bugaboo_ 18.04.11, 16:14 jak w temacie ; ) rodzice swój rozum mają, chyba wiedzą co to internet itp. ;q przykładowo, moja mama ma nawet konto na enka a mój tata w zasadzie wciąż siedzi na onecie O_o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madalena Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:24 nk.pl onet.p wp.pl no i jak czegoś potrzebują to szukają Google Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:27 Moja mama czasami zerka na nk i stronę z wiadomościami. Tata: nk, strona z informacjami, strona o boksie/koszykówce ewentualnie jakieś inne, allegro, często szuka jakiś informacji w google. Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:24 moja mama nie umie korzystać z internetu, więc na nic nie wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
koloorowa. Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 22.04.11, 10:40 moja mama nie umie się tym posługiwyć, dlatego ja jej musze czasem wchodzić np. na allegro czy nk a tata to na wp, onet, allego itp Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:31 onet, interia, allegro, youtube, google, poczta, strona mojej sql, strona kuratorium - nie siedzę przy rodzicach, jak korzystają z neta, więc nie wiem co jeszcze. ale te kilka na pewno : ) Odpowiedz Link Zgłoś
marty1203 Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:38 Mój tata nie korzysta, a mama czatuje Odpowiedz Link Zgłoś
my.versace Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:39 Tata to w zasdzie w ogóle nienkożysta z internetu, a mama to często sprawdza co dzieje się w "Porozumieniu Zielonogórskim", czyli takim jakbym stoważyszeniu lekarskim do którego moi rodzice należą. Wchodzi też na facebooka, nk (żadko), wp, Yafud i chyba tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
corba ♥ 18.04.11, 16:42 moja mama ciągle szuka różnych prac i wgl w necie , a tata.. hmm.. nie wiem, nie mam pojęcia. on jest informatykiem wiec nie wiem, nie zaglądam mu w laptopa . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: ♥ 18.04.11, 16:44 o, często mój tata zagląda na allegro . ciągle coś kupuje lub sprzedaje . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: ♥ 18.04.11, 16:45 allegro, onet, nk, strona o naszym mieście (taka informacyjna) i nie wiem co jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczka. Re: ♥ 18.04.11, 21:07 mama czasem coś drukuje do pracy i ma nawet konto fikcyjne na nk ,żeby ludzi podglądać ;d ,a tata to allegro i otomoto i strona jego firmy ;d Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:45 onet.pl youtube.com facebook.com nk.pl (ale bardzo rzadko) i takie tam. Na te najczęściej. Czasami czegoś szukaja w Google. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:47 mama to nk, fb, wiadomości. tata wiadomości, fora samochodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ixxprincessxxi tu ;p 18.04.11, 16:49 demotywatory, nk, facebook, onet.pl, chomikuj, google Odpowiedz Link Zgłoś
donia.19 Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:49 nk, facebook, onet, allegro .... zależy Odpowiedz Link Zgłoś
dosia321 Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 16:58 mój tata gra w call of duty ;D a mama nawet komputera włączyć nie umie lol, to nawet dobrze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 17:05 mama: allegro.pl snobka.pl pudelek.pl (ja też xD) onet.pl mhm, nie wiem więcej tata: strony internetowe jego firm allegro.pl poczta jego firm sprawdza na jakiejś stronie czy jego ciężarówki z kruszywami dojechały np. na miejsce budowy autostrady ciągle wystawia WZ (co kolwiek to jest), faktury, pisze dokumenty Odpowiedz Link Zgłoś
rose_ Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 17:05 rose_ napisał(a): > mama: > allegro.pl > snobka.pl > pudelek.pl (ja też xD) > onet.pl > mhm, nie wiem więcej > > tata: > strony internetowe jego firm > allegro.pl > poczta jego firm > sprawdza na jakiejś stronie czy jego ciężarówki z kruszywami dojechały np. na m > iejsce budowy autostrady > ciągle wystawia WZ (co kolwiek to jest), faktury, pisze dokumenty mama jeszcze gry.pl ;D Odpowiedz Link Zgłoś
looveangel Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 19.04.11, 17:54 allegro.pl nk.pl facebook.pl onet.pl interia.pl wp.pl pudelek.pl librus.pl strona mojej szkoły. youtube.pl demotywatory.pl Odpowiedz Link Zgłoś
innocence_ Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 17:27 Mama rzadko siedzi na necie, jak coś to tylko strona miasta i płaci rachunki przez stronę banku. Więcej nie wiem. Tata głównie allegro, i jakieś fora pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Wiedzą, ale nie interesują się internetem. 18.04.11, 17:49 Moi rodzice mają 48 i 49 lat i internet nie jest im do szczęścia potrzebny tata czasami wchodzi na satelitę Google, ale mama jest zielona w tych sprawach Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 18:30 Najczęściej wchodzą na pocztę. Mój tata sprawdza też wiadomości sportowe, mama zamawia podręczniki i ksiażki do angielskiego przez internet (nauczycielka), czasami sciągają jakąś książkę czy muzykę. Ot, tak normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 19:17 onet,interia,demotywatory( tylko mama),allegro,nasza klasa,facebook,strony kin,google,youtube,otomoto,zumi> no i to chyba wszystko z takich podstawowych No bo np. jak chcą 'masaże kraków' czy coś, to google i szukają Moi rodzice są obeznani w internecie więc wchodzą wszędzie,haha pamiętam jak opowiadałam mamie że w czasie lekcji (mamy salę komputerową) kolega włączył redtube, baba wykłada temat a cała klasa ogląda seks na monitorze xd No i jak mnie nie było w domu a wujek naprawiał kompa to wszedł jej na to 8) załamałam się ja mi to opowiedziałam. 'Boże, gabi.. to jest obrzydliwe takie wszystko zbliżone! Tak nie jest na prawdę!' ale wiocha. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 21:00 tata - onet, jakieś z samochodami, bo ostatnio poszukuję nowego autka, jakieś komputerowe. mama - na stronę naszego miasta, ale to rzadko. ogólnie to ona nie serfuje po necie. Odpowiedz Link Zgłoś
just...me Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 21:12 Moja mama ma konto na goldenline i często wchodzi na strony biur podróży (co akurat jest fajne, bo często trafia jakieś last minute), onet, many.pl i jeszcze ma zawsze pocztę włączoną. ZAWSZE Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 18.04.11, 21:21 tata - ma fejsa O.o gra w snookera online i siedzi na wiadomościach tj onet itp. mama - nk, kurnik i szpera coś np. coś o kuchni, albo jakieś ptaki ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
fankazmierzch3 Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 21:31 Obydwaj mają konta na nk,ale żadko,jesli wogóle,wchodzą. I obydwaj wchodza na Onet. I Alegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 21:46 mama na nk , a tata na wp , różne strony z pracą i allegro xd . no i oczywiście oto-moto <lol2> . Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 21:48 Czasami na nk, bardzo często onet, mama jest nauczycielką więc na strony tego typu, i... demotywatory Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: kara4454 18.04.11, 22:07 mama w ogóle nie wchodzi a tata na onet i na gry.pl xd Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy xd 18.04.11, 22:31 moja mama nie wchodzi na kompa. a mój tata to : - onet - wp - interia - google - czasami nk.. i jakieś strony z informacjami o moim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: na jakie strony wchodzą Wasi rodzice? 18.04.11, 23:10 moja mam na wp i czasem na nk, a tak to przeważnie szuka jakichś diet xD a dadi to o jakichś czołgach czyta i wojnach itp... Odpowiedz Link Zgłoś