrobię zaległości. Odpowiedz Link Zgłoś
enqu DePe <3 28.03.11, 09:23 DePe zaśpiewali świetnie, najlepsze 30 sek programu, gó...ane 30 ;\ fajny image i wgl spodobali mi się i przeszli dalej : ) Odpowiedz Link Zgłoś