Dodaj do ulubionych

Iphonowicze..Poomocy..Nowy iphon-nowe kłopoty....!

16.03.11, 16:29
Hej..mam od niedawa iphona więc pobrałam sobie itunsa..Gdy chciałam się na nim zalogować ciągle pisało mi że mam za mało lat (doszłam do 40 lat uncertain) potemc uznałam że możę coś wykombinuje gdy podłącze iphona do kompa ale jest jeden problem iphon wyczytuje komputer ale komputer nie...I już nie wem co mam zrobić...macie jakieś rady czi inne sprawdzone sposoby...bo chciałasbym sobie muzykę w końcu zgrać... smile[Proooszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • selena666 Re: Iphonowicze..Poomocy..Nowy iphon-nowe kłopoty 16.03.11, 16:31
      Pooomooocy...
        A i jak by co to iphone 4 jeżeli to ma jakieś znaczenie ...
      Poomocy
    • just...me Re: Iphonowicze..Poomocy..Nowy iphon-nowe kłopoty 16.03.11, 16:40
      A może z komputerem coś nie gra? Pobrałaś najnowszy iTunes? Ja bym odłączyła chamsko telefon od komputera, zamkneła iTunes, może jeszcze wyłączyła i włączyła kom. i spróbowała 2 raz. Już tak robiłam, ale ja mam iPhone 3g i on czasem też ma fochy i np miesza mi piosenki jak próbuję zgrać, albo zgrywa 68562657879 razy to samo zdięcie. Albo wiem! Nie loguj się na iTunes store (chyba do tego Ci potrzzebny wiek itd.?). Spróbuj podłączyć telefon kiedy jest zamknięte iTunes i nie ma połączenia do neta (nie wiem jaki masz ale chyba możesz na chwile wyłączy i potem znowu włączyć?) i wtedy powinno się samo automatycznie otworzyć.
    • madzia2710 Mam tak samo... 16.03.11, 16:52
      Tyle, że sobie w ogóle na iTunes konta założyć nie mogę, bo jak już wpisuje numer mojej karty płatniczej to dalej nie wiem co mam wpisać. Próbowałam różne sposoby, ale nie mogę.
      Ja sobie teraz będę kupowała MacBooka i pod niego będę mogła podłączyć iPhone i zgrywać sobie, co tam będę chciała... To chyba jedyne rozwiązanie... wink
      • selena666 Re: Mam tak samo... 17.03.11, 08:48
        dziękuje za pomoc...ale niestety próbowałam chyba wszystkiego i żadnych efektów...problem jest w tym że iphon wyczxytuje komp ale komputerniestety nie...ni wim co mam robić sad
    • selena666 Re: Iphonowicze..Poomocy..Nowy iphon-nowe kłopoty 17.03.11, 09:08
      pooomocy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka