Dodaj do ulubionych

chłopczyce

• czarna_. Re: chłopczyce 23.05.11, 18:33
      nie sądzę. uwierz mi, lepiej być chłopczycą niż różowym plastikiem wink
    • kicksforchicks Re: chłopczyce 23.05.11, 18:36
      ja ci powiem że to zależy od chłopaka. na przykład mój chłopak leciał na dziewczyny, które przesadnie dbały o włosy, nosiły spódniczki i sukienki, prezentowały opalone nogi, biegały co rusz na zakupy i kupowały szmatki w których pochodziły dwa razy, które zawsze były umalowane i tak dalej. a ja nigdy taka nie byłam. jestem raczej typem, który zamiast zakupów woli posiedzieć przed telewizorem i wpieprzać fastfoody niż sobie odmawiać jedzenia żeby tylko "nie poszło mi w biodra". nie chodzę w spódniczkach, nie mam długich i fajnych nóg, nie noszę bluzek z dekoltem i nie mam idealnych włosów. nawet się nie maluję. i mój chłopak mnie taką pokochał. to znaczy ja nadal uważam że jestem marna i tak dalej ale jemu się podobam a według niego to jest najważniejsze. więc moim zdaniem, prawdziwy chłopak to taki który pomimo tego jak wyglądasz, cię kocha. więc nawet jeśli jesteś tą "chłopczycą" to nie znaczy że chłopaki nie będą na ciebie lecieć. faceci zresztą wolą naturalne dziewczyny.
      • anty_twilight Re: chłopczyce 03.08.11, 22:04
        Ja lubie szerokie koszulki i bluzy, rurki i do tego chodze wyłącznie w trampkach albo adidasach xd czasem baleriny na niedzielę założe ale rzadko wink i szczerze to nie obchodzi mnie co chłopaki o tym myślą bo w innych ubraniach czuje sie nieswojo i nosze to na co mam ochote tongue_out i nigdy nie zastanawiałam sie co o ni o tym myślą. smile
    • ewellin Re: chłopczyce 23.05.11, 18:54
      zalerzy od wieku i chłopca , niektóre chłopcy lubią laliunii a niktore chlopczyce smile
    • estrellaa Re: chłopczyce 23.05.11, 18:58
      zgadzam się z tym co wyżej . ; )
    • by_moonlight Re: chłopczyce 23.05.11, 19:15
      Myślę, że nie odstraszają. Z tego, co zauważyłam, te tzw. "chłopczyce" mają lepszy kontakt z chłopakami, że tak powiem, na luzie. Ponadto myślę, że samo to, że nie nosi się sukienek, ani spódnic nie czyni z dziewczyny chłopczycy. Ja też nie noszę, bo po prostu nie lubię, ale myślę, że nie jestem chłopczycą. Wszystko zależy od usposobienia.
    • karola230 Ja też tak mam 23.05.11, 21:02
      Jak fajnie że poruszyłaś ten temat. Mam tak samo, jestem chłopczycą.Nie ubieram si jak chłopak.Tak samo jak ty nie lubie noscić spódnic czy sukienek. Lubie piłkę nożną i jestem dosyć dobra. Lubie tez grać w różne zabijanki na PS3.
      i mnie to strasznie interesuje
    • kotek.bieberka Re: chłopczyce 21.07.11, 23:45
      to sie nazywa skate : )

owszem, ubieram sie w stylu skate, a chłopacy lubią to jak dziewczyna sie tak ubiera, przynajmniej z mojego otoczenia ; ]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka