zakochanie raczej od internetu. 03.07.11, 19:59 jak nie mam dostępu do komputera, to w telefonie surfuję. o właśnie, tak jak teraz - HTC Wildfire Odpowiedz Link Zgłoś
loveicarly01 Re: Uważacie , że jesteście uzależnione od komput 04.07.11, 20:34 Lubię komputer, nie da się ukryć. Jeśli jest w naprawie to ledwo co mogę przeżyć, bo nudno. Ale jak wyjeżdzam to tego nie odczuwam . Odpowiedz Link Zgłoś
partyinthe_usa jak poprzedniczka :) 05.07.11, 21:25 ja włączam ostatnio komputer, bo wtedy mogę słuchać do woli cały mój asortyment muzyki (kochane iTunes) i jednocześnie oglądnąć filmik z YT i przeczytać newsy z Kotka, Plotka, Pudelka i bla bla bla...raczej od Neta nie zawsze włączam kompa, czasami korzystam z telefonu lub iPada Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 07.07.11, 02:12 Nie jestem. Aczkolwiek komputer jest mi bardzo pomocny i dobrowolnie nie zrezygnowałabym z jego używania. Odpowiedz Link Zgłoś
koralina94 Re: Uważacie , że jesteście uzależnione od komput 09.07.11, 01:27 Chyba trochę. Ale dopiero jak przed nim usiądę, to nie mogę się oderwać. A tak, to może sobie stać nawet przez cały dzień i wcale mnie do niego nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś