domcia.95 17.03.11, 21:12 Tak jak w wątku o chłopakach, tylko, że tu będzie o dziewczynach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
song Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 17.03.11, 21:20 Skąd ja to mam wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
dusia980 Nie lubią niechlujnych ... 17.03.11, 21:28 takich , które maą ciągle przetłuszczone włosy , dziewczyn . Nie lubią kiedy są plotkarami , są chamskie, samolubne . Nie lubią , gdy się nad nimi (chłopakami) wywyższają . itp. itd . Odpowiedz Link Zgłoś
olcia100 :) 27.03.11, 21:44 chłopaki nie lubią chamskich i wrednych dziewczyn. Nie lubią też gdy plotkują i wyśmiewają innych i nie lubią takich co myślą że są królowymi świata. Odpowiedz Link Zgłoś
stefffcia Re: Nie lubią niechlujnych ... 27.03.11, 14:20 Powinna być radosna, nie ponura. Musi mieć poczucie humoru, rozumieć świat chłopaka, podziwiać go i znać jego pasje,a nawet je podzielać. Gorzej, jesli bedzie mu robic wyrzuty, bedzie nieznosna... fajnie, zeby o siebie dbala ;D raczej zaden nie bedzie chcial dziewczyny, ktora je byle co , co skutkuje beznadziejna figura, przetluszczone wlosy tez sa na out. mysle ze ci normalni kolesie woleliby dziewczyny naturalne, nie sztuczne ( bez solarki, bez tapety na twarzy) no i zeby byla madra. i zeby mozna bylo robic razem szalone rzeczy ; D to moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Nie lubią niechlujnych ... 27.03.11, 14:55 Tego to niewiem ale napewno nie lubią jak dziewczyna myśli że jest najważniejsza i że tylko ona się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkamamba16 Re: Nie lubią ... 27.03.11, 17:25 moim zdaniem nie lubią takich dziewczyn które palą, piją które udają kogoś kim naprawde nie są, chamskich, w delikatny sposób mówiąc puszczalskich, samolubnych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pylunia.selunia Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 19.03.11, 12:33 Fużego makijażu,takich ciuchów no wiecie jak :szpilki coś złotego itp.,fryzur Lubią:luźny styl,bez makijażu,rozpuszczone włosy ja np ubieram:długie workowate spodnie dresy(czarne),czarną koszujlke długom,Lekki makijaż czyli:Troche maluje żęsy i pomatka,trampi w trupie czachy za kostke,czarnom opaske ,rozpuszczone włosy a w tym roku to tyle chłopaków chce ze mną chodzić Kiss Fabian Odpowiedz Link Zgłoś
mala661 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 17:53 @pylunia.selunia : twoje 'żęsy' są na pewno extra. co ty mi tu gadasz że oni lubią jak chodzimy w dresach ?! workowate spodnie ?! haha. to masz fajnych kolegów. szpilki są złe? z tego co się orientuję, chłopcy lubią jak ubieramy się dziewczęco, NIE WULGARNIE! Fajnie jest jak dziewczyna ma swój styl, oryginalny, czy też nie. . Dziewczyna musi mieć swoje hobby, znać dość dobrze swojego chłopaka, nie powinna się wywyższać, powinna mieć swoje zdanie, ale też powinna szanować zdanie innych.. A co do tego że są grube - to już sprawa osobista każdego chłopaka, jedni wolę płaskie, inni zaś trochę grubsze. Każda dziewczyna powinna o siebie dbać, nie zależnie od tego czy chce sie podobać czy nie. Wymagana też jest kultura osobista.. KAŻDA DZIEWCZYNA MUSI SIĘ TEŻ SZANOWAĆ! . Każdy chłopak, tak jak każda dziewczyna ma swój ideał. U dziewczyn to nie zawsze jest wysoki, bogaty, blondyn z niebieskimi oczami, no i nie każdy chłopak marzy o pięknej, szczupłej, wysokiej blondynce.. . Pozdrawiam wszystkie 'nie idealne' ! Odpowiedz Link Zgłoś
lovegaga13 Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach 27.03.11, 18:44 Kidy są aroganckie, przemądrzałe, mają nieogolone nogi i nie umieją się fajnie ubrać Odpowiedz Link Zgłoś
wika447 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach 27.03.11, 22:07 hah 'nieogolone nogi ' dobre nie wiem czego dokladznie nie lubią ale wiem co LUBIĄ lubią jak dziewczyna ma dobry kontakt z jego kumplami ,jak ma podobne zainteresowania no i lubia byc proszeni o pomoc tylko bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
xxfankajbxx u mnie chłopacy nie lubią ... 28.03.11, 16:06 gdy dziewczyny się na nich rzucają i ...kłamią Odpowiedz Link Zgłoś
bellatrikss Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 19:58 Wszystko zależy od chłopaka. Ja biegam na szpilkach, a w dresie na ulicy mnie nie można zobaczyć i nie mogę na brak powodzenia narzekać +chłopcy lubią też dziewczyny inteligentne i które znają podstawy ortografii ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
aliss Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 28.03.11, 16:13 bellatrikss napisał(a): > Wszystko zależy od chłopaka. Ja biegam na szpilkach, a w dresie na ulicy mnie > nie można zobaczyć i nie mogę na brak powodzenia narzekać > +chłopcy lubią też dziewczyny inteligentne i które znają podstawy ortografii ^^ > na pewno nie lubią tez pustaków Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 17.03.11, 21:36 To trzeba się raczej ich spytać c' nie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
izunia123 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 20:56 hm... to zależy od chłopaka. np. mój chłopak lubi ładne dziewczyny, uśmiechnięte, mądre, inteligentne, miłe i dowcipne. dziewczyna musi dbac o siebie, miec swój styl szanować się. Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 17.03.11, 22:10 jak obgryzaja paznokcie- ja mam niestety ten problem Odpowiedz Link Zgłoś
madzia2710 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 17.03.11, 22:14 Narzucania się. Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 17.03.11, 22:19 madzia2710 napisał(a): > Narzucania się. no właaaśnie...narzucanie się...skąd ja to znam...mam dziewczyne w klasie która podoba się wsyztskim chłopakom a moim zdaniem jest brzydka...ma mega blond włosy,czarne brwi,zęby jak królik...ja pieprze...masakra jakaś...ale jedak chłopakom się podoba...i wszystkim się narzuca...także niektórzy lubią jak się im dziewczyny narzucają a niektórzy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
moonlight_002 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 17.03.11, 23:06 Właśnie ja czasem nie rozumiem jak takie głupie,nierozgarnięte laski często niezbyt urodziwe są otaczane takim wianuszkiem chłopaków.........po prostu są irytujące, narzucają się, odzywają wtedy kiedy nie trzeba.......umieją się odpowiednio zakręcić ale czy chłopakom to się podoba....... no i na pewno nie lubią jak dziewczyny łażą w tzw. stadach i jak zostają same to głupieją Odpowiedz Link Zgłoś
domcia1 Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 14:17 Każdy chłopak jest inny od tego trzeba zacząć Na pewno nie lubią przemądrzałych i pustych lasek. Chłopcy lubią sport a zazwyczaj nogę więc fajnie jak dziewczyna jest obeznana w tych tematach. Wydaje mi się, że nie lubią jak dziewczyna przeklina. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia . . . 18.03.11, 07:17 każdy chłopak ma inny gust. jeden lubi zielone oczy i kolczyki u dziewczyn, a drugi gdy dziewczyna chodzi w dresach, lansując się piosenkami w telefonie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnessxo nie lubią też, jak dziewczyna za bardzo przeklina 27.03.11, 16:14 chociaż ja i tak nie mogę przestać ; d Odpowiedz Link Zgłoś
klama_kcmil # 18.03.11, 15:38 Wiadomo, to zależy opd chłopaka, ale napewno nie lubi, gdy dziewczyna jest marudą i cały czas mówi o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sopwil / 18.03.11, 15:47 Wydaje mi się, że większości nie podoba się jak dziewczyny przeklinają i są niezadbane. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 18.03.11, 21:51 Większość chłopaków nie lubi kiedy dziewczyna jest mądrzejsza od nich, lepsza w czymś, kiedy jest za mało 'krejzolska', nie ubiera się dziewczęco, ma przetłuszczone włosy. Wnioskuję to na podstawie obserwacji moich tak zwanych kolegów z klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: . 18.03.11, 22:17 Wnioskójąc po chłopakach z mojej szkoły, to lubią brzydkie dziewczyny z milionami pryszczy na pysku z brzydkimi włosami i brzydko ubierające się ... Mam nadzieję, że gdzieś tam znajdą się jeszcze jacyś chłopacy o niezmutowanych mózgach Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: . 19.03.11, 10:09 Najbardziej wku...ające jest to ,że dziewczyna to musi być zadbana. ma jednego pryszcza to od razu jest afera,a chłopak to może mieć cały ryj w syfach i ,,jest okej" -;- to tak trochę nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kristie02 Re: . 19.03.11, 22:23 sandrolaxd napisał(a): > Najbardziej wku...ające jest to ,że dziewczyna to musi być zadbana. ma jednego > pryszcza to od razu jest afera,a chłopak to może mieć cały ryj w syfach i ,,jes > t okej" -;- > to tak trochę nie na temat. Koszt bycia "płci pięknej" ... jednak bym się nie zamieniła Odpowiedz Link Zgłoś
dancehall_gueen Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 19.03.11, 10:23 z pewnoscią nie lubią głupich dziewczyn + gdy dziewczyny sie przed nimi poopisują. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Gadatliwość, plotkarstwo i to, że się przejmują 19.03.11, 10:44 błahymi jak dla Nich sprawami, a najbardziej to pewnie huśtawki nastrojów. Odpowiedz Link Zgłoś
noitsnotgood Nie uogólniajcie, 19.03.11, 10:57 w ten sposób nigdzie nie dojdziecie. Chłopcy są bardzo różni. Ja nie lubię, jak dziewczyna ubiera np. bardzo krótkie spodenki albo w ogóle jakoś eksponując, a innych to może podniecać. Ale w jednym mogę was upewnić: chłopcy nie lubią, kiedy dziewczyna za dużo gada. I chłopcy są strasznie zazdrośni. Wiem, że dziewczyny często chcą 'wywołać zazdrość' u chłopaków. To najgłupsza rzecz, jaką możecie zrobić. To tylko powoduje niepewność i już prędzej chłopak cię rzuci, niż zacznie się bardziej troszczyć. Chcą wierności i pewności, nie zazdrości. Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 19.03.11, 11:20 Marudna, gadatliwa i więcej mi do głowy nie przychodzi. ( to moje cechy :p ) Odpowiedz Link Zgłoś
mila13 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 19.03.11, 11:26 O i nie lubią jak narzekają że są grube XD Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia714 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 19.03.11, 12:06 U mnie w szkole zazwyczaj podobają się chłopakom tak zwane ,,dzi**i" szkolne. Odpowiedz Link Zgłoś
aguuu__ Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 14:23 nie lubią kiedy dziewczyny są wulgarne. A najczęściej lubią takie, które mają tony makijażu na mordzie Odpowiedz Link Zgłoś
merley_ Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 19.03.11, 12:35 wydaję mi się, że nie lubią zazdrosnych dziewczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 19.03.11, 22:00 myśle, że napewno puste plastiki odpadają - musi mieć coś w głowie i ogólnie być naturalna (oczywiście nie we wszystkich przypadkach tak jest). rozpuszczone włosy, obcisłe spodnie czy bluzka itd. no już sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy...girl Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 19.03.11, 22:08 nie lubią : kujonek,obciachowo ubranych,wrednych,grubych,odpychających, zakompleksionych,łatwych,zaniedbanych,niezrónoważonych,ofiar,sztucznych i oczywiście świrusek!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat kiedy są grube . 19.03.11, 22:11 chłopcy mają dośc mało rozwinięty mózg i dla nich nawet kwestia urody nie ma znaczenia. po prostu dziewczyna musi być szczupła z dużym biustem i jest okej. oczywiście nie jest ważne, ile ma na twarzy tapety, który to raz malowała sobie już włosy i czy jest choć w jakimś stopniu inteligentna. najelepiej, aby dziewcyzna nie była zbytnio rzucającą się w oczy. ma być ładna, ale jednoczesnie i przeźroczysta - tak, aby nie zasłaniała całej zajebistości chłopaka. dziewczyna ma prawo się narzucać i przeklinać jak szewc. dziewczyna ma prawo gadać głupoty. dziewczyna ma prawo być durną idiotką. ale za to dziewczyna nie ma prawa być inteligentna, bo wtedy oni poczują, że jest lepsza od nich. najlepiej, jeśli będzie łatwa - zero wysiłku, dużo przyjemności . podsumuwując - nie lubią, kiedy jest gruba . przepraszam za to uogólnienie w wielu zdaniach, ale większośc otaczających mnie chłopców w takowy sposób ,,myśli'' . Odpowiedz Link Zgłoś
katyk kobieton ze złamanym sercem? 23.03.11, 21:14 "chłopcy mają dośc mało rozwinięty mózg i dla nich nawet kwestia urody nie ma znaczenia" masz dowody co do tego mało rozwiniętego mózgu? "po prostu dziewczyna musi być szczupła z dużym biustem i jest okej." nie. Dużo których znam nie lubi absolutnie płaskich, ale wolą, kiedy biust mieści się w dłoni. Wielkie biusty ich wręcz odstraszają. "oczywiście nie jest ważne, ile ma na twarzy tapety, który to raz malowała sobie już włosy i czy jest choć w jakimś stopniu inteligentna." jasne że nie. Upadłaś na głowę, dziecino, by tak generalizować? Pustych mężczyn jest wiele, ale równie tyle jest pustych panienek, które lecą tylko na kasę, skejtowe ubrania i duże przyrodzenia. A co do makijażu vel tapety... -.-' "dziewczyna ma prawo gadać głupoty. dziewczyna ma prawo być durną idiotką. ale za to dziewczyna nie ma prawa być inteligentna, bo wtedy oni poczują, że jest lepsza od nich. najlepiej, jeśli będzie łatwa - zero wysiłku, dużo przyjemności" "przepraszam za to uogólnienie w wielu zdaniach, ale większośc otaczających mnie chłopców w takowy sposób ,,myśli''" TO WEŹ NAPISZ NA POCZĄTKU ŻE CHODZI TYLKO I WYŁĄCZNIE O TWOJE OTOCZENIE. Inaczej wypadasz na nielubianą i odrzuconą pseudo-feministkę (mówi to prawdziwa, choć nastoletnia feministka), mizandryczkę (jest takie słowo po polsku?) wręcz! Pokazujesz nie tylko płeć męską w złym świetle, ale i siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
noitsnotgood Re: kiedy są grube . 23.03.11, 21:36 > chłopcy mają dośc mało rozwinięty mózg i dla nich nawet kwestia urody nie ma zn > aczenia. Zniszczyłaś mnie, kochanie. Jeśli chłopcy mają mało rozwinięty mózg to ciekawe jak bardzo mają te dziewczęta drące się na korytarzach, tulące do siebie i wyrażające swoje opinie w sposób "<słynny muzyk> <komplement i wyraz "miłości">" po prostu dziewczyna musi być szczupła z dużym biustem i jest okej. oc > zywiście nie jest ważne, ile ma na twarzy tapety, który to raz malowała sobie j > uż włosy i czy jest choć w jakimś stopniu inteligentna. najelepiej, aby dziewcy > zna nie była zbytnio rzucającą się w oczy. ma być ładna, ale jednoczesnie i prz > eźroczysta - tak, aby nie zasłaniała całej zajebistości chłopaka. No jasne. Każdy chce brzydko wyglądającą idiotkę. Z tego, co wiem, to dziewczyny właśnie nie znoszą, gdy się okaże, że chłopak może być w czymś lepszy. Poza tym chłopcy mają więcej kompleksów, niż się wydaje. dziewczyna ma > prawo się narzucać i przeklinać jak szewc. dziewczyna ma prawo gadać głupoty. > dziewczyna ma prawo być durną idiotką. ale za to dziewczyna nie ma prawa być in > teligentna, bo wtedy oni poczują, że jest lepsza od nich. najlepiej, jeśli będz > ie łatwa - zero wysiłku, dużo przyjemności . masło maślane dziewczyna musi być zła żeby wyszło że chłopak jest lepszy aha. Idąc twoim tokiem myślenia bogaci ludzie powinni jeździć maluchami, by kontrastować swoim garniturem z PRLowskim silnikiem. Oh. A ja zawsze lubiłem wyzwania. No cóż. Mężczyźni nie czerpią przyjemności z dotykania i pieprzenia, tylko z satysfakcji. Lubią, kiedy kobiecie sprawia przyjemność to, o co oni się starają, by sprawiało. Kiedy trzeba ją wpierw zdobyć. > podsumuwując - nie lubią, kiedy jest gruba . > > przepraszam za to uogólnienie w wielu zdaniach, ale większośc otaczających mnie > chłopców w takowy sposób ,,myśli'' . Mam nieodparte wrażenie, że jesteś gruba. I leczysz kompleksy jeżdżąc po innych, którzy cię nie chcą, bo jakaś ciekawsza, szczuplejsza dziewczyna zwróciła ich uwagę na siebie. A może jesteś najzwyczajniej otoczona głupkami. Ale jednocześnie ciężko zakompleksiona. Tak czy siak, pokazujesz swoją słabość - nie chłopców. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: kiedy są grube . 26.03.11, 12:45 Naprawdę ,,fajnie'', że analizujesz każde zdanie mojej wypowiedzi . Po prostu patrzę realnie na to, co mnie otacza. Jeśli masz jakiekolwiek argumenty, czemu chłopcy w moim wieku [ większość ] chodzi za dziewczynami z dużym biustem i doczepianymi włosami, to napisz je. Znam jedną brzydkę dziewczynę, która nie grzeszy inteligencją, ale ma duże powodzenie. Ach, zapomiałabym dodać, że ma szczupłą sylwetkę. Ale jest też i taka, która jest mądra, ma poukładane pokolei w główce,nie maluje się ( bo tego nie potrzebuje - ma długie czarne rzęsy i śniadą cerę ) i jest BARDZO, ale to BARDZO ładna. I czemu ona nie ma chłopaka i żaden chłopak nie interesuje się nią ? Odpowiedzi nie trzeba daleko szukać. Najzwyczajniej w świecie jest gruba, tylko dlatego. Brawo, że oceniasz w taki ,,super'' sposób ludzi po jednej wypowiedzi. Naprawdę szacuneczek. Aha, fajnie, że jestem tą nielubianą i pseudo feministką . Po przez ubliżanie innym dowartościowuj się dalej w Internecie. Głodnemu nie będę zabierała pożywienia. A @noitsnotgood : ,,większość'' - oznacza to słowo, że sporo osób jest takich w danej grupie, którzy wyraźnie przewyższają tam . Nie leczeę kompelksów, nie jestem otyła. Zawsze broniłam i będę bronić dobrego zdania o osobach otyłych, taka mam naturę. A swoją przyszłość wiążę z psychologią . Ktoś musi bronić tych, których inni obrażają . Nie wiesz jak jest u mnie, jak jest w moim świecie, jak jest w mojej szkole, więc nie oceniaj tego, bo po prostu nie masz o tym żadnej wiedzy . Odpowiedz Link Zgłoś
katyk Re: kiedy są grube . 26.03.11, 17:43 Ludzie zawsze będą oceniali po pozorach, po wyglądzie. W Internecie będą mieli o tobie wyrobione zdanie po przeczytaniu ledwie jednej wypowiedzi - ale postów w Wielkim Wirtualnym Worze jest mnóstwo, tak jak i użytkowników. Nie analizuję każdego zdania, moja droga, tylko cytuję je, by moja wypowiedź była w miarę poukładana i żebyś wiedziała zawsze, o które konkretne zdanie mi chodzi. Widocznie ci się to niepodoba, więc już tak nie będę robiła. Nie mówię, że jestem bez winy, ale teraz to ty oceniasz ludzi po jednym ledwo poście i to ty z kolei sugerujesz, że to ja jestem nielubianą pseudofeministką, która chce się dowartościować w Internecie. Wiem, że masz to w dupie (bo kto by nie miał? mnie też mało interesuje, kim przypadkowi ludzie są w realu), ale muszę powiedzieć, że jesteś w błędzie. Dla wielu ludzi otyłość = brzydota. Dla mnie w większości przypadków też - potrafię zauważyć wewnętrzne piękno osób przy kości (najcześciej dziewcząt) i stwierdzić nawet, że mają jakiś charakterystyczny urok, ale nigdy nie chciałabym się związać z kimś, kolokwialnie mówiąc, grubym (mówię tu o związkach nastoletnich, które w większości przypadków są dosyć powierzchowne). Ooo, ale wygląda na to, że sugerujesz, że każda szczupła dziewczyna staje się automatycznie bożyszczem chłopców - przewybornie! Muszę pojechać do twego środowiska, nikt nie zwróci uwagi na moją nudnawą buzię. Ciekawe. U mnie w klasie większość chłopaków woli piersi, które 'mieszczą się w dłoni' (poza jednym napalonym zboczeńcem, który komentuje ciało każdej dziewczyny, nawet jeśli sama twarz nie jest pociągająca). A ty byś chciała grubego faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Re: kiedy są grube-nie zgodzę się z tym 27.03.11, 16:11 wybacz ale znam mase dziewczyn które nie wyglądają jak modelki Victorias Secret...mają grubsze uda,mają brzuch...sama taką jestem...i niektóre z nich mają wspaniałych chłopaków którzy są patyczakami w porównaniu do nich.dobra...chłopacy którzy chodzą do gimnazjum i do 1 liceum to dupki...bo myśla że dziewczyna musi mieć biust,mega chude nogi,płaski brzuch,twarz bez nawet najmniejszej skazy.ale już starsi chłopacy są dojrzalsi...i ja dlatego chce chłopaka mieć dopiero jakoś w 2 liceum bo oni są wychowawni,dojrzali i nie przeszkadza im to że dziewcyzna nie nosi rozmiaru S tylko nosi zamiast tego L lub XL albo i nawet większy rozmiar...dla nic liczy się to aby ich rozumiała,była radosna u jego boku,nie zrobiła sobie nigdy krzywdy-on chce się o nią troszczyć...więc nie zgodzę się z tym iż każdy chłopak chce mieć szczupłą dziewczynę-właśnie to przez niektórych chłopaków wiele dziewczyn w młodym wieku popada w anoreksję bo chcą się chłopakom przypodobać...to jest okropne...kiedyś jak widze czasami zdjęci z II wojny światowej ludzie bez wzgledu na wygląd bez względu na wszytsko byli ze sobą...nawet ta która miała brzuch i grube uda miała chłopaka...bo chłopacy w tamtych czasach rozumieli co to znaczy prawdziwa miłość bez względu na wszytsko...a teraz niestety chłopacy to zwykłe tępaki(nie wszyscy)...koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: kiedy są grube-nie zgodzę się z tym 27.03.11, 17:20 Nie chciałabym mieć bardzo grubego chłopaka. Właśnie ocenianie po jednej wypowiedzi jest błędem, bo we wcześniejszych pisałam, że przy wyborze takim banalnym ładny-głupi, brzydki-mądry, to wybrałabym tego pierwszego. Nie chwalę się tym zbytnio, ale niestety taka jest prawda. Oczywiście, że jak i sporo dziewcząt marzę o wyśnionym ideale, który zapewne jest szczupły, albo średni. Dlatego nie mam wielkich pretnesji do chłopców, że też wolą te szczuplejsze dziewczyny. Nie zamierzam z tego powodu ich bardzo źle oceniać, bo sama też bardzo patrzę na wygląd. Pewnie, że nie trzeba mieć figury modelki, ale sylwetkę przeciętnej dziewczyny, która może i ma wystające boczki, ale jej bmi jest w normie. Tak po prostu jest wszędzie. Osoby otyłe także znajdą szczęście i miłość, ale przecież nie cieszą się aż takim powodzeniem . Ale chopcy w liceum też często zwracaja uwagę na wygląd. Oczywiście, że uśmiech jest ważny i inne walory, ale jednak te walory nie mają znaczenia, kiedy dziewczyna waży ponad sto kilo. ,,Fajnie'' byłoby to zmienić zarówno jak i u dziewcząt i u chłopców, ale jest to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
light @lady_cat 27.03.11, 20:48 a tam, gó... prawda. Znam dużo dziewczyn 'przy sobie', które ze względu na świetny charakter, czy inne walory, mają niesamowite powodzenie u chłopców. Ładnych chłopców. 'Faceci patrzą tylko na wygląd' - to mit. A jeśli już to na pewno nie dotyczy większość mężczyzn. Nie tych dojrzałych. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 24.03.11, 09:02 Obrażalstwo i plotkarstwo na pewno ich odstrasza... Odpowiedz Link Zgłoś
estrellaa Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 26.03.11, 17:34 nie mam pojęcia . Odpowiedz Link Zgłoś
ladies_frutti Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 26.03.11, 20:52 Uh, uh, mogę się popisać doświadczeniem. Wystarczy być mną, wku...ać wszystkich dookoła, nie dać się oszukiwać, nie chodzić w prześwitujących bluzkach, słuchać muzyki i oglądać filmy o których inni nie mają pojęcia, nie narzekać na każdego, tylko ich olewać, jednym słowem nie być takim jak większość osób. Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 14:10 w moim otoczeniu jest tak , chłopak wkurza się gdy : na siłe chcesz lubieć to co on [kompletnie się na tym nie znając ] - no i warto dodać że przy okazji robisz z siebie pośmiewisko .. xD potem jeszcze te ciągłe pytania typu : nie jestem gruba? kochasz mnie jeszcze? no to chyba tyle ..Aaa no i chyba większość chłopaków nie lubi wulgarnych dziewczyn no i tych co przeklinają co chwile a w kwestii wyglądu to już zależy ...hehe z tego co wiem teraz chłopcy stawiają na naturalność ..no ale tylko u mnie nie wiem jak u cb pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 14:12 plastiku ? : D Odpowiedz Link Zgłoś
stefffcia Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 14:23 nie lubia jak dziewczyna go ogranicza, chce miec go tylko dla siebie, nie pozwala mu na sport czy kumpli... Odpowiedz Link Zgłoś
smileyy776 Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 14:12 plastikowych , nadętych paniuś , które się nad nimi pieszczą i paradują z prawie gołym tyłkiem .. Odpowiedz Link Zgłoś
keshablabla Tu ! ; P 27.03.11, 14:55 No więc nie lubią lasek , ktore widza tylko siebie np. paznokcie itp. ; ) lUBIĄ grać w nogę więc jak jakas z nimi gra albo zna się np. na meczach to jest Git;p Nie lubią też brzydkich , bo przecież nie wezmą sobie paszteta;p / I myśle , że każdy jest inny ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
grabi_son Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 15:29 większość dziewczyn poniżej ; skąd wiecie czego chłopaki nie lubią? jesteście znawczyniami ? yyy .. żal mi was. spytałam się brata i .. odpowiedź ; to zależy od chłopaka. - ależ mój brat jest mądry ( ; Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Czego chłopaki nie lubią w dziewczynach? 27.03.11, 15:38 Przecież chłopcy to też ludzie Każdy nie lubi czego innego, każdy ma inny gust. Nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Np.: jedni lubią dziewczyny z tapetą na twarzy, inni nie. Odpowiedz Link Zgłoś