Dodaj do ulubionych

Rodzice. Pomożesz ?

21.04.11, 12:42
A więc;
Jestem dziewczynąto można zauwarzyć -.- xd
Lubie jeźdźić na desce, grać w nogę trochę itp..
oczywiście nie ubieram sięjak 'chłopczara' tylko normalnie jak karzda dziewczyna (wymijając spudinczki bo nienawdzidzę -.-)
W szkole idzie mi sredno zdarzy siętam ta pała czy dwója ale ogółem to mam 4-rki.
i muszę przyznaćże mam b.częęsto burdel w pokoju. xd
No i wkraczają rodzice, że jestem jak chłopak że mam w pokoju burdel a powinnam byćjak dziewczynka same piątki nie jeźdźićna desce tylko się uczyć, wtedy sie wkurze i powiem że trzebabyło mnie chłopakiem urodzić.
No i kurde co to że jestem dziewczyną to już nie mogęjeźdźić na desce czy grać w nogę? albo często niby 'jak chłopak' wychodzićz domu ? -.-
sciana
Obserwuj wątek
    • justyskaa123 Halo ?! 21.04.11, 12:46

• justyskaa123 ?! :( 21.04.11, 12:48
      sciana
    • koniara8 Re: Rodzice. Pomożesz ? 21.04.11, 12:48
      Eee.. Rozumiem, że te błędy ortograficzne zrobiłaś specjalnie, tak ? Powiedz im po prostu, że masz swoje zainteresowania. Że jeżdżenie na deskorolce ci odpowiada.
      • justyskaa123 o sory nie patrzyłam na to xd zabrakło spacji ... 21.04.11, 12:53
    • tsst co drugi watek z probemami jest taki 21.04.11, 12:56
      Jezdze na desce , gram w noge . super dogaduje sie z chlaopkami , nie jestem plastkimi , boze jaka jest cool -.-'
      • justyskaa123 -.- 21.04.11, 12:57
    • marszalinka Nie chodzi o spacje 21.04.11, 12:58
      Tylko spodniczke i jakies jeszcze slowo na poczatku. chyba slowo każde.
      Rodzice czasem maja takie odchyly. Sprzataj w pokoju, a co do Twoich zainteresowan ni ulegaj im, bo przeciez każdy moze miec swoje pasje. Ja np. tez kocham pilke nozna, ogladac i grac. I nikt mi tego nie zabroni tylko dlatego, ze jestem dziewczyna.
      • justyskaa123 (: 21.04.11, 13:02
    • caterina97 Re: Rodzice. Pomożesz ? 21.04.11, 22:34
      boże jakie błędy x_X
      co do burdelu w pokoju to się nie dziwię. Może dlatego, że mi nikt sprzątać nie każe, bo sama dbam o porządek i lubię mieć ogarnięty pokój. Co do zainteresowań, to przecież każdy ma prawo mieć swoje pasje, dużo dziewczyn lubi np. jeździć na desce. ja też w wakacje chciałam się nauczyć, zresztą mama poparła mój pomysł ;] wytłumacz rodzicom, że po prostu lubisz to robić.
    • morphine_ Poiwedz im że 21.04.11, 23:00
      Niech nie bawią się w taki rozróżnianie płci, bo to jest dyskryminacja. I polecam im też więcej TOLERANCJI.
    • linda Re: Rodzice. Pomożesz ? 02.05.11, 00:28
      Nie wiem czego się wgl czepiają. Sport dobrze robi a dobrze , że masz jakieś zainteresowania. Niektórzy nie mają żadnych i by tylko przy komputerze siedzieli. Sama jestem burdelarą i to czasami nieźle przeginam z moimi porządkami xd i na mnie nikt nie mówi " chłopczyca " choć podobnie jak i ty nie lubię spódnic. Może po prostu postaraj się mieć lepsze oceny i pogadaj z rodzicami. To naprawdę dobrze , że wolisz spędzać czas na podwórku niż w domu , bez jakiegokolwiek ruch.
      • linda Re: Rodzice. Pomożesz ? 02.05.11, 00:29
        ruchu * sorry za błędy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka