jessicakaulitz
18.05.11, 21:20
gagapolska.pl/?p=11297#more-11297 - Już dziś mogliśmy usłyszeć prawie wszystkie piosenki z albumu Lady GaGi, zatytułowanego "Born This Way". Czekamy jeszcze tylko na trzy piosenki, które zapewne pojawią się niedługo. Póki co, mamy 14 przecudownych utworów. Jak wam się podoba? Moim zdaniem, ta płyta to totalne mistrzostwo. GaGa zmieniła styl, widać wyraźną różnicę między piosenkami z nowego albumu, a piosenkami z dwóch poprzednich. Zupełnie nowe brzmienia, piosenki są ostrzejsze. Totalnie się zakochałam i słucham od popołudnia, przez cały czas, wszystkich utworów. Jedyna piosenka, która nie przypadła mi do gustu, to "Electric Chapel". Zwrotki brzmią świetnie, ale nudnawy refren zepsuł wszystko. Moim faworytem jest zdecydowanie "Hair", jedna z najlepszych piosenek, jakie słuchałam w życiu. Jestem ciekawa waszych odczuć odnośnie albumu, czy uważacie, że jest lepszy niż pozostałe, czy też gorszy, jaka piosenka najbardziej wam się podoba, jaka najmniej. Możecie stworzyć listę piosenek, pod względem tego, która najbardziej przypadła wam do gustu. Ja osobiście tego nie zrobię, bo nie mogłabym się zdecydować, między poszczególnymi kawałkami. Miłego słuchania i koniecznie napiszcie, co myślicie ^^