clevermisia 28.04.11, 21:04 Otórz 4 maja wyjeżdżamy z klasą na wycieczkę ! 3-dniową (4,5,6 maj) W góry (Zakopane) i chciałabym się zapytać: Podobno kto będzie chciał pujdzie do aquaparku . i .. Był kośw Zakopanem w aquaparku ? Warto tam iść ? czy lepiej zostać w hoteluu.. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anja_ Re: :)) 30.04.11, 14:16 idź do aqua. nie pożałujesz, bo moi znajomi byli i mówili, że fajnie było ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
wonka Re: Wycieczka :) :** 01.05.11, 14:13 nie wiem nie bylam ale moze warto spróbować bo masz okazje Odpowiedz Link Zgłoś
theklaudia Re: Wycieczka :) :** 30.04.11, 15:06 byłaaam jeżeli to ten sam to warto jest tam taka rwoca rzeka i duże baseny z fajnymi zjeżdżalnia mi się podobało )) miłej wycieczki Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: dziękuje :) 01.05.11, 14:04 wszystkie aquaparki są fajne, ja jestem fanka krakowskiego. natomiast, gdy moja klasa była na wycieczce w Zakopanem, byliśmy w basenach termalnych w Bukowinie Tatrzańskiej i też niezła frajda była : ) Odpowiedz Link Zgłoś
malowana505 Re: Wycieczka :) :** 01.05.11, 14:17 Byłam. Aquapark (w sensie basenów) fajnie,chociaż brudno (szczególnie na zewnątrz). Jednak pod względem organizacji to klapa - przebieralnie można otworzyć z 2 stron,w niektórych zamki wyłamane,a mojej cioci tak szarpali za drzwi,że wyłamali zamek (miał to być przykład na jakość tych zamków). Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Wycieczka :) :** 01.05.11, 16:44 "pójdzie" słońce ; ) no pewnie, że lepiej do aquaparku ze znajomi na dodatek i się pobawić, niż zamulać dupkę w hotelu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
clevermisia stay_away sory nie zauwarzyłam błędu :P 01.05.11, 16:46 SOry zmuliłam z tym 'pójdzie' Odpowiedz Link Zgłoś
lovelaas Re: Wycieczka :) :** 01.05.11, 16:55 Ja jestem z Zakopanego . Jest zajebiście polecam xd Odpowiedz Link Zgłoś