gosia01 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 16:33 Ja chce studiować matematykę Uwielbiam ją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrysia441 Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 17:09 Pedagog chciałaby pracować z "trudną młodzieżową". Wszyscy mi mówią że to jest bardzo trudny kierunek , ale myślę że sobie poradzę. Jeśli to nie wypali chciałabym uczyć w klasach 1-3 podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_jasper Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 17:17 gdy byłam mała chciałam zostać piosenkarka lub aktorką... teraz wiem, że to nie realne zastanawiałam się kiedyś czy nie spróbować szczęścia na castingach...ale nie ważne... a co do tego wątku "wymarzony zawód" to teraz przeszło na kostiumologa lub kamerzystke... uwielbiam stać za kamerą Odpowiedz Link Zgłoś
chocoeisik Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 19:23 Ja chcę zostać projektantką mody. Jakieś 2 lata temu zaraziła mnie tym przyjaciółka i od tej pory marzę żeby być jak Karl Lagerfeld, Donatella Versace czy Yves Saint-Laurent. Odpowiedz Link Zgłoś
anetka. Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 21:15 a ja wiem , że chciałabym być lekarzem ( najprawdopodobniej pediatra lub stomatolog ) xD : Odpowiedz Link Zgłoś
klaudusss Re: Wymarzony zawód . 31.03.11, 21:30 ja chciałabym być psychologiem. Pomaganie ludziom, rozmawianie z nimi, to coś co chcę robić. A w wolnych chwilach być wolontariuszem, wyjeżdżać, np. do Afryki, aby pomagać ludziom, którzy naprawdę tej pomocy potrzebują. Mam nadzieję, że to się spełni.... Odpowiedz Link Zgłoś
magda17145 Re: Wymarzony zawód . 01.04.11, 00:06 Kosmetyczką, dlatego, że to jest fajne i pomysłowe i w ogóle .;dd Odpowiedz Link Zgłoś
collins ? 01.04.11, 08:51 nie wiem co chcę robić w życiu. najpierw chciałam zostać piosenkarką, modelką. teraz chcę robić coś ambitniejszego. kocham dzieci. mam do nich zaskakująco dobre podejście. nie zastanawiałam się co chcę w życiu robić, ale sądzę, że będzie to coś związane z dzieciakami. może zostanę pediatrą? psychologiem? nie mam pojęcia. wiem też, że muszę robić coś z matematyką. kocham matematykę i jakby mi przyszło z niej zrezygnować wolę nie mieć żadnej pracy. wielbię sztukę i muzykę. nie wiem co ona da w życiu, ale będę się w niej dalej rozwijać, a mianowicie, będę rozwijać moją pasję - grę na gitarze. sądzę, że muszę fotografować. kocham kontakt ze sztuką. muszę być tylko ja i aparat. wtedy wychodzą mi fenomenalne zdjęcia. gotowanie. uwielbiam to! to moja pasja. podsumowując. chcę zostać pediatrą, psychologiem, pedagogiem, który robi specjalizację z matematyki, gra na gitarze, dorabia sobie zdjęciami i gotuje najlepiej na świecie. nie wspomną już o mojej smykałce do dekorowania wnętrz i zakupoholizmie. cóż. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: ? 01.04.11, 13:11 Chciałabym byc aktorką. Powód jest prosty, kocham to. Uwielbiam wcielac się w różne role, to fascynujące ... Kiedy gram jakiekolwiek postacie zawsze wkładam w to całe moje serce. To jest cudowne Odpowiedz Link Zgłoś
marsshollene Re: Wymarzony zawód . 01.04.11, 15:40 kiedys chcialam byc modelka albo piosenkarka lub aktorka a teraz chcialabym byc chirurgiem albo nauczycielem fizyki *** Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Wymarzony zawód . 01.04.11, 18:12 adwokat, psycholog, nauczyciel, dziennikarka? a czemu to nie iem, ot tak Odpowiedz Link Zgłoś
sasha96 Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 16:32 Ja chciałabym być piosenkarką dlatego, że uwielbiam śpiewać, nie ma dnia bez którego bym nie śpiewała jakiś piosenek. Mam nadzieję, że moje marzenia się spełnią któregoś dnia Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 16:38 dziennikarką i pisarką. w czasach dzieciństwa chciałam zostać - kolejno - ogrodniczką, aktorką, archeologiem... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
delta52 Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 18:29 Hmmm chyba aktorka i prawnik, a dlaczego niepotrafie wyjaśnić Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 18:44 Będę pracować w rzeźni. Mmmm... moje klimaty. Tak na serio, jeszcze nie zdecydowałam. Mam kilka pomysłów na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemnioczek Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 19:06 Ja chciałabym by mój zawód miał związek z muzyką. Gwiazdą to raczej nie zostanę, ale myślałam o byciu nauczycielką muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia1993 Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 19:19 Chciałabym strasznie zostać dziennikarką lecz wąpie bym nią była nie lubie jak dzennikarze muszą tak bardzo kłamać do obiektywu, pisać bzdury w gazetach . A na drugim miejscu coś związane z humanistyką z tym chciałabym wiązać przeyszłość albo być fotografem ale to na ostatnim miejscu . Odpowiedz Link Zgłoś
gocha9 Re: Wymarzony zawód . 02.04.11, 19:29 proszę głosować na justyną umińskę bo moja koleżanka chce żeby jej kuzynka wygrała na miss, dziękuję. www.szczytno.wm.pl/40144,Wybierz-Miss-Naszego-Mazura.html Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Wymarzony zawód . 03.04.11, 20:51 Bardzo chciałabym studiować medycynę i zostać lekarzem. Nie chodzi mi o duże pieniądze, ale o pomoc ludziom.. Odpowiedz Link Zgłoś
domciowata ; p 07.04.11, 18:39 Ja od roku gram na gitarze i chce założyć zespół rockowo- bluesowy . Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Wymarzony zawód . 08.04.11, 13:35 Moim wymarzonym zawodem jest zostać fotografem mody . Ale od jakiegoś czasu chcę być astronomem . Jak już to jeden z tych dwóch zawodów ; DD . Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Wymarzony zawód. 08.04.11, 18:24 od dłuższego czasu marzy mi się tłumaczenie w Brukseli, po romanistyce, a czy to możliwe do zrealizowania - nie wiem. będę walczyć tak długo aż mi się uda, eh? c: ewentualnie krytyk, filmowy najlepiej. zawsze jest coś, do czego się doczepię, ale raczej nie widzę siebie w tej roli. ogólnie to zawody zmieniają mi się co miesiąc, ale na pewno darzę do czegoś, co będzie mnie interesować i w czym będę mogła się spełniać. Odpowiedz Link Zgłoś
monia12xd Re: Wymarzony zawód . 12.04.11, 18:55 haa ja to już chyba 10x zmieniałam ;d ale teraz psychologiem, mama i siostra chcą żebym dentystką była ;D Odpowiedz Link Zgłoś
dzisas Re: Wymarzony zawód . 15.04.11, 15:23 ja bym chciaął zostac dekoratorką wnętrz . no czy tam krajobrazu , bo uwielbiam cos przestawiac , dopasowywac , urządzac . zreszta w dziecinstwie cały czas oglądałam Dom nie do poznania . :p Ale nie wiem czy to wypali bo nie zabardzo dobrze rysuję . ;/ Jak to się nie uda to na teologię i bd katachetką ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nicelove Re: Wymarzony zawód . 15.04.11, 15:29 Ja bym chciała zostać aktorką i piosenkarką. Dużo osób uważa, że show-biznes jest dla dzieci i że (prawie) każdemu strzela sodówa i zachowują się jak divy... Czasem ludzie myślą, że są najlepsze na świecie. Do prawdy ludzie nie mają kogo wybrać, same bez talencia (no może jest kilka dobrych gwiazd), a na świecie jest mnóstwo nieodkrytych talentów... Odpowiedz Link Zgłoś
xmissnothing Re: Wymarzony zawód . 27.05.11, 00:58 prawnik. jestem dość wygadana, poza tym strasznie podoba mi się ten zawód. Odpowiedz Link Zgłoś