Dodaj do ulubionych

Emily Osment...:)

03.04.11, 16:58
Nie przepadam za gwiazdami Disney'a. To znaczy...powiem tak (Miley Cyrus-nienawidzę!, Demi Lovato-ładnie śpiewa, ale nie jestem jej fanką, Selena Gomez-może być.) To te 3 jakby ,,główne" wokół, których jest najwięcej szumu.
Ale jest jedna gwiazdka, którą chciałabym wyróżnić i pewnie jak już się domyślacie jest to Emily Osment. Moje zdanie jest takie, że ona nie pasuje do Disney'a, bo...jest za fajna smile
Uważam, że ładnie śpiewa, super gra (100 razy lepiej od Miley). Jest też bardzo skromna. Nie imprezuje ze znanymi ludźmi i jak sama mówiła w jednym z wywiadów, że między innymi dzięki temu nie ma problemu z papparazzi ( nie to co Miley, której jest pełno wszędzie, a potem narzeka, że biegają za nią).
To ona ma prawdziwy talent! Nie rozumiem czemu w ,,Hannah Montana" grała Lily, która niby nie potrafi śpiewać, a Miley była wielką gwiazda estrady ( nie potrafiącą śpiewać...)
Nie rozumiem czemu ona jest tak niedoceniana?????!!!!!!

A wy co o niej sądzicie???
Obserwuj wątek
    • psota_21 Wiesz... 03.04.11, 17:06
      To dobrze,że nie zagrała Montany,bo wtedy stałaby się hot gwiazdką Disneya czy by tego chciała czy nie. A tak, mało osób ją kojarzy z komercją i dziewczyna może spokojnie wyjść na ulicę .
      Ps: Ona jest spoko, taka normalna dziewczyna+ma ciekawy głos.
      • domciaxdnika Re: Wiesz... 22.05.11, 14:48
        ja bardzo lubię emily osmet dziewczyna ma talent jest ładna i skromnasmile za co ją kocham
        ale moim zdaniem mimo wszystko Miley ma lepszy głos i talent aktorski
        • blizniaczkii Re: Wiesz... 01.06.11, 13:36
          Emily jest boska, ale znana tylko dzięki serialu HM
          ma talent i raczej nie obchodzi ją sława.
          nastolatki powinny brać z niej przykładwink))
          serceserce
    • ja4everxd Re: Emily Osment...:) 03.04.11, 17:55
      Lubię ją bardzo fajnie gra i dobrze śpiewa ale cieszę się że grała Lily a nie Miley bo hannah by jej nie pasowała i kto wie czy nie byłaby taka jak Miley jakby zagrała Hannę bo wtedy byłaby bardzo sławna a nie fajną normalną gwiazdą jaką teraz jestbig_grin
      • cute_princess Re: Emily Osment...:) 04.04.11, 22:23
        wydaje sie calkiem fajna, wyluzowana wink))
    • estera102 Re: Emily Osment...:) 03.04.11, 18:04
      fajnie gra i lubię ją ale mi podpadła że śpiewała z playbacku kiedyś ( było na kotku )
      • wow56 Re: Emily Osment...:) 03.04.11, 20:02
        a ja oglądałam wiele jej koncertów i śpiewała na żywo
        • hopeandsmile Re: Emily Osment...:) 03.04.11, 20:07
          Emily jest jedną z dwóch gwiazdek Disney'a które lubię (tą drugą jest Demi Lovato).
          Ma przyjemny głos, wydaje się być miłą i normalną dziewczyną. smile
    • smileyy776 Re: Emily Osment...:) 04.04.11, 22:13
      No Emily jest fajna . Lubię jej piosenki . Jest ładna , fajnie się ubiera i wgl. smile
    • calley Re: Emily Osment...:) 05.04.11, 01:16
      też tak myśle , ona jest za dobra dla Disneya .
      powinna rozpocząc powazną kariere .
    • makabra emily rules 21.05.11, 22:04
      emily nie jest gwiadą disney'a ona jest normalną piosenkarką! nie czepiać sie jej, jest lepsza niż te pseudo utalentowane piosenkarki
    • elena98 Re: Emily Osment...:) 21.05.11, 22:14
      Emily jest fajna. Mało jest takich gwiazdek Disneya. Szkoda. sad
      • stayaway Re: Emily Osment...:) 21.05.11, 22:50
        nienawidzę gwiazd disneya ale do tej Emily nic nie mam wink
        nie że od razu ją lubię ale jest w porządku tongue_out
        • super_star Re: Emily Osment...:) 21.05.11, 23:17
          faktycznie, nie pasuje do Disneya. Ale z tego co wiem, to grała w małych agentach, Selena gomez też ^^ Nie jestem jej fanką, ale jako, że nie cierpię Cyruski to powiem , że Emily ma na pewno duży większy talent. Gdyby to ona grała tą całą montankę to teraz ten cały szum byłby wokół niej
          • michaelmontana Re: Emily Osment...:) 28.05.11, 00:05
            Mylisz sie pisząc, że Miley nie potrafi śpiewać, bo śpiewa dużo lepiej niż Emily ;]
            W sumie bardzo lubie piosenki Osment,
            ale na żywo dość często boli, czasem leci z playbacku - szczególnie Let's Be friends.
            ale jest OK
    • abbey_girl Re: Emily Osment...:) 28.05.11, 08:20
      Zgadzam się z tobą, ale ja na przykład w "HM" wolałam Lily niż Miley. Poza tym to nawet lepiej, bo teraz ma spokój i nie ma antyfanów, bo mieli dosyć oglądania jej.
      • mohito_ Re: Emily Osment...:) 28.05.11, 09:37
        Emily według mnie jest jedną z najlepszych gwiazdek Disney'a.
    • justynamalinowa Re: Emily Osment...:) 28.05.11, 10:38
      Nie zgadzam się z tobą czego chcesz od Miley to nieprawda że nie umie grać i jak powiedziałaś śpiewać. Ja tam nic nie mam do Emily ale przegiełaś jest doceniana nagrywa płyty jej kawałki cieszą się popularnością może nie jest tak sławna jak Miley ale doceniana to ona jest
    • sweet94 Re: Emily Osment...:) 28.05.11, 16:40
      ja ją naprawdę baaaaaardzo lubię. nie ma wokół niej szumu bo nie pcha się w jakiś pochrzanione akcje typu występowanie na koncertach z gołym dupskiem czy dziwne, kontrowersyjne zdjęcia. za to ją ubóstwiamwink
    • indianaa Jesteś nie fair . 28.05.11, 18:06
      Ja również uważam ,że Emily gra o wiele lepiej od Miley , ale nie masz prawa zarzucać Cyrus , że nie umie śpiewać , bo głos ma najlepszy z tej całej trójki którą wymieniłaś . Lovato ma mocny wokal ,ale często się drze i nie ma oryginalnego głosu . Od jej muzyki często mnie uszy bolą . Selena Gomez ma przyjazny głos,ale taki jaki mają miliony , a Cyrus ma mieszankę głosu . Ma głos bardziej nosowy ,o wiele silniejszy od Demi,tylko że bez potrzeby nie przyciąga . Słyszałaś jak śpiewa na żywo ? Lovato nie ma przy niej staru (z całym szacunkiem) . A jeśli chodzi o jej kontrowersję to znaczy tylko o jej ambicji i intelgencji - wskaż mi choć jedną obecną gwiazdę ,która robi ogromną karierę a nie jest kontrowersyjna ? Może Madonna,lub Gaga ,a nie czekaj...przecież one są królowymi kontrowersji . Nie możesz tak oceniać . Wracając do Emily , nie podoba mi się jej głos,ale gra świetnie .
      Jest rewelacyjną aktorką i ma bardzo charakterystyczną urodę,jednak mało o niej słychać ... na razie wink Jestem pewna,że rozwinie skrzydła big_grin Ale nie jako nastolatka . Czemu nie grała Hannah ? Teraz,z całym szacunkiem dla Miley,ale tata Cyrus i jej mama chrzestna dobrze się zajęli tym,aby to Miley dostała główną rolę wink
      • karolinke13 Re: karolinke13 29.05.11, 19:37
        o sory bardzo miley umie śpiewać a fakt że jej nie lubisz nie musi krzyczeć głośniej... emily też umie i też ją lubię ale nie jest lepsza od miley sa takie same pod względem fajności ayle tylko że emily wychodzi na zdjeciach sztucznie a mil nie...
        PS:emily śpiewa gorzej od sercemileyserce
    • ashley141 Re: Emily Osment...:) 01.06.11, 15:23
      Emily jest świetna ma super muzykę, szkoda mi jej że przez Hannę Montanę żyje w cieniu Miley no ale co na to poradzimy : ) głos i piosenki też ma spoko jest świetną aktorką : ) LUBIĘ JĄ <3 serce
    • mia. Re: Emily Osment...:) 23.06.11, 19:48
      Miley śpiewa lepiej od Emily. Możesz jej nie lubić, ale to jest fakt. ; )
      Mi osobiście głos Emily się strasznie nie podoba. Piosenki też ma takie sobie. Jest ładna i na pewno fajna też, ale jest też taka... nijaka. Sama nie wiem. Nie wyróżnia się, może jest dobrą aktorką, ale nie jest zbyt charakterystyczna, jak te pozostałe z Disneya i tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka