Dodaj do ulubionych

dla dobrych z niemca, zdania do przetłumaczenia ;p

04.05.11, 17:12
Może mi ktoś przetłumaczyć na niemiecki te zdania ?

Mój ulubiony przedmiot to wf. Mam go we wtorki, środy, czwartki i piątki. Na tym przedmiocie gramy w siatkówkę. Uczy mnie pan Nowakowski. Jest on bardzo miły. Lubię ten przedmiot ponieważ lubię sport. Mam bardzo dobre oceny z tego przedmiotu.

wiem , że zdania są głupie, ale z niemieckiego jestem noga i nie potrafię ich przetłumaczyć dobrze gramatycznie. To poziom 1 gimnazjum, więc żeby były jak najprostsze, tylko dobrze zbudowane.

Z góry dzięki <3
Obserwuj wątek
    • kara4454 Re: kara4454 04.05.11, 17:19
      Mein Lieblingsfach ist sport. Ich habe es dienstags, mittwochs, donnerstags und freitags. An dieser Stelle spielen wir Volleyball. Herr Nowakowski hat mich gelehrt. Es ist sehr schön. Gefällt Ihnen dieser Artikel, weil Ich mag Sport. Ich habe sehr gute Noten in diesem Fach.
    • alexis69 Re: dla dobrych z niemca, zdania do przetłumaczen 04.05.11, 18:50
      niemiecki ssie
      • pauliska1212 ktoś jeszcze? 04.05.11, 19:20
        • twilightandi Jestem nauczycielką niemieckiego... 04.05.11, 20:37
          Mein Lieblingsfach ist PE. Ich habe es Dienstags, Mittwochs, Donnerstags und Freitags. An dieser Stelle spielen wir Volleyball. Herr Nowakowski hat mich gelehrt. Es ist sehr nett(kto tutaj powyżej napisał, że jest bardzo piękny). Gefällt Ihnen dieser Artikel, weil Ich mag Sport und ich habe eine sehr gute Beurteilung davon. W zdaniach po Polsku miałaś bardzo dużo błędów językowych! Masz na pewno dobrze!
      • anja_ @alexis69: 05.05.11, 16:01
        no coś Ty ;x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka