mindi1999 06.05.11, 20:51 Czy zachęca was kupowanie produktów lub rzeczy które reklamują gwiazdy?Zadałam sobie to pytanie wczoraj.Osobiście nie znam odpowiedzi jak twierdzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka Re: Czy to nas zachęca? 06.05.11, 21:21 mnie nie zachęca nie zwracam uwagi kto reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
alexis69 Re: Czy to nas zachęca? 06.05.11, 21:24 ja mam tak samo jak anulka. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
ladygaga2010 Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 19:21 Ja tam nie patrze kto co reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Czy to nas zachęca? 11.05.11, 19:52 Mi to tam powiewa, nie zwracam uwagi w ogóle. oO Odpowiedz Link Zgłoś
buuum ___ 11.05.11, 22:40 nie nosze tego co jest akurat modne, albo to co ma cała masa ludności świata, tylko to co mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Czy to nas zachęca? 11.05.11, 23:30 Nie, bo z góry wiem, że skoro reklamuje to gwiazda, to jedyna pozytywna strona tego produktu Odpowiedz Link Zgłoś
rasberry Re: Czy to nas zachęca? 11.05.11, 23:32 nie. Bo, co to zmienia? jak jakiś produkt to szajs, to nawet gdyby jakaś superhipermega gwiazda go reklamowała to to i tak szajsem zostanie . Moje zdanie i koniec kropka . Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Czy to nas zachęca? 12.05.11, 16:31 Jakoś nigdy nie zwracam na to uwagi. Zawsze kupuję to co mnie się podoba, a nie jakiejś tam Britney Spires czy Avril Lavigne... Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Czy to nas zachęca? 12.05.11, 17:36 Nie. Nawet najbardziej chwytliwa reklama z najbardziej znaną gwiazdą nie podniesie jakości produktu, jeśli jest on beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinke13 Re: karolinke13 16.05.11, 20:37 e tam tylko tyle ze jekas sławna osoba go reklamuje szczerze to ja kupuje cos wtedy gdy uznam ze mi sie przyda a nie ze wzgledu na to kto to reklamuje Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek10 Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 16:17 Plis nie piszcie "szajs" co to w ogóle jest jak już to sheisse oki??? (to na marginesie) a poza tym nie mówcie, że nie zwracacie uwagi na to jak się divy ubierają...jakaś diva wkłada chustę i od razu cały świat tak się nosi. To od sław pochodzi moda..to oni są wzorcem mody (pozytywnym lub negatywnym) Odpowiedz Link Zgłoś
cullenous Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 19:29 sory, ale to jest scheiße :p. i czasami mnie zacheca, w sensie zalezy co. jak gwiazda, ktora lubie, cos nosi i mi sie podoba, jak zobacze takie samo to sobie kupie, ale niekoniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 14:26 Mnie takie coś nie zachęca. Skoro produkt jest dobyr, nie potrzebuje żeby go reklamowała gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
witka Tak. 18.05.11, 15:16 Sądzę, że tak. Mam nawet przykład. Vanessa reklamuje ciuchy marki Candie's gdyby nie ona, nie zauważyłam bym tego sklepu nie i nie zwróciłabym na te ciuchy uwagi. A przez to, że interesuję się Van dowiedziałam się o sklepie i mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
abbey_girl Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 15:20 Raczej nie. Zależy co to jest i jaka gwiazda. Avril jest wyjątkiem, jak coś zareklamuję to kupię na 99,9 %. Odpowiedz Link Zgłoś
k_stew748 Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 16:24 Tak. Oczywiście. Dany produkt wydaje sie od razu lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
roxy11 Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 16:47 na pewno zwraca moją uwagę, ale w ostateczności nie decyduję się na zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 17:19 nie wiem nie zastanawiałam się... Odpowiedz Link Zgłoś
monika18 Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 17:38 pewnie że tak kazdy kto obejrzy taką reklamę chce mieć to samo co pokazuje gwiazda według mnie to głupota Odpowiedz Link Zgłoś
stefffcia Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 19:13 mindi1999 napisał(a): > Czy zachęca was kupowanie produktów lub rzeczy które reklamują gwiazdy?Zadałam > sobie to pytanie wczoraj.Osobiście nie znam odpowiedzi jak twierdzicie??? no, to sprawia ze produkt jest nam znany i mamy ochote kupic ten produkt, tym bardziej gdy lubimy tego idola. jednak ja nie sugeruje sie tym kto co reklamuje - wole kupic cos innego choc niesygnowanego przez gwiazde, bo to ze ktos cos reklamuje nie daje nam gwarancji na oczekiwana jakosc i zadowolenie z produktu Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 19:34 Jakoś unikam reklam. Kosmetyki kupuję pod względem tego czy mi pasują, np; w perfumach nie ważne czy je reklamowała Avril Lavigne czy inna Rihanna, zapach musi mi odpowiadać. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 20:10 Rzadko.Mam swoje ulubione i sprawdzone kosmetyki, i tego się trzymam.Nie lubię zmieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 20:06 Niekoniecznie. Osobiście jestem przeciwna wszelkiej komercji, więc gwiazdki w reklamach na mnie nie działają. Jak coś mi się podoba to kupuję to bez względu na to kto to reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
justynamalinowa Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 20:06 To zależy co by reklamowała szczerze mówiąc nie kupiłabym czegoś tam jeśli by mi się to nie spodobało tylko dlatego że reklamuje to gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
jolene_ Re: Czy to nas zachęca? 18.05.11, 20:22 nie bardzo. jeśli dany produkt mi się podoba to nie zwracam uwagi na reklamę, tylko to kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś