yorkie Re: największy KIT telewizyjny . 31.03.11, 21:43 "Bitwa na głosy" - to chyba oczywiste... "Trudne sprawy" i "Dlaczego ja?" - FFFUUU! Po ch*j 2 DOKŁADNIE TAKIE SAME i DOKŁADNIE TAK SAMO GÓWNIANE lecą w 2-godzinnym odstępie czasu? Hahaha, kto to ogląda? "Prosto w serce" - już trzeci serial w kolejności z taką samą fabułą... no, ale 4-klasistki się tym jarają, to jest ważne -.- Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: największy KIT telewizyjny . 31.03.11, 21:50 A jak dla mnie to te wszystkie podrzędne serialiki TVN -.-' Im nowsze tym nudniejsze i głupsze x[ Odpowiedz Link Zgłoś
agus2341 Re: największy KIT telewizyjny . 31.03.11, 22:17 "prosto w serce" ; /// Fabuła i Brzyduli i Majki i tego serca jest taka sama ;// Jest laska , coś traci, przychodzi do dużej firmy , zakochuje się w szefie , który ma żonę/dziewczynę/byłą żonę i tak dalej ;/// Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: największy KIT telewizyjny . 01.04.11, 19:10 bitwa na głosy linia zycia chichot losu Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna Re: największy KIT telewizyjny . 02.04.11, 09:47 zgadzam się ta 'Bitwa na głosy' trochę tandetna i te gwiazdy tam.. ehh. Myślę, że 'Must Be The Music', sto razy lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
wildfire Moim zdaniem... 04.04.11, 12:34 - Bitwa na głosy - próbowałam oglądać, ale jak usłyszałam to wycie od razu przełączyłam. - Must be the music - zero prestiżu i na prawdę niewiele utalentowanych osób +... kora to kompletna idiotka - nie znoszę jej - Kuchenne rewolucje magdy gessler - beznadziejny program, w którym biorą udział przypadkowe osoby, nie umiejące grać wyznaczonych im ról. Mi najbardziej przypadł do gustu X-factor, może dlatego, że jest śmieszny dzięki jury i przychodzą tam osoby, które naprawdę mają talent, lubię też Apetyt na życie - ciekawa fabuła i pokrzepiająca walka o lepsze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul niewiem. Strasznie dużo teraz tego 04.04.11, 12:44 co do niektórych to mam mieszane uczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
mandarynka15 X Factor jest jeszcze gorszy od Bitwy na głosy. 08.04.11, 17:54 Choć Bitwa na głosy też nie podoba mi się ;p Ani ten program na Polsacie: Must be the music Tylko muzyka! Moim zdaniem nowe seriale są fajne ;p Najlepsze "Przepis na życie" i "Chichot losu". Odpowiedz Link Zgłoś
kocio Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 17:58 też zdaje mi się, że to "Bitwa na głosy" Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia1 Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 17:59 zgadzam się z tobą to jakaś porażka Odpowiedz Link Zgłoś
wyobraznia Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 18:09 mi się to tam podoba . ; d o gustach się nie dyskutuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hedwisia Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 18:16 zdecydowanie Bitwa na głosy! To jest najgorszy program rozrywkowy jaki widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
ixxprincessxxi Re: ;] 08.04.11, 19:39 Nowośc to nie jest ale zgadzam się z tobą xd Leci to i leci - ma już ponad 5400 odcinków i końca nie widać ;/ Najgorsze jest to, że mam pokój nad pokojem babci i jak ona to ogląda to tak podgłośni, że u mnie doskonale to słychać ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
seksowna Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 18:43 Moim zdaniem największa porażka to "Bitwa na głosy" Ale też program "Must be the music. Tylko muzyka" jakoś nie za bardzo mi przypadł. "X Factor" jest znacznie lepszy. Dwa programy szukające uzdolnionych muzyków w tym samym czasie? Jakoś od samego początku mi się to nie spodobało. A po obejrzeniu obu stwierdziłam, że ten na TVN będę oglądać częściej. Czesiek wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
jussyxd Re: Bitwa na głosy i ... 08.04.11, 18:50 trudne sprawy oraz must be the music . Odpowiedz Link Zgłoś
ilovemusic_ Re: .. 08.04.11, 19:12 must be the music - głupie moda na sukces - mogli by to już usunąć wipeout - bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
kasia54321 Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 19:21 Moim zdaniem to żałosne i sztuczne must be the music (czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty12 Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 19:26 moim zdaniem największy kit to jest Wipeout i Cofnij zegar xD Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 19:29 Też mi się nie podoba "Bitwa na głosy". Wszyscy tam śpiewają na jedno kopyto.... Odpowiedz Link Zgłoś
olgx ; // 08.04.11, 19:37 Nienawidzę polsatu i ich durnych programów orz seriali ; |, np. Must be te music (same beztalencia tam wystepują) A i za bardzo nie rozumiem czemu wam się nie podoba PRZEPIS NA ŻYCIE? hehe ja uwielbiam <33 Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 19:35 Matko, ile tego jest. Wszystkie programy emitowane przez Dwójkę i Polsat. Największy chłam jaki widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
malineczka2012 Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 19:47 absurdalnie się z tobą zgadzam ! Odpowiedz Link Zgłoś
olcia5 Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 20:18 nie chce mi się nawet tyle pisać xd ale np hahaha ,,moda na sukces'' xd Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 20:28 Na Disney Channel 'Garbi superbryka', 'Szkoła stylu' i takie różne głupoty. Nie lubię 'Must be the music' i wszystkiego co z Polsatu. Odpowiedz Link Zgłoś
lovegaga13 Największy KIT telewizyjny 08.04.11, 20:29 Moim zdaniem MUST BE THE MUSIC...a z tych starych to oczywiste że moda na sukces P Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Największy KIT telewizyjny 08.04.11, 20:37 nie postarali się w tym sezonie. ani programy muzyczne im nie wyszły, ani seriale. strata czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
marzka Re: największy KIT telewizyjny . 08.04.11, 20:47 Bitwa na głosy, Must be a music(czy jakoś tak) Odpowiedz Link Zgłoś