Dodaj do ulubionych

telefon ;>

26.03.11, 18:21
chciałabym wymienić mojego samsunga aville, na jakiś nowy telefon. może być dotykowy, ale nie musi. podobają mi się klawiatury qwerty. chciałabym żeby na telefonie, można było mieć gg. cena do 500 zł.
macie jakieś propozycje? ;- **
Obserwuj wątek
    • kropeczka23 Re: telefon ;> 26.03.11, 21:09
      Ja kupiłam sobie za 1zł LG GM360 Bali ;] Polecam- on jest dotykowy, ale ma wiele funkcji i aparat 5 megapixel. Wada - szybko się rysuje. (w sensie ze są rysy). ;-*wink
      • gaba97 P O L E C A M 27.03.11, 10:30
        Ten telefon normalnie jest boski, ja mam identyczny, jest świetny do słuchania muzyki z wyglądu jeszcze fajniejszy, osobiście nie lubię nudnych telefonów. Jak chcesz więcej zdjęć to wpisz w google wink
        • gaba97 Re: P O L E C A M 27.03.11, 10:33
          ten również boski wink
      • truefanvan Re: telefon ;> 27.03.11, 14:29
        nie ma problemu z rysowaniem się ekranu , gdy będziesz nosiła go w etui , albo jak najdłużej zostawisz folie ochronną xd
    • deklove POlecamm :p 27.03.11, 13:13
      Ja osobiście polecam Nokie e71. Klawiatura qwerty. Swietna rozdzielczość, wygodny i wytrzymaly. Jestem posiadaczką i nie mam zastrzezeń, [( pozatym jest kreator wlan (czyli takie cos jak wfi) , modern,blutacz itp.)]
      Wasza
      Delkove ; *
      • deklove Do gaba97 27.03.11, 13:18
        Raczej na twoim miejscu nie kupowałabym te ericssony. Ogółem jak dla mnie brzydkie i banalne. Zreszta kazdy ma inne zdanie. Oprocz nokie71 polecam hm.. Samsung Delphi (czy jakoś takbig_grin) kolega ma i jest zadowolony.
        Jeszcze raz pozdrawiam.
        ,3
        • czekoladowa98 Re: Do gaba97 27.03.11, 13:29
          ja mam Samsunga Delphi i jestem zadowolona..smile polecam
    • beemazzy Re: telefon ;> 27.03.11, 13:41
      ja mam samsunga delphi. zadowolona jestem, ma klawiaturę qwerty i dotykowy ekran. w ogóle dobrze się sprawdza. ma małą pamięć, ale zawsze można dokupić kartę pamięci, wchodzi mikro sd. co do opcji gadu-gadu, to nie jestem pewna, bo nie używam w telefonie. ale generalnie polecam : )
    • morelka227 Re: telefon ;> 27.03.11, 13:49
      Haha, mam taki sam telefon i tak samo chcę kupić coś nowego xD Skorzystam z odpowiedzi big_grin
      • pola16 A ja polecam mój;). 27.03.11, 14:07
        LG Bali, wszedł na nasz rynek pod koniec ubiegłego roku. Kupiłam go trochę za więcej niż tu napisałaś, ale pewnie już został przeceniony. GG nie sprawdzałam, bo SmS mi wystarczają, a GG mam na kompie;d.
        • truefanvan LG BALI !!! 27.03.11, 14:25
          Zdecydowanie polecam Lg Bali , miesiąc temu wymieniłam mój telefon na Bali I JESTEM Z NIEGO BARDZO ZADOWOLONA . jedną z najczęściej wymienianych zalet jest aparat i tu potwierdzam że zdjęcia robi znakomite ( 5mpx) i ma lampę błyskową ,i auto focusa .
          Co do gadu gadu , to ten model jak najbardziej obsługuje tą aplikację i gadu gadu działa na nim bez zarzutów . Ma bardzo dobry dyktafon , jest prosty w obsłudze , w razie czego oprócz instrukcji obsługi w postaci książeczki , jest wgrana do telefonu . Ekran reaguje nie tylko na ciepło palca , co jest przydatne w zimie xd niektórym podoba się to że ten telefon posiada panel rysowania . Muzyke odtwarza bardzo dobrze i wgl POLECAM xd nie zastanawiaj się bierz LG BALI !
          • ixxprincessxxi Re: LG BALI !!!- Bierz ten!!!! 27.03.11, 14:45
    • gwiazdunia12 tu! 27.03.11, 15:03
      Nokia c3
    • letty telefon ;> 27.03.11, 15:23
      ja mam lg cookie polecam!

jeden minus nie ma gg w tel ale można pobrać z neta!
      • majka04 Re: telefon ;> 27.03.11, 15:48
        ja mam lg cookie i kiedyś chyba pobrałam gg, ale potem nie wiem co się z nim stało
        • roxy11 Re: telefon ;> 27.03.11, 16:30
          nokia e52.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka