misiunia5 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 15:08 dajmy na to że lady gaga, ani nie ma głosu, ani nie pisze fajnych tekstów (np. "tylko następnym razem załóż prezerwatywę na ucho" - judas) nie ma również fajnego imagu więc zdobyła słowę nie twarz pokazując lecz dupę!!! do prawdy nie wiem co fani w niej widzą, dlaczego oglądają te obleśne teledyski i uczą się tekstów na pamięć. jeżeli nie są świadomi jej głupoty to ... już ich problem. ja za to na pewno mogę nazwać się jej antyfanem Odpowiedz Link Zgłoś
cream49 tak jest z każdą gwiazda ; / 24.05.11, 15:15 nieogólnie trzeba jakoś wyglądąć żeby być gwiazdą, przecież gwiazdą nie stanie sie ktos co ma ryj jak dupa no sorry. wszystkie popularne gwiazdy są ładne: miley, rihanna,honey, jared leto ......wk**wia mnie ze wszysc skacza tylko na justina Odpowiedz Link Zgłoś
miley138 Re: Jakie gwiazdy wypromowały się na wyglądzie? 02.09.11, 23:54 cream49 : zgadzam się z Tobą całkowicie! Odpowiedz Link Zgłoś
ammika Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 16:46 ja jestem fanką JB i wcale się za to nie obrażę ,bo jestem normalną[nie psycho]. mam też włśne życie . 2 przykład: Miley. Gdyby nie to ,że jej tata jest piosenkarzem country. Byśmy jej nie poznali. Ma talent ,ale nie aż taki. Tak Samo Jaden i Willow zaistnieli tylko dzięki temu,że ich tatuś Will Smith jest znany w hoolowod Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 30.08.11, 07:38 Ammika,masz jej za złe,że się urodziła? I że jej ojcem jest tym kim ejst?Rodzicw się nie wybiera.A do tego w tym temacie chodiz o wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokinia Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 16:49 zjebier-bieber,kardashian kim,ciara,i dużo jest takich. a co do gomez top nie wiem czy dzięki wyglądowi bo za łądna to ona nie jest ale talentu nie ma. wystarczy ze kiedyś zagrałą i teraz chcieli zeby była sławniejsza itd itp nie chce mi sie już pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
kada95 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 16:54 blowie napisał(a): > Znacie jakieś? > Podam jeden przykład - dosyć odważny. > Justin Bieber. (wiem, że teraz fanki boskiego jb-a mnie zabiją!) Ktoś tu się minął z celem... Żeby wypromować się głównie dzięki wyglądowi trzeba go mieć. A wyżej wymieniony "piosenkarzyna", bo piosenkarzem nie można go nazwać, Nie posiada owej cechy. Pozdrawiam wszystkie jego fanki ; ** Odpowiedz Link Zgłoś
answer Myślę że... 24.05.11, 17:49 Paris Hilton nie wypromowała się dzięki wyglądowi tylko dzięki dzianym rodzicom i skandalom Kim Kardashian, Disneyowskie gwiazdki ( nie ma wśród nich nikogo charakterystycznego ), JB i napewno "Króliczki" playboya. Wielkie cycki, wielka dupa i mały mózg Odpowiedz Link Zgłoś
pinkbananaangel Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 17:40 No na przykład Gaga wypromowała się gołym tyłkiem. A Rihanna idzie w jej ślady, bo gdyby nie zdjęła spodni w tej chwili byłaby już tylko legendą. Odpowiedz Link Zgłoś
joola97 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 21:49 Przede wszystkim chyba Kardashianki. Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 24.05.11, 22:29 Selena Gomez, Bieber, Enrique Iglesias i piosenkarze jego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
ice_tea Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 25.05.11, 12:43 Bieber.. ale on przecież nie wykreował się na wyglądzie, nie wiem co ty piszesz dziewczyno. Wypromować się na wyglądzie - wiesz co to znaczy? A jego fanki to same fangirlsy, które cały czas piszczą, a ich marzeniem jest go dotknąć : juuustin wyjdz za mniee!" Gash, żeby on przynajmniej śpiewał o czymś mądrym, a nie 'BEJJBE BEEEJBE' ehh no, ale cóż jest jak jest, nie obchodzi mnie on i nie powtarzam na każdym kroku, że nienawidzę biebera, oczywiście, że znajdą się tacy.. Powiem jedno, skoro się wypromował, głupi nie jest. A to jakich ma fanów i co śpiewa to już jest jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja. Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 25.05.11, 14:33 Lady Gaga Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomez12 gf 25.05.11, 19:28 miley cyrus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 12.06.11, 16:20 majli cytrus- nasz cytrusik nie dał by sobie rady bez ładnej buźki dżastin biber- jak już ktoś napisał gdyby nie miał swojej buźki ze swoim "bejbi bejbi bejbi łooo!!!" nie dał by rady dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 12.06.11, 16:31 Megan Fox i ( tak, tak zabijecie mnie) Jared Leto. Sprostowanie co do Jareda: talent owszem ma, ale spójrzmy prawdzie w oczy- gdyby był brzydki to nie było by wokół niego aż takiego szumu . Odpowiedz Link Zgłoś
xaneczkax wtf?! 12.06.11, 17:22 Nie rozumiem toku myslenia co drugiej dziewczyny, która wypowiedziała się na tym forum odnośnie tego wątku.. Piszecie np. : `gdyby nie był taki ładny nie byłoby wokół niego takiego szumu..` A nie wiecie, że piękno to pojęcie względne? Każdy jest piękny na swój sposób. Jak ktos ma talent to nie potrzebna mu ładna buźka, chciaż nie ukrywam, że w dzisiejszych czasach, gdy jesteś ładny to łatwiej zrobisz karierę.. Chociażby taki przykład z tym całym Gienkiem Loszką z x factora. Koleś nie jest ani ładny, ani młody i wgl, a wygrał ten cały program, bo ma według widzów ogromny talent i wygląd w jego przypadku nie mial nic do promowania siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: wtf?! 12.06.11, 17:34 jest dużo fanek marsów, które słuchają ich tylko ze względu na buźkę Jareda. pardon, pseudofanek.bo fankami tego nazwać nie można i o to mi z grubsza chodziło. poza tym moim zdaniem ( i wieeeelu osób z którymi na ten temat rozmawiałam) taka jest prawda. A Gienek jest właśnie przykładem osoby, która jest ceniona tylko za talent, ale sama musisz przyznać, że takie przypadki nie są teraz częste. Odpowiedz Link Zgłoś
conorka Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 12.06.11, 17:27 Justin Bieber zerwal z Selena Gomez .Nie wierzysz ????ZOBACZ > gwiazdki.notlong.com Odpowiedz Link Zgłoś
hiperpoprawna Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 12.06.11, 17:57 Szpakuś! Odpowiedz Link Zgłoś
magicaleks Wiem. 12.06.11, 18:15 Selena Gomez - no powiedzcie mi - co ona umie? Śpiewa jak by jej się płakać chciało, nigdy nie widziałam, żeby tańczyła, a w filmach tylko Disneya gra. Ale jest ładna, więc każde dziecko mające DC kocha 'najpiękniejszą' gwiazdkę Disneya... Odpowiedz Link Zgłoś
trendywendy Re: Wiem. 29.08.11, 23:53 magicaleks napisał(a): > Selena Gomez - no powiedzcie mi - co ona umie? Śpiewa jak by jej się płakać chc > iało, nigdy nie widziałam, żeby tańczyła, a w filmach tylko Disneya gra. Ale je > st ładna, więc każde dziecko mające DC kocha 'najpiękniejszą' gwiazdkę Disneya. > .. > sory mam DC i nie uważam jej za "najpiękniejszą gwiazdke Disneya" chociaż musicie przyznać że brzydka nie jest ;/ i akórat tańczyła w filmie "kopciuszek roztańczona historia" grała tancerkę ;p a wracając do pytania to Pamela Anderson gdyby nie cycki to kim by teraz była Pamela? Odpowiedz Link Zgłoś
wow56 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 03.09.11, 00:00 Megan Fox Rihanna Jennifer Lopez Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 03.09.11, 00:15 Ja sądzę że Vanessa Hudgens. Talentu ani aktorskiego ani wokalnego to ona za grosz nie ma ale mimo iż bez wahania mogę się nazwać jej antyfanką to muszę przyznać niestety że Vanessa ma ładną buzię i sądzę że tylko dzięki niej się wypromowała bo gdyby była brzydka na pewno nie zaszła by tak daleko z karierą. Pozdrawiam riki1246 Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 03.09.11, 11:32 tisdale, zero aktorstwa- nie pamiętam aby ostatnio był jakiś z nią film w kinie ale co się dziwić nikt jej nie chce, głupi głos, ciągła promocja w reklamach lub na imprezach nic więcej, oj sorry ma filmik SFA gdzie gra głupią blondi, ale to się chyba nie zalicza do 'filmów' . Także dno. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 03.09.11, 15:52 @dominikax3 - Tak, tak Dominisiu.. w przeciwieństwie do Twojej sradźens hadżens to ta Tisdale ma talent i wokalny i aktorski.. i Ty nawet nie wiesz co mówisz.. Chyba się gdzieś młotkiem walnęłaś Odpowiedz Link Zgłoś
wow56 Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 03.09.11, 22:33 dominikax3 z tego co pamiętam.. to Ashley jest zawsze chwalona za aktorstwo a hudgens wręcz przeciwnie a co do SFA... nie będę ci tego tłumaczyć bo i tak nie zrozumiesz pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
miki_jackson Dzisiaj? WsZyScY. 03.09.11, 18:01 Prawdziwych talentów już chyba nie ma. Dziś gwiazdeczki osiągają sławę tylko dzięki układom i wyglądzie. Posłuchajcie Nicki Minaj, czy Rihannę na żywo. Przekonacie się. Odpowiedz Link Zgłoś
jenny. Re: Dzisiaj? WsZyScY. 03.09.11, 22:53 micki_jackson a adele ? myśle że Selena Gomez wypromiwała się na swoim wyglądzie bo grac to ona wogóle nie potrafi śpiewac zresztą też a co Justina Bibera to myśle że dużą role w jego sukcesie odgrywał wygląd ale ktoś miał racje że justin może nie spiewa dobrze ale najgorzej nie jest (chociaż go nie trawie , i z jego piosenke słyszłam tylko to baby) a co do Lovato to mnie w niej wkurza ten cholernie sztuczny uśmiech aż poprostu się we mnie gotuje jak widze ten wyszczerzone zęby ale trzeba przyznac ze śpiwac to ona potrafi. Jedna gwiazdka mnie jeszcze irytuje Debby Ryan czy jakoś tak nie umie śpiwac, grac i wogóle z niej jakaś porażka nie wiem kto ją przyją do disney selena przynajmiej jest ładna a ona ? wiec podsumując do listy dodaje Gomez i Debby Ryan ( chociaż co do jej urodny to nie jestem pewna ) Odpowiedz Link Zgłoś
psiak Re: Gwiazdy,które wypromowały się głównie na wygl 09.09.11, 21:56 Czy ja wiem. Wszystkie po trochu. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 . 09.09.11, 22:10 Nie będę oceniać bo to moje zdania i nie chcę żadnych kłótni. Odpowiedz Link Zgłoś