Dodaj do ulubionych

takie pytanie...:)

18.03.11, 22:28
Hj.Mam pytanie co sądicie o tych butach:www.gino-rossi.com/damskie-polbuty-i-mokasyny.html (nie ma bezpośredniego linku do nich...są to takie czarne takie jakby jazzówki z szarymi sznurowadłami...w trzecim wierszu...na samym początku)??
bo zastanawiam się nad ich kupnem...szukam i szukam takich butów ale nigdzie fajnych nie mogę znaleźć...a jak znajde to kosztują one 1500zł(w Pollinim są świetne) a takich raczej sobie nie kupię...napiszcie mi swoją opinie o tych butach

PS:sory za taki link ale nie mogę inaczej wkleić bo kurcze brat mi coś zrobił że jak chce wkleić inaczej link to mi się coś pokazuje że nie moge...-.-
PS2:nie usuwajcie wątka...proszę...smile
Obserwuj wątek
    • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 18.03.11, 22:44
      No nie wiem. Mi się tak szczeże to niezbyt podobają. Ogólnie kupuję czasem buty w Gino Rossi i fajnie mają, ale te nie są takie zachwycające.
      Ja ci teraz polecam z butów najnowszą kolekcję Tommy'ego Hilfigera. Są takie genialne!!!!! Ja sobie kupiłam takie jakby baleriny, czarne i są po prostu genialne!
      Albo Poszukaj jeszcze w Prima Modzie i od Lacoste.
      Ja w tych sklepach buty kupuję i te mi z twojego linku mi się niekoniecznie podobają.
      • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 18.03.11, 23:00
        Tutaj masz linki do kolekcji wiosna/lato 2011 Tommy Hilfiger
        gb-footwear.pl/data/storage/attachments/a677ba1c7e1c359e6b01428569024fec.jpg
        gb-footwear.pl/data/storage/attachments/d1f5c84bdbf00cf178970ebd16f5a157.jpg
        gb-footwear.pl/data/storage/attachments/f26a29618d94a8b6715b67a34f8b9c5b.jpg
        Ale tych swoich butów nie mogę znaleźć.
      • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 15:01
        madzia2710 napisał(a):

> No nie wiem. Mi się tak szczeże to niezbyt podobają. Ogólnie kupuję czasem buty
        > w Gino Rossi i fajnie mają, ale te nie są takie zachwycające.
        > Ja ci teraz polecam z butów najnowszą kolekcję Tommy'ego Hilfigera. Są takie ge
        > nialne!!!!! Ja sobie kupiłam takie jakby baleriny, czarne i są po prostu genial
        > ne!
        > Albo Poszukaj jeszcze w Prima Modzie i od Lacoste.
        > Ja w tych sklepach buty kupuję i te mi z twojego linku mi się niekoniecznie pod
        > obają.
        ja generalnie też w gino rzadko kupuje bo nie zawsze mają fajne buty...moja mama częściej jakieś balerny czy coś...w prima modzie właśnie widziałam takie jazzówki ale przód mi się nie podoba bo jakiś dziwny jest ale jeszcze zobacze jak na stopie to wygląda...w hilfigerze kupuje buty ale teraz szukam jazzówek a kurce szukałam i nie ma akurat w tej nowej kolekcji...nad tymi butami do których link podałam jeszcze się zastanawiam...bo musze najpierw zobaczyć jak na stopie wyglądają i czy aby nie obcierają w pewnych miejscach...smile
        • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 16:22
          No na pewno musisz przymierzyć.
          Ja to w ogóle nie słyszałam o takiej nazwie butów jak ,,jazzówki".
          Możesz jeszcze w Venezi poszukać.
          • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 16:44
            madzia2710 napisał(a):

> No na pewno musisz przymierzyć.
            > Ja to w ogóle nie słyszałam o takiej nazwie butów jak ,,jazzówki".
            > Możesz jeszcze w Venezi poszukać.
            jazzówek używa się do tańca jazzowego...i powstały takie buty podobne do nich aby zwykli ludzie którzy nie tańczą jazzu też mogli takie nosić...i właśnie takie te sznurowane buty są odmianą jazzówek...ja nie wiem jak na nie się dokładnie mówi więc mówię jazzówki...smile

w Venezi szukałam ale szczerze??nie podobają mi się buty z Venezi...jakieś dziwne są...i brzydkie...no trudno...musze jakoś w kwietniu(bo mam duuuuuużo wolnego) wybrać się do centr handlowych i je przetrząsnąć...smile...w końcu się jakieś buty znajdą raczej...a jak nie to zawsze istnieją sklepy internetowe...smile
            • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 16:57
              W Venezi czasami są fajne buty. Moja mama i ja czasem tam kupujemy i da się ładne znaleźć. Ogólnie najlepsze sklepy z butami to:
              Prima Moda
              Gino Rossi
              Venezia
              Tommy Hilfiger
              Lacoste
              Simple

O właśnie w Simple możesz jeszcze poszukać. Taraz fajne są tam buty. W ogóle ubrania są tam ładne. wink
              • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 17:08
                madzia2710 napisał(a):

> W Venezi czasami są fajne buty. Moja mama i ja czasem tam kupujemy i da się ład
                > ne znaleźć. Ogólnie najlepsze sklepy z butami to:
                > Prima Moda
                > Gino Rossi
                > Venezia
                > Tommy Hilfiger
                > Lacoste
                > Simple
                >
                > O właśnie w Simple możesz jeszcze poszukać. Taraz fajne są tam buty. W ogóle ub
                > rania są tam ładne. wink
                a no tak.simple...zapomniałam o tym...a oglądałamostatnio jakieś pismo o modzie i chyba były tam takie buty o jakie mi chodzi...ale nie czarne...także nie dla mnie kolorowe...bo ja generalnie na ciemno się ubieram...ale dobra...zaraz jade z mamą do centrum handlowego więc pochodze troche po sklepach i poszperam...smile
                • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 17:17
                  Żywe kolory są teraz najmodniejsze! Ja to uwielbiam jak tak jest.
                  Szczególnie w sklepie Solar jest teraz genialna kolekcja.
                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 20:41
                    madzia2710 napisał(a):

> Żywe kolory są teraz najmodniejsze! Ja to uwielbiam jak tak jest.
                    > Szczególnie w sklepie Solar jest teraz genialna kolekcja.
                    wiem...żywe kolory są teraz modne...ale jakoś ja do szkoły nie mogę ubierać żywych kolorów bo mam granatowe mundurki...więc jakbym np.: kupiła pomarańczowe jazzówki to by mi nie pasowały zbytnio...argghhh...byłam dzisiaj w gino rossim i kurcze-nie ma narazie nowej kolekcji...i jeszcze długo jej nie będzie...no kurcze...się wkurzyłam...uncertain
                    • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 21:09
                      Ja byłam w czwartek na zakupach i wtedy też nie było nowej kolekcji w Gino Rossi.
                      Za to świetna jest jeszcze nowa kolekcja z Wranglera. Zupęłnie się obkupiłam. Ale boskie są rzeczy.
                      A go do kolorowów to nam w szkole karzą nosić ,,stonowane" rzeczy, ale ja i tak takich nie noszę. Kocham kolory i ubieram się jak chcę... Ale jeśli ty masz mundurki to gorzej.
                      W ogóle się już nie mogę doczekać jak będzie ciepło... Nareszcie płaszcze i kurtki skórzane będzie można nosić. wink
                      • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 21:45
                        madzia2710 napisał(a):

> Ja byłam w czwartek na zakupach i wtedy też nie było nowej kolekcji w Gino Ross
                        > i.
                        > Za to świetna jest jeszcze nowa kolekcja z Wranglera. Zupęłnie się obkupiłam. A
                        > le boskie są rzeczy.
                        > A go do kolorowów to nam w szkole karzą nosić ,,stonowane" rzeczy, ale ja i tak
                        > takich nie noszę. Kocham kolory i ubieram się jak chcę... Ale jeśli ty masz mu
                        > ndurki to gorzej.
                        > W ogóle się już nie mogę doczekać jak będzie ciepło... Nareszcie płaszcze i kur
                        > tki skórzane będzie można nosić. wink
                        ooo tak...a mam pytanie:jaką masz kurtke skórzaną(chodzi mi o irmę i w jakim sklepie kupiłaś i za ile)??bo ogólnie kurcze szukam kurtek skórzanych ale jak znajd to są obrzydliwe...a jak już są ładne to kosztują 2000 zł także takiej to nie kupie raczej...xd
                        • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 22:38
                          Jedną ramoneskę czarną z Ochnika za 1800, a drugą też czarną ale ma inny fason. Trochę krótsza i taka inna za 1300 też z Ochnika.
                          Ogólnie skóry to tam kupiuję i tylko prawdziwe. A co do tej ramoneski mam takie genialne mitenki z ćwiekami też czarne z prawdziwej skóry do niej.
                          Ale w ogóle to teraz są fajne płaszcze. Kupiłam sobie 2. Jeden z Solara, drugi z Zary.
                          A ty gdzie kupiłaś skóry?
                          • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 09:07
                            madzia2710 napisał(a):

> Jedną ramoneskę czarną z Ochnika za 1800, a drugą też czarną ale ma inny fason.
                            > Trochę krótsza i taka inna za 1300 też z Ochnika.
                            > Ogólnie skóry to tam kupiuję i tylko prawdziwe. A co do tej ramoneski mam takie
                            > genialne mitenki z ćwiekami też czarne z prawdziwej skóry do niej.
                            > Ale w ogóle to teraz są fajne płaszcze. Kupiłam sobie 2. Jeden z Solara, drugi
                            > z Zary.
                            > A ty gdzie kupiłaś skóry?
                            ja właśnie kurtki skórzanej nie mam...bo nigdzie nie mogę fajnej znaleć a jak znajde to kosztuje 2000 a takiej to sobie nie kupię bo mam jeszce brata i siostre a i tak na mnie rodzice najwięcej wydają więc nie chce teraz zbytnio dużo wydawać na ciuchy.więc szukam jakiejś troche tańszej...fajne były rok temu w Van Grafie ale nie wiem czy teraz też będą...uncertain
                            • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 09:36
                              Ja mam własne konto w banku na którym oszczędzam sobie kasę i potem wydawać na co tylko chcę. Ale oprócz tego rodzice kupują mi też ubrania i tam różne rzeczy za swoją kasę. Na mnie też rodzice najwięcej wydają, a mam 2 siostry, ale jedną rodzoną, a drugą przyrodznią. I mieszkam tylko z tą rodzoną, a z przyrodznią ( sylwią714) to raczej na wakację latam. Ale w każdym razie to powiedz rodzicom żeby ci konto w banku założyli. To jest bardzo fajne... wink
                              • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 12:38
                                madzia2710 napisał(a):

> Ja mam własne konto w banku na którym oszczędzam sobie kasę i potem wydawać na
                                > co tylko chcę. Ale oprócz tego rodzice kupują mi też ubrania i tam różne rzeczy
                                > za swoją kasę. Na mnie też rodzice najwięcej wydają, a mam 2 siostry, ale jedn
                                > ą rodzoną, a drugą przyrodznią. I mieszkam tylko z tą rodzoną, a z przyrodznią
                                > ( sylwią714) to raczej na wakację latam. Ale w każdym razie to powiedz rodzicom
                                > żeby ci konto w banku założyli. To jest bardzo fajne... wink
                                spróbuje ich namówić ale jak już mówiłam w jednym wątku rodzice mówią że jestem nieodpowiedzialna...a to nieprawda...no ale dobra...postrama się im udowodnić że jestem odpowiedzialną i godną zaufania osobą i może się uda...smile
                                • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 13:37
                                  Moi rodzice mi ufają i uważają, że jestem odpowiedzialna.
                                  Jedyne co, to to że jestem strasznie rozrzutna. Ale im to nie przeszkadza. Poza tym fajne rzeczy sobie kupuję.
                                  Ja i mama mamy praktycznie taki sam gust.
                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 13:45
                                    madzia2710 napisał(a):

> Moi rodzice mi ufają i uważają, że jestem odpowiedzialna.
                                    > Jedyne co, to to że jestem strasznie rozrzutna. Ale im to nie przeszkadza. Poza
                                    > tym fajne rzeczy sobie kupuję.
                                    > Ja i mama mamy praktycznie taki sam gust.

ja z mamą też troche podobnie się ubieramy...bo ja i ona bardzo lubimy spódniczki więc czasami od mamy pożyczam czy coś...bo ma fajne...generalnie podobnie się ubieramy bo ja lubie ubierać się klasycznie i mama też...nie lubię mieć na sobie wielu błyskotek i moja mama również-wystarczy nam jakiś naszyjnik i kolczyki i jakaś bransoletka której prawie nie widać i to nam wystarcza...nie lubię błyszczeć...jakoś tak...smile...gdzie najczęściej twoja mama kupuje ubrania??
                                    • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 14:30
                                      Moja mam ubiera się tak młodzieżowo, ale i elegancko. Zawsze świetnie wygląda.
                                      Kupuje w:
                                      Deni Cler
                                      Simple
                                      Solarze
                                      Burberry
                                      Versace
                                      Tommy Hilfiger
                                      Lacoste
                                      Prima Moda
                                      Wrangler
                                      Ochnik
                                      Hermès
                                      Diesel
                                      i czasami też u Louisa Vuittona. wink

Ja kupuję w tych samych sklepach.
                                      • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 14:53
                                        madzia2710 napisał(a):

> Moja mam ubiera się tak młodzieżowo, ale i elegancko. Zawsze świetnie wygląda.
                                        > Kupuje w:
                                        > Deni Cler
                                        > Simple
                                        > Solarze
                                        > Burberry
                                        > Versace
                                        > Tommy Hilfiger
                                        > Lacoste
                                        > Prima Moda
                                        > Wrangler
                                        > Ochnik
                                        > Hermès
                                        > Diesel
                                        > i czasami też u Louisa Vuittona. wink
                                        >
                                        > Ja kupuję w tych samych sklepach.
                                        moja mama też czasami zaklada dżinsy,jakiś t-shirt i do tego takie buty którejś kolekcji Hilfigera i fajnie też wygląda...smile

Moja mama ubiera się w Burberry,Marelli,Hiligerze,Marc Cainie(nie wiem nigdy jak się odmienia niektóre nazwiska i nazwy),Dune(kupiła tam świetne buty ostatnio...big_grin),Louis Vuitton(tak jak ja...kocham Vuitton) i tam jeszcz jakieś...nie pamiętam...big_grin

A tak z ciekawości:co masz od Louis Vuittona??smile
                                        • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 15:30
                                          Torebkę, dwie apaszki i buty.
                                          Moja mama ma wiele sukienek z tamtąd.
                                          Ja ogólnie Lacoste lubię. Mam bluzki, sukienki, buty i torby. I plecak do szkoły mam z Lacoste.
                                          I z Versace mam dużo bluzek i spodni.
                                          A ty co masz z LV?
                                          • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 15:50
                                            ja mam torebki(3),też dwie apaszki,portfel,zawieszkę do torebki
                                            Moja mama generalnia w Louisie kupuje torebki i apaszki bo je najbardziej lubi...smile
                                            Ja z Lacoste nic nie mam...jakoś tak nie przypadają mi do gustu rzeczy z Lacoste...kiedyś chciałam takie fajne buty ale jednak zdecydowałam się na inne...smile

A z ciekawości:jaką masz torebkę od LV??
                                            • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 16:01
                                              Jak masz Vogue British ze stycznia, to tam jest reklama tej torby.
                                              Jest taka berzowo-biała i średnia z wielkości. Na tej reklamie jest też apaszka, którą mam.
                                              Ogólnie te rzeczy są z najnowszej kolekcji LV.
                                              Teraz w najnowszym Vogue British jest jeszcze inna kolekcja, ale nic mi się z niej nie podoba.
                                              Jak pojadę za granicę mam sobie zamiar kupić sukienkę od Louisa Vuittona. Pewnie kupię tą z tej samej kolekcji co moja apaszka i torba, bo na nich jest ten sam wzór.
                                              A w Versace, albo u Ralpha Laurena kupujesz?
                                              • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 19:21
                                                madzia2710 napisał(a):

> Jak masz Vogue British ze stycznia, to tam jest reklama tej torby.
                                                > Jest taka berzowo-biała i średnia z wielkości. Na tej reklamie jest też apaszka
                                                > , którą mam.
                                                > Ogólnie te rzeczy są z najnowszej kolekcji LV.
                                                > Teraz w najnowszym Vogue British jest jeszcze inna kolekcja, ale nic mi się z n
                                                > iej nie podoba.
                                                > Jak pojadę za granicę mam sobie zamiar kupić sukienkę od Louisa Vuittona. Pewni
                                                > e kupię tą z tej samej kolekcji co moja apaszka i torba, bo na nich jest ten sa
                                                > m wzór.
                                                > A w Versace, albo u Ralpha Laurena kupujesz?
                                                niestety nie kupuję brytyjskiego Vouga...kupuje niemieckiego...smile...ja mam speedy 30(różową),i dwie takie zwykłe...smile...u Versace nie kupuję lecz u Laurena tak...smile
                                                • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 20:11
                                                  Ja uwielbiam Versace. Bardzo dużo rzeczy tam kupuję. U Ralpha Laurena tak samo, chociaż fajniejszego są stamtąd męskie koszulki Polo i męskie kosmetyczki. Ale dla kobiet też są fajne rzeczy.
                                                  • makeup Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 20:17
                                                    ale długi ciąg .
                                                    BARDZO MI SIE PODOBAJĄ !
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 21:14
                                                    madzia2710 napisał(a):

> Ja uwielbiam Versace. Bardzo dużo rzeczy tam kupuję. U Ralpha Laurena tak samo,
                                                    > chociaż fajniejszego są stamtąd męskie koszulki Polo i męskie kosmetyczki. Ale
                                                    > dla kobiet też są fajne rzeczy.
                                                    noo... Lauren robi swietne rzeczy dla mezczyzn a dla kobiet troche gorsze ale tez fajne...smile

Mam pytanie:mówiłaś \że twoi rodzice są lekarzami...a od czego dokładniej są??
                                                    sory że tak pytam ale ciekawi mnie to...jeśli uwazżasz że jestem zbyt nachalna to sory...smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 21:21
                                                    Tata jest ineternistą i jakimś tam ogólnym, a mama rodzinnym.
                                                    Tak normalnie leczą ludzi i mają własną przychodnię.

A kim są twoi rodzice?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 21:24
                                                    madzia2710 napisał(a):

> Tata jest ineternistą i jakimś tam ogólnym, a mama rodzinnym.
                                                    > Tak normalnie leczą ludzi i mają własną przychodnię.
                                                    >
                                                    > A kim są twoi rodzice?
                                                    tata-biznesman-jest dyrektorem dużej firmy
                                                    mama-rektor wyższej uczelni

a co robi twój tata??bo nigdy o tym czymś na i nie słyszałam...xd
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 21:32
                                                    Internista o ile wiem jest od chorób wewnętrznych.
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 21:38
                                                    aaaaaaaaaaaaaa...rozumiem...ale po raz pierwszy słyszę tą nazwę...smile
                                                    ty masz ile lat że tak się spytam??masz starsze czy młodsze rodzeństwo??smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 21:43
                                                    Rocznikowo mam 14 lat.

Rodzona siostra jest odemnie młodsza, ma 10 lat, a przyrodnia tyle co ja.

A ty masz rodzeństwo? Jeśli tak to ile mają lat?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 10:03
                                                    madzia2710 napisał(a):

> Rocznikowo mam 14 lat.
                                                    >
                                                    > Rodzona siostra jest odemnie młodsza, ma 10 lat, a przyrodnia tyle co ja.
                                                    >
                                                    > A ty masz rodzeństwo? Jeśli tak to ile mają lat?
                                                    mam niestety starsze...siostra ma 22 lata a brat ma rocznikowo 18...smile
                                                    ale to jest mega okropne mieć dwójkę starszego rodzeństwa...to jest masakra...bo oni mnie wykorzystują...jeśli np.:siostra coś zniszczy czy coś to oczywiście na kogo zwala??no na mnie...i to zawsze mi się dostaję...i to dlatego rodzice uważają że jestem nieodpowiedzialna...:/...masakra ale da się żyć...a dlaczego masz przyrodnią siostrę??i tą twoją pryrodnią siostrą jest sylwia(nie pamiętam liczb...big_grin)??
                                                    wybacz że tak pytam ale ja lubię się pyta o różne rzeczy...smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 13:31
                                                    Ja i sylwia714 jesteśmy na prawdę przyrodnimi siostrami. Mamy wspólną mamę, ale mieszkamy odzielnie. Chociaż i tak chodzimy do tej samej klasy.
                                                    Nie można sobie wymarzyć lepszej siostry od Sylwi. W ogóle jesteśmy nierozłączne i na prawie każde wakacje jeździmy razem.

• myszqa13 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 15:22
                                                    madzia2710 napisał(a):

> Ja i sylwia714 jesteśmy na prawdę przyrodnimi siostrami. Mamy wspólną mamę, ale
                                                    > mieszkamy odzielnie. Chociaż i tak chodzimy do tej samej klasy.
                                                    > Nie można sobie wymarzyć lepszej siostry od Sylwi. W ogóle jesteśmy nierozłączn
                                                    > e i na prawie każde wakacje jeździmy razem.
                                                    >
                                                    fajnie tak chodzić z przyrodnią siostrą do jednej klasy...smile...to znaczy się ja nie wiem jak to jest ale wydaje się chyba fajne takie coś...zawsze jak reszta cię oleje(chodzi o resztę klasy) to siostra i tak czy siak zawsze będzie z tobą...smile

w jakim mieście mieszkasz??smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 18:19
                                                    Niestety tego to ci nie powiem. Nie przesadzajmy, bo już bardzo dużo o mnie wiesz.
                                                    Wystarczy ci wiedzieć, że mieszkam bardzo daleko od ciebie.
                                                    Zapomniałam wcześniej dopisać, że Sylwia jest dzieckiem mojej mamy z poprzedniego małżeństwa.
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 19:35
                                                    Jak chcesz to sobie zobacz moje i mojej siostry zdjęcia na jej profilu. Ma nick sylwia714. Uprzedzam, że jestem niefotogeniczna...sciana
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 20:39
                                                    madzia2710 napisał(a):

> Jak chcesz to sobie zobacz moje i mojej siostry zdjęcia na jej profilu. Ma nick
                                                    > sylwia714. Uprzedzam, że jestem niefotogeniczna...sciana
                                                    spoko...jak już mówiłam nie musisz odpowiadać na wszystkie moje pytania...także spoko...smile...napewno jesteś bardziej fotogeniczna niż ja....kurde taki pasztet ze mnie i tyle...świetną masz tą sukienkę(tą z solara)...big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 20:44
                                                    Dzięki. Niedawno kupowałam, bo to nowa kolekcja.
                                                    Ty wcale nie jesteś jak to napisałaś ,,pasztetem".

• myszqa13 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 20:49
                                                    wiem wiem...właśnie ostatnio jakieś pismo o modzie oglądałam i tam ją widziałam właśnie i mi się strasznie spodobała...big_grin

może i nie jestem "pasztetem" ale do najładniejszych nie należe i czasami zostaje wyśmiewana z powodu mojego wyglądu(chodzi o twarz i o to że jestem dość przy kosci)
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 21:48
                                                    No teraz często tą sukienkę reklamują. Mam do niej taki fajny czarny płaszczyk, ale teraz w nim nie chodzę, bo jest za zimno.
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 22:18
                                                    ja też mam taką świetną kurtkę od Burberry ale raz się w niej ostatnio wybrałam i teraz-leżę chora...także czekam na cieplejsze dni...big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 22.03.11, 13:31
                                                    Ja nie mam płaszcza od Burberry, bo nie miałam jeszcze okazji nowej kolekcji zobaczyć. Chociaż mam bardzo dużo rzeczy z Burberry.
                                                    Może wstaw swoje zdjęcie w tym płaszczu, bo właśnie się nad nowym zastanawiałam i chciałam zobaczyć jak ten twój w ogóle leży smile
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 22.03.11, 14:17
                                                    wstawiłabym ale moja siostra dużo podróżuje i właśnie jest na kolejnej podróży(robi jakieś rzeczy na studia) i zabrała dwa aparaty i nie mam jak zrobić sobie zdjęcia(zrobiłabym komórką ale mój kochany brat zgubił mi kabel dzięki któremu mogę komórkę do komputera podłączyć)...także wybacz ale nie wstawie...:/...ale on jest taki normalny jakby to powiedzieć...czarny z podszewką Burberry...bo ja niezbyt lubie jakieś wymyślne rzeczy z dziwnymi krojami...smile...a co masz z Burberry??big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 14:05
                                                    4 torby (3 duże, jedną taką małą), białą eleganckie bluzki (2) i inne bluzki, 5 apszek, ale każda inna, taką brązowo-beżową sukienkę, 2 pary dżisnsów, pasek skórzany, kaszmirowy szal i nie pamiętam co jeszcze, ale bardzo tą firmę lubię, a jak zobaczę jakąś fajną rzecz to i tak wiem, że w twj chwili ,,cena nie gra roli".
                                                    A ty?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 14:21
                                                    ja mam buty(to są takie oficerki jakby ale nie wiem dokładnie jak je nazwać),takie trampki(rok albo dwa lata temu były bodajże),10 szali(kocham te szale...i każdy jest wyjątkowy bo pachnie innym perfumem co bardzo lubię),8 koszul,6 kurtek i płaszczy,8 torebek(3 duże reszta takie mniejsze lub kopertówki),4 paski,4 pary spodni,2 takie duuuże chusty i jeszcze moja mama ma dużo rzeczy...ja kocham Burberry...bo robią świetne rzeczy w angielskim stylu...i za to kocham Burberry...smile

mam takie pytanie:masz może jakieś zwierzątko domowe??tak się pytam bo pisałaś pod jednym moim zdjęciem że masz kota ale czy masz jeszcze jakieś czy tylko jednego kota??
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 14:58
                                                    Mam tylko kota. Jest biało-rudy i ma na imię Maniek. Bardzo go kocham, ale jedyne co mu mam za złe, to to, że zepsuł mi kocyk z Lousa Vuittona! Normalnie powyciągał nitki, a to była limitowana edycja! Ale i tak go kocham...
                                                    W ogóle się na mój profil zdjęć nie da wkładć zdjęć, tak to bym jego zdjęcie włożyła... szkoda. Muszę sobie zrobić nowy profi i tam wstawię.
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 15:05
                                                    oooo...rude kotki są słodkie...mojego kota widziałaś...i ja też dlatego mojemu kotu nie daje spać na moich rzeczach od Burberry czy LV czy jakiś innych...czasem mi się połoźy na to i mam ochotę tego kota po prostu wyczochrać ale za bardzo ją kocham...smile...koty są kochane...moja mama tylko i wyłącznie na kota się zgodziła,na psa już nie bo mamy za dużo cennych rzeczy w domu ażeby mieć psa...a kot niczego nie psuje nam...jedyne co to jak się pazurami na kanapie wyciąga...kupiliśmy jej takie coś dla kotów do wyciągania pazurków ale myślisz że ona z tego skorzysta?nigdy...ona się wręcz tego boi...heh...

jakie lubisz perfumy(w sensie że jakie teraz masz...smile)??
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 15:44
                                                    Teraz to mam Calvin Klein Beauty i Ralph od Ralpha Laurena.
                                                    A ja to zmieniam co chwilę perfumy. Najlepsze to:
                                                    1. Chanel Alure (chyba tak to się pisze)
                                                    2. City Glam od Armaniego
                                                    3. Poison od Diora
                                                    4. Nie znam nazwy, ale są piękne od Kenzo, ale w Polsce ich nie ma- niestety!
                                                    5. Chanel numer 5
                                                    6. Chloè Eau de fleurs Lavende ( pewnie źle napisałam...)
                                                    7. Aqua allegoria od Gievenchy, albo Guerlain, bo nie pamiętam dokładnie
                                                    I chyba tyle.
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 19:31
                                                    ja też na zmiane używam moich perfum...ale teraz najczęściej Chloe Eau de Toilette(straaasznie podoba mi się ten zapach)...czasami też Hermesa,Gucciego,Marca Jacobsa,Steffano Ferragmo(chyba źle napisałam ale chyba wiesz o co chodzi...big_grin) i Chanel Allure...ale tak jak już mówiłam najbardziej podoba mi się Chloe...niedługo chcę zobaczyć jak pachną te od Jimmiego Choo i może je kupię jak mi się spodobają...smile

wiesz możę jak pachną te od Jimmiego??bo mnie to zastanawia...moja koleżanka mówiła że są śliczne bo mają słodki zapach a ja nienawidze tych e słodkimi zapachami...i tak się właśnie zastanawiam
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 19:58
                                                    Chyba nigdy ich nie wąchałam, ale podobają mi się takie ,,słodkie".
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 20:27
                                                    a ja właśnie tych słodkich nie lubię...jakoś tak...wolę stonowane zapachy...takie jak naprzykład Chloe...smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 21:28
                                                    Mi się wydaje, że one właśnie są oryginalne. I po dłuższym rozłożeniu się lepiej pachną. Chciałam sobie kiedyś takie kupić, ale nie pamiętam ich nazwy. Wiem, że były w takim pięknym, ozdobionym flakoniku.
                                                    Gdzie jest sklep Louisa Vuittona, w którym kupujesz?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 07:44
                                                    ja LV kupuję zazwycaj w Berlinie bo tam często jeżdże...i tak samo z Burberry...też w Berlinie...bo mam 2h drogi do granicy i później jakoś 1,5 h do Berlina...smile

a ty gdzie kupujesz??
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 09:37
                                                    Ja najczęściej w Londynie. Czasami też w Mediolanie i na wyspach Kanaryskich.
                                                    Raz byłam na Fashion Week. To niesamowite wrażenie. wink
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 15:07
                                                    ale gdzie na FW??bo o ile się orentuje jest on w kilku miejscach chyba(albo mi się myli coś z innymi pokazami...big_grin)

na czyim pokazie(właśnie na LV??)??
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 16:11
                                                    To był pokaz Valentino w Paryżu. Moja ciotka tam mieszka i miałam okazję u niej być.
                                                    Ach, no tak jeszcze w Paryżu często bywam.
                                                    Jakie hotele najbardziej lubisz?
                                                    Ja uwielbiam z Riu. To są chyba najlepsze i zawsze bywam w jednym ze 100 najlepszych hoteli na świecie. Moje ulubione to: Riu Palace Maspalomas na Gran Canarii i Riu Palace Punta Cana na Dominikanie (Karaiby)
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 17:13
                                                    ahhh...Paryż serce jak ja bym tam chciała jechać...kurcze jeżdże do Azji,Afryki itd a kurcze do Francji jeszcze nigdy nie leciałam....muszę...big_grin

Ulubionych hoteli nie mam...bo zawsze jak gdzieś lecę to wybieram hotel powyżej 5 gwiazdek...ale ja generalnie nie siedzę w hotelu za często...bo ja i moja rodzina kochamy dużo zwiedzać więc kiedy napływamy się w basenie to idziemy zwiedzać...big_grin...nie podam ci nazw hoteli bo jak lecę gdzieś kilka razy(do jakiegoś kraju) to wybieram zawsze inne hotele a nie te same...smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 18:08
                                                    Zawsze wybierasz powyżej 5 gwiazdek?! Ale ten hotel co napisałaś, że byłaś w nim w Tunezji ma tylko 3 gwiadzki.
                                                    Ja wolę żeby hotele były piękne. Nie lubię zwiedzać, tylko się opalać i pływać. Kocham być taka opalona! Jezu, taka jestem teraz blada, ale już 21 czerwca lecę na Gran Canarię! Już się nie mogę doczekać, bo kocham to miejsce!
                                                    A co do zwiedzania to wolę takie miejsca jak Chiny, Wietnam, czy Portugalia.

• myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 18:23
                                                    ten hotel miał 4 gwiazdki.ale był świetny w środku...miał 4 baseny,takie super wieeeelkie zjeżdżalnię...a poza tym wtedy leciałam na taką kolonię jakby...więc dlatego taki hotel...smile...nie mogę wymagać że jak pojade z biurem podróży i z młodzieżową grupą to dostaniemy od razu 6 gwiazdkowy hotel...ja po prostu lubię czasami pojechać na obóz czy kolonię a nie ciągle z rodzicami...smile

ja w tym roku chyba nigdzie nie lecę...wiem że jadę na obóz z KSM-em do Białej(małe miasteczko 2h od Poznania) a tak to nie wiem...może do Francji,Londynu,Włoch czy gdzieś tam...akurat w te wakacje nic nie planujemy szczególnego...big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 18:55
                                                    Aha.
                                                    Ja raczej co wakacje gdzieś latam. Nigdy nie byłam w Chorwacji, którą jak się domyślam ty bardzo lubisz.
                                                    W te wakacje to na Gran Canarię i do Portugalii na 100% lecę, bo mam już zarezerwowane wyjazdy, ale może jeszcze do Chin na 11 dni, ale zwiedzać.
                                                    Z jakiego biura podróży jeździsz na wakacje?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 19:13
                                                    ja zazwyczaj z alfa star...ale czasami też z innych jednak z alfa star najczęściej

tak chorwację bardzo lubię...no ale się dziwić...naprawde to tam zaczęłam chodzić i wogóle...jeżdże tam od małego ... już byłam tam 10 razy...a poza tym najczęściej tam moge spotkać mojego kuzyna,ciocie,jeszcze jedną ciocię i wujka...jest bardzo fajnie...zawsze jeździmy do tej samej miejscowości...to jest jedyne miejsce gdzie nie latamy samolotem...jeśli chodzi o zagraniczne kraje...bo po Polsce też autem...to ma swój urok to jeżdżenie dwa dni samochodem...zawsze śpiewamy po drodze,wygłupiamy się i wogóle...fajnie jest
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 19:13
                                                    a ty z jakim biurem najczęściej latasz??
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 19:19
                                                    Ja z TUI. Poza tym tylko z tego biura można lecieć do hoteli Riu.
                                                    Ja za granicę to raczej samolotem latam. Ale uwielbiam mój samochód i nim po Polsce lubię jeździć.

Jak chcesz, to możesz nie odpowiadać, ale jakiej marki masz samochód?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 19:24
                                                    spoko...odpowiem ci...big_grin

tata ma forda,mama volkswagena i moja siostra też

nie pytaj się jakie modele bo sama nie wiem...big_grin ale wiem tylko to że mama i tata mają jedne z tych najnowszych a siostra ma trochę starszy...generalnie mój tata zazwyczaj sobie fordy kupuje bo w nich wygodnie mu się jeździ a musi często jeżdzić w dalekie podróże więc nie ma jakiegoś porsche czy coś...

a twoi rodzice jakie mają samochody??smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 19:30
                                                    U mnie to mama ma Lexusa RX 400 h (hybrydowego), a tata Lexusa IS
                                                    Bardzo mi się podobają te samochody wink
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 19:37
                                                    fajne są...big_grin...mam pytanie:masz basen w domu??lub coś w tym stylu typu jacuzzi,sauna lub coś??tak pytam bo jestem ciekawa...jak nie chcessz nie odpowiadaj...big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 19:47
                                                    No coś ty, odpowiem smile

W tym domu w którym mieszkam na co dzień mam jacuzzi, a w tym większym prysznicu mogę sobie sauna ustawić. Często tak robię jak jestem chora.
                                                    Mam też dom w górach w Bielsku Białej i w nim mam basen. To jest na prawdę super, że można tak zrobić. Z tym basenem to było tak, że mama strasznie żałowała, że go nie zrobiła w domu i potem zaczęliśmy budowę domku w górach i tam go zrobiliśmy.
                                                    Koło domu mam też kort tenisowy. Pewnie dlatego tak firmę Lacoste lubię. Mam już chyba z 12 sukienek do tenisa... hehe wink
                                                    A ty masz basen, saunę, czy jacuzzi?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 20:21
                                                    ja w moim domu normalnym mam saunę ale w domu nad morzem w Jastarni mam basen,jacuzzi i takie tam...u mnie generalnie w normalnym domu nie dałoby się wybudować basenu bo już były fundamenty i wszystko inne więc tak jak u ciebie zrodzice basen zrobili w tym domu w Jastarni

grasz w tenisa??ja kiedyś grałam ale dostałam głupiego trenera...no kurczę miałam 8 lat(nie całe) a ten mi kazała biegać po tej gigantycznej hali 8 kółek...no to raczej że taki 7,5 latek nie wytrzyma tyle...masakra...i wtedy skończyłam grać w tenisa...a umiałam dość dużo...smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 20:35
                                                    Ja gram amatorsko.
                                                    Byłam w wakacje w Juracie, czyli obok Jastarni. Jest taki genialny hotel Bryza. W ogóle super tam było. Znasz może ten hotel?
                                                    Ach i jeszcze na obóz windsurfingowy do Jastarni miałam jechać, ale to chyba jednak za rok.
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 20:41
                                                    tak...znam ten hotel...członkowie mojej rodziny(czyli ja,mama,tata,brat i siostra) mamy wejściówki...czyli że nie musimy tam "mieszkać" a możemy korzystać z basenu,SPA itd.: smile tam jest super...big_grin...ja bym chciała spróbować surfowania ale szczerze to się trochę boję...bo ja zawsze bałam się pływać(każdy ma swoje lęki prawda??big_grin) i jakoś nauczyłam się dopiero w 5 klasie podstawówki...ale nie jestem jakimś super pływakiem...więc generalnie pływam tylko w basenie...a w morzu już rzadziej...raz jak byłam w Chorwacji i dość blisko brzegu pływałam sobie na materacu to kuzyn pociągnął materac i wylądowałam za bojami...a tam były 3-4 metry głębokości...myślałam że go uduszę po prostu...się wydzierałam na cały głos,ludzie na plaży się ze mnie nabijali...ahh...no ale są jakieś wspomnienia...big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 21:22
                                                    Ja właśnie bardzo dobrze pływam. Umiem wszystkimi stylami. Ale to chyba dlatego, że uczył mnie pływać instruktor, który kiedyś był w reprezentacji Polski w pływaniu.
                                                    Ale to nie jest surfing, tylko windsurfing, czyli sufowanie na takiej desce z żaglą. To dziwny zbieg okoliczności, bo właśnie przed chwilą do mojego taty zadzwonił ten pan, ktôry organizuje ten obóz i możliwe, ża jeszcze w te wakacje tam pojadę. A ten instruktor, to też uczy jazdy na nartach i tak się składa, że właśnie dzięki niemu jeżdżę na nartach. W ogóle kocham pływanie i narty. Dlatego bym chciała windsurfingu spróbować...
                                                    A ty jeździsz na nartach?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 21:47
                                                    jeździłam kiedyś...ale któregoś roku przestałam po tym jak mój brat poważnie złamał rękę kiedy zjeżdżał z wysokiej góry....i tak jakoś zaczęłam się bać tego...a szkoda bo jeździłam świetnie...ale jednak przez ten wypadek się boję wsiadać na narty..uncertain

a gdzie najczęściej na narty jeździsz??
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 21:59
                                                    Do miejscowości Małe Ciche, albo do Wisły.
                                                    Ale fajniejsze stoki są w Małym Cichy.
                                                    Co do hoteli to w Wiśle- hotel Gołębiewski, a Małe Ciche- hotel Tatry. Wolę ten pierwszy, ale i tak apartamenty bierzemy, więc w obu jest fajnie.
                                                    Ja na nartach od wielu lat jeżdżę i to kocham serce

A ty gdzie jeździsz w góry?

• myszqa13 Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 22:27
                                                    jak jeździliśmy na narty to albo do Czech albo do Włoch...raz wybraliśmy się do Polski...a tak to jak nie na narty to czasami w weekend majowy wybieramy się do Zakopanego lubw te okolice...zawsze zaliczamy Morskie Oko(takie wchodzenie dla frajdy to jest dla nas)...ale w tym roku nie pojadę w weekend majowy w góry bo jadę do Rymu na beatyfikację JP2...takżę znajdzie się inny termin na wypad w góry....big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 25.03.11, 10:34
                                                    Mnie na tą beatyfikację jakoś nie ciągnie. I wolę harcerstwo od ksm-u, bo takie ładne mundurki mamy wink

Dziesiaj jadę zobaczyć nową kolekcję z Burberry. Pewnie sobie jakiś płaszcz kupię, czy coś. NARESZCIE!
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 25.03.11, 16:03
                                                    ja nigdy w harcesrstwie nie byłam...w ksm-ie też kiedyś były takie mundurki fajne ale po II wojnie je wycofali...jakoś tak sama nie wiem dlaczego...big_grin

A dokąd jedziesz ją zobaczyć(chodzi o nową kolekcję Burberry)??Ja dzisiaj idę ogólnie do teatru na Romea i Julię i się bardzo cieszę z tego powodu...big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 25.03.11, 21:04
                                                    Byłam w Silesia City Center w Katowicach. Kupiłam sobie taki lekki czarny płaszcz w Burberry. Ogólnie to nie było jakichś super rzeczy. Jeszcze sobie skórzany pasek kupiłam.

Często chodzę do teatru. Najlepsze to Dom Dusz z Pawłem Małszyńskim. Byłam już dwa razy i mogłabym jeszcze razy na to iść...
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 25.03.11, 22:39
                                                    w Polsce raczej później są te lepsze rzeczy albo wcale...u mnie w Poznaniu w tym sklepie Burberry też niby jest nowa kolekcja ale jest mało rzeczy albo dają nie za fajne...lepsze są w Niemczech...smile

ja chodzę teraz do teatru tylko na spektakle baletowe bo kocham ten taniec...i mogę ujrzeć obiekt moich westchnień(cuuuuudowny tancerz...serce)...właśnie byłam na Romeao i Julii i naprawde coś cudownego to było...nie spodziewałam się że będą się całowali i wogóle...ale nie udawali tylko tak na serio...i to było cudowne...bo on ją całował tak jakby robił to dzień w dzień...tak inaczej...jakby ją kochał poza predstawieniem...ahhh...aż brak mi słów...i być może niedługo poznam tego kogoś kto mi się podoba(on akurat dzisiaj nie grał Romea...a szkoda...:/)...więc się baaaaardzo cieszę...big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 26.03.11, 09:40
                                                    Właśnie co do Burberry to w Polsce są lepsze rzeczy niż za granicą. Zwiedziłam dużo świata i wiem, że sklepy za granicą są o mniej pilnowane. Moja mama sobie kiedyś kupiła torebkę w oryginalnym sklepie Burberry w Paryżu i nie mało za nią zapłaciła. Jak wróciliśmy do polski to się okazało, że torba jest porysowana i nie oryginalna!
                                                    W ogóle to byłam w Poznaniu w Burberry i wiem, że tam są duże kolekcje. W Katowicach jest otworzony nowy sklep Burberry i powiedziałabym, że wygląda lepiej od tego w Londynie!
                                                    Pozory mylą..
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 26.03.11, 09:58
                                                    to znaczy się czasami w Poznaniu jak jest nowa kolekcja to na początku prawie nic nie ma ciekawego...dopiero po jakimś czasie dają jeszcze inne rzeczy...smile...wiem że w Berlinie są świetnie zaopatrzane sklepy Burberry...tam każda nowa kolekcja trafia od razu...smile
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 26.03.11, 10:01
                                                    Zwykle tak jest, że kolekcje po kolei Są przywożone do sklepu.
                                                    A z której kolekcji jest twój płaszcz?
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 26.03.11, 12:52
                                                    jeszcze z tej którą promowała Emma Watson...próbowałam wstawić zdjęcie z internetu ale coś się stało z internetem i nie mogę zbytnio...a ty masz taki krótszy czy taki dłuższy jednak??
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 26.03.11, 13:05
                                                    Emma Watson nie jest już modelką do Burberry. Jakoś tak we wrześniu ją wycofali.
                                                    Ja mam taki lekki czarny, na długość to taki ponad kolana. Nie jest nie wiadomo jaki, bo kupiłam tylko żeby coś kupić. Później jeszcze fajniejszych poszukam.
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 26.03.11, 13:24
                                                    a szkoda że ją wycofali...mi się strasznie podobały te kampanie z jej udziałem...smile

też mam jeden taki dłuższy płaszczyk Burberry...też tak jakoś sięga do kolan...ale mam jeden taki mam jeszcze taki krótszy(tak sięga do połowy pupy...xd) a cała reszta sięga do bioder...big_grin
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 26.03.11, 18:12
                                                    Ja mam krótki szary płaszcz z Versace.
                                                    Moja mama używała kiedyś takich samych perfum od Chloe jak ty. Pytałam się jej.Ale mama używa codziennie jakichś innych perfum, więc to nie dziwne...

Dziasiaj sobie kupiłam to nowe Vanity Fair z Robertem na okładce i muszę przyznać, że Vogue British jest o wiele lepszy. W ogóle prawie nic nie ma tej sesji z nim tylko jakieś trzy zdjęcia. Jestem szczerze rozczarowana uncertain

• myszqa13 Re: takie pytanie...:) 26.03.11, 21:46
                                                    ja też wolę Vouga ale ja kupuję niemieckiego(to znaczy się moja mama bo ona jest germanistką więc zna świetnie niemiecki...)...a gdzie ty kupujesz brytyjskiego??
                                                  • madzia2710 Re: takie pytanie...:) 27.03.11, 10:31
                                                    Zwykle w Empiku, ale jak bywam w Londynie to tam.
                                                    Właściwie często jestem w Londynie, bo moi rodzice mają tam różne szkolenia ze specjalizacji. Właśnie w Poznaniu też na takich bywają i zwykle zabierają mnie ze sobą. smile
                                                  • myszqa13 Re: takie pytanie...:) 27.03.11, 10:42
                                                    ja jeszcze w Londynie nigdy nie byłam...tak samo jak z Paryżem...ale za rok w mojej szkole jest wycieczka i się zabiorę wtedy...akurat po testach gimnajalnych więc będę miała już spokój...kurcze...jak ja nie chce końca szkoły teraz...zostałabym jeszcze w tej drugiej klasie...boję się treciej i tych nowych testów...to będzie masakra...uncertain
      • buuu. Re: takie pytanie...:) 25.03.11, 17:52
        mi niezbytnio się podobają, ale jak tobie tak to kup...<br />
        to tobie mają się podobać, bo ty będziesz w nich chodizć a nie my ;]
    • klama_kcmil # 18.03.11, 22:44
      Nie podobają mi się.
    • rose_alie Re: takie pytanie...:) 18.03.11, 22:56
      Są okropne!!!confused I drogie!!uncertain Niem możesz kupić sobie buciorów na przykład w CCC?shock Tam znajdziesz o wielesmile ładniejsze...kiss
      • myszqa13 w CCC nie kupuje 19.03.11, 14:57
        rose_alie napisał(a):

> Są okropne!!!confused I drogie!!uncertain Niem możesz kupić sobie buciorów na przykład w C
        > CC?shock Tam znajdziesz o wielesmile ładniejsze...kiss

bo są tandetne i tanie...a co idzie za tanim??że się szybko rozwalają...także ja tam nie kupuje wogóle!!

• katyk props, CCC ssie 19.03.11, 21:44
    • czarna_. Re: takie pytanie...:) 19.03.11, 16:58
      hmm... na pierwszy rzut oka nic ciekawego, ale jak im się dokładniej przyglądnęłam, to muszę stwierdzić, że całkiem fajne smile
    • pola16 Jak na mój gust nie fajne, ale 19.03.11, 22:39
      to tylko moje zdanie;d.
    • polskalady moze DeeZee.pl 19.03.11, 22:43
      tam mają fajne buty i nie drogosmilesmile
    • trufla Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 12:41
      Żadne z tam przedstawionych nie przypadły mi do gustu...
    • estrellaa nie podobają mi się . ;p 20.03.11, 13:03
    • koniara8 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 13:10
      Hmm.. Ja bym takie kupiła dla swojej babci, ale to twój wybór..
    • angel1117 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 13:52
      nie podobają mi się tongue_out
    • vaniney Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 14:23
      OKROPNEEEEEE
    • january29 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 14:41
      Nie podobają mi sie. Po prostu nie mój styl.
      • mikessa Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 15:03
        Nie podoba mi się ten typ butów wink
    • kamilcia312 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 15:06
      Mi się nie podobają, ale jak kto woli ;/
    • agnes_ Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 15:29
      te są fuj.
    • sopwil / 20.03.11, 15:34
      Moja koleżanka ma coś podobnego. Fajnie wyglądają. wink
    • rokokoo w benettonie były. 20.03.11, 15:57
      w wawie takie widziałam w tym sklepie, tylko były brązowe chyba. śliczne są tego typu buty, ale trzeba mieć odpowiednie ciuchy , żeby je zakładać. a te co pokazałaś też fajne.
      • myszqa13 Re: w benettonie były. 20.03.11, 15:59
        rokokoo napisał(a):

> w wawie takie widziałam w tym sklepie, tylko były brązowe chyba. śliczne są teg
        > o typu buty, ale trzeba mieć odpowiednie ciuchy , żeby je zakładać. a te co pok
        > azałaś też fajne.
        wiem że były w benettonie bo widziałam w jakiejś gazecie...i fajne były ale u mnie w mieście jest bodajże jeden benetton i akurat nie było ich...a szkoda...bo były fajne
        • rokokoo Re: w benettonie były. 20.03.11, 16:34
          no właśnie mi też się podobały, ale niestety , ja się trochę inaczej ubieram , tzn akurat takich butów nie miałabym do czego za bardzo założyć. kwiat
    • leesh Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 20:24
      nie podobają mi się wink
    • caterina97 Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 20:25
      mnie się nie podobają ; ]
    • letty Mnie sie nie podobają. 20.03.11, 20:37
      Ale wiesz każdy ma inny styl. nie zniechecaj się w końcu znajdziesz. ja ci nie pomogę . nie wiem gdzie je można kupić! =0
    • sandrolaxd Re: takie pytanie...:) 20.03.11, 20:39
      Mi się nie podobają, ale ważne żeby tobie się podobały. ;D
      To ty w nich chodzisz. ;p
    • truskaax3 Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 07:28
      kompletnie nie w moim guście , a 1500 zł ?! czy raczej 150 ?
      • myszqa13 w pollinim buty kosztują powyżej 1000zł 21.03.11, 10:04
        truskaax3 napisał(a):

> kompletnie nie w moim guście , a 1500 zł ?! czy raczej 150 ?
        więc raczej 1500...smile
        • chelsea12 Re: w pollinim buty kosztują powyżej 1000zł 21.03.11, 12:54
          ja w takich nie gustuję i nawet mi się nie podobają:uncertain
    • rikki Re: takie pytanie...:) 21.03.11, 19:39
      nie w moim stylu, ale jak chcesz to kupuj ; )
    • dusiaczeqq Re: takie pytanie...:) 23.03.11, 16:08
      Fajne są te buty ale nie w moim styluuncertain
      • gola. ._. 23.03.11, 21:03
        nie mój styl.
    • flo. Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 20:02
      nie są ani ładne, ani brzydkie.
      • witka Re: takie pytanie...:) 24.03.11, 20:08
        Mi się tak szczerze to nie podobająsmile
        • julunia20 Re: Mam takie i kupiłam.... 24.03.11, 20:20
          mam takie tylko że lepsze i też wiąże sie je na wstążke a są one w daichmanie wink powodzenia życze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka