Dodaj do ulubionych

Zabili Bin Laden'a !

02.05.11, 10:11
Słyszeliście już o tym ? Bo ja właśnie w radiu. Na pewno cały świat się cieszy. ;] Nie będzie już więcej wyrządzał ludziom krzywdy. Długo się ukrywał, bo przez aż 10 lat, ale w końcu go znaleźli. Ciekawe co czuł ten, który go zabijał..
Macie link: www.rp.pl/artykul/2,651782.html

Obserwuj wątek
    • trufla Re: Zabili Bin Laden'a ! 02.05.11, 10:55
      To na pewno wielka ulga...
    • xmadziunia14x -.- 02.05.11, 10:59
      Ta, słyszałam. Dlatego na omegle.com ciągle mi piszą "AMERICA".
      • answer Zabili? 02.05.11, 11:06
        Naiwni jesteście. Dziwne... bardzo dziwne. Fotka którą rząd amerykański podał za zdjęcie zwłok Bin Ladena, krąży w necie od 2010 roku!
        Tekst linka

Bardzo dziwne jest też że pochowali go w morzu (?!)
        Do morza napewno kogoś wrzucili, ale kogo?

Niczego nie podważam, ani nie chce nikogo obrażać. Ale wydaje mi się to podejrzane...shock
    • dlovato_jb Tutaj.! Ważne .! 02.05.11, 20:48
      Al-Kaida ukryła w Europie bombę atomową, która ma zostać zdetonowana, jeśli Osama bin Laden zostanie zabity lub schwytany - pisał 26 kwietnia "Daily Telegraph", powołując się na ujawnione przecieki WikiLeaks. Tymczasem kilka godzin temu amerykańskie władze ogłosiły, ze przywódca Al-Kaidy zginął podczas operacji pod Islamabadem, w Pakistanie.

Co myślicie .?
      • meggi_13 Re: Tutaj.! Ważne .! 02.05.11, 20:53
        ...szczerze mowiac to odechcialo mi sie zyc -.-
    • avril1028 Re: Zabili Bin Laden'a ! 02.05.11, 20:55
      nie znam
    • sasetka54 Re: Zabili Bin Laden'a ! 02.05.11, 20:56
      1. przedwczoraj sobie o nim myślałam , o ataku na WTC i Pentagon . dzisiaj patrze wiadomości : Osama bin Laden nie żyje .

2. teraz będzie jescze więcej ataków , al Kaida na pewno chce się 'zemścic' .
      zgadzam się z answer .
    • pola16 Mimo, że to człowiek cieszy mnie jego śmierć. 02.05.11, 21:10
      Zabił zbyt wielu niewinnych, chyba nie muszę nikomu mówić czego dokonał /;.

Jednak mają już jego zastępcę, pochodzi z Egiptu, także teraz pewnie już myślą nad odwetem... Czuję, że zginie jeszcze wielu niewinnych ludzi...
      • pola16 Re: Mimo, że to człowiek cieszy mnie jego śmierć. 02.05.11, 21:12
        No i już czytałam coś na temat bardzo ogromnego podobieństwa między nim, a obecnym prezydentem USA, także nie wiadomo jak to było na prawdę.

Wątpię w to, ze jego zwłoki zostały wrzucone do morza, bo pewnie jego zwolennicy chcieliby go pochować, a media rozpisują, że żaden kraj nie chciał jego ciała...
    • mileymandy I bardzo dobrze! 03.05.11, 00:24
      W końcu zabili tego potwora!Nie było chyba na świecie 2 takiego człowieka,który wyrządziłby aż tyle krzywdy ludzkości!
      • candys Zabili Bin Laden'a ! 03.05.11, 01:24
        To, że go zabili nic nie zmieni, przeciwnie będzie jeszcze więcej ataków, bo sprzymierzeńczy Bin Ladena będą się mścić za Jego śmierć..
        • koniara8 Re: Zabili Bin Laden'a ! 03.05.11, 08:19
          Hmm.. Macie rację. Teraz będzie jeszcze więcej ataków.. Najlepiej to ich wszystkich powybijać. devil
      • yourbadream @mileymandy 03.05.11, 17:50
        Nie było?! Co ty opowiadasz?! W takim razie taki Hitler, Stalin, czy Mussolini to co? Psy? Już nie wspominając o obecnych dyktatorach.
    • yourbadream Nie rozumiem tej euforii, tych gratulacji to i tak 03.05.11, 17:48
      nic nie zmienia.

Ot zginął symbol wojny z terrorystami, który od jakiegoś czasu i tak nie działa. Też mi wyczyn.
    • stokrootka Re: Zabili Bin Laden'a ! 03.05.11, 17:50
      nie znam go ; o
    • anja_ Re: Zabili Bin Laden'a ! 03.05.11, 22:20
      i dobrze.
    • alexis69 Re: Zabili Bin Laden'a ! 04.05.11, 22:55
      był moim idolem. [*]
      • stay_away Re: Zabili Bin Laden'a ! 04.05.11, 23:56
        szczerze to jakoś w to wątpię. na kwejku było to nieźle przedstawione, m.in fakty o tym, że przecież jak go kiedyś złapali to od razu zdjęcia, nawet film się pojawił w internecie itp. a teraz? jedno zdjęcie, do którego autentyczności przynajmniej ja mam opory. no i czemu od razu pochowane ciało w morzu?
        no i nie ma to jak kraje gratulujące usa zabicia człowieka, to jest straszne. przynajmniej dla mnie. może i jestem jakaś inna.
    • pulii_ jego śmierć nic nie zmieni. 05.05.11, 18:02
      teraz wszyscy jego poddani zemszczą się i będą "hepi". zapewne niedługo będą kolejne ataki terrorystyczne i przez kolejne 10 lat będą ganiać jakiegoś szaleńce z Egiptu. nie martwcie się, Bin Laden wychował sobie następców.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka