bells 08.05.11, 18:13 czesc. MAM do oddania 3 małe kotki. biało - czarny, czarny, lub brązowy. nie są rasowe ale śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemampomyslu faajnie, akurat zgłodniałam. 08.05.11, 18:21 a tak na serio, chciałabym kota, ale jeszcze nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
squash a nadają się na pasztet? 08.05.11, 18:28 joke. nie potrzebuję kota. zresztą, mieszkasz pewnie na drugim końcu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
bells Re: MAŁE KOTKI 08.05.11, 18:47 nie, w warszawie. nie wiem , musze cos z nimi szybko zrobic wiec pomyslalam ze tu napisze Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: MAŁE KOTKI 08.05.11, 19:02 o Boże pewnie takie słodziaki.! Niestety ja już mam kota a on jest tak samolubny, że szkoda gadać...Serio mówię. Jak kiedyś przybłąkał się do nas mały kotek to się obraziła i chyba z dwa dni w domu jej nie było. Później odnalazła się właścicielka kociaka-przybłędy i wróciła... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: MAŁE KOTKI 08.05.11, 19:06 Popytaj znajomych, rodzinę... Ja nie oddałabym kotów obcemu człowiekowi. Poza tym sama mam cztery (dwa mają 2 tygodnie) i też będę je oddawać, gdzieś za miesiąc... Odpowiedz Link Zgłoś