Dodaj do ulubionych

Piosenki z albumu "Born This Way"

18.05.11, 21:20
gagapolska.pl/?p=11297#more-11297 - Już dziś mogliśmy usłyszeć prawie wszystkie piosenki z albumu Lady GaGi, zatytułowanego "Born This Way". Czekamy jeszcze tylko na trzy piosenki, które zapewne pojawią się niedługo. Póki co, mamy 14 przecudownych utworów. Jak wam się podoba? Moim zdaniem, ta płyta to totalne mistrzostwo. GaGa zmieniła styl, widać wyraźną różnicę między piosenkami z nowego albumu, a piosenkami z dwóch poprzednich. Zupełnie nowe brzmienia, piosenki są ostrzejsze. Totalnie się zakochałam i słucham od popołudnia, przez cały czas, wszystkich utworów. Jedyna piosenka, która nie przypadła mi do gustu, to "Electric Chapel". Zwrotki brzmią świetnie, ale nudnawy refren zepsuł wszystko. Moim faworytem jest zdecydowanie "Hair", jedna z najlepszych piosenek, jakie słuchałam w życiu. Jestem ciekawa waszych odczuć odnośnie albumu, czy uważacie, że jest lepszy niż pozostałe, czy też gorszy, jaka piosenka najbardziej wam się podoba, jaka najmniej. Możecie stworzyć listę piosenek, pod względem tego, która najbardziej przypadła wam do gustu. Ja osobiście tego nie zrobię, bo nie mogłabym się zdecydować, między poszczególnymi kawałkami. Miłego słuchania i koniecznie napiszcie, co myślicie ^^
Obserwuj wątek
    • iampositive F*CK Lady Gaga :D 18.05.11, 21:28
      • jessicakaulitz Re: Są jednak te trzy piosenki (link) 18.05.11, 21:29
        gagapolska.pl/?p=11354 - wybaczcie, nie zauważyłam, w każdym razie tutaj są, sama jeszcze nie zdążyłam posłuchać xd
        • jessicakaulitz Re: odś. 18.05.11, 22:12
    • meggi_13 Bloody Mary ♥ 18.05.11, 22:35
      Caly album jest poprostu WOW smile Moje ulubione: Bloody Mary, Government Hooker, Scheisse, Marry The Night, The Edge Of Glory i Americano. A Hair, Bad Kids i Highway Unicorn niezbyt mi przypadly do gustu... Niemoge sie doczekac zeby kupic album smile Kocham go!

♥ 23 | 05 | 11 ♥
      • zuzka11 ***** 19.05.11, 10:16
        Mi się osobiście podobają wszystkie . Muszę mieć tą płytę . Czekam z niecierpliwością . Mały potwór kwiat
        • jessicakaulitz Re:ktoś jeszcze? 19.05.11, 15:27
          • jessicakaulitz Re: odświeżam. 19.05.11, 21:12
            No ludzie, wypowiadajcie się!
            • jessicakaulitz Re: odświeżam (3) 20.05.11, 17:47
    • trufla Re: Piosenki z albumu "Born This Way" 20.05.11, 22:03
      Mój faworyt to Judas - niezmiennie od wydania singla aż do przesłuchania wszystkich piosenek. Hair też jest świetna. Bloody Mary to kolejny świetny kawałek. Sheisse mi się nie podoba. Jakaś taka dziwna.
      Nie zmienia to faktu, że płyta jest fantastyczna i na pewno niedługo znajdę sie w jej posiadaniu. GaGa zmienia się na lepsze. To widać i słychać. Era born this way powinna przebić erę fame monster...
    • wercia12 Re: Piosenki z albumu "Born This Way" 20.05.11, 22:24
      powiem jedno : płyta 'Born This Way' jest super tak samo jak Gagaserceserceserceserce
      • jessicakaulitz Re: ktoś jeszcze? 21.05.11, 21:39
        • jessicakaulitz Re: ktoś jeszcze? (2) 22.05.11, 19:38
          • milk.a Mały Potwór 31.05.11, 23:03
            Dla mnie faworytem jest ''Bloody Mary'' po prostu kocham, kocham tę piosenkę, normalnie 8 cud świata! Ale jako Mały Potwór jestem zadowolona z całego albumu. GaGa weszła w erę Born this way, która okazuje być lepszą od ery The fame monster.
            Płyta jest utrzymana w latach 80-tych i 90-tych co może okazać się odpowiednią drogą powrotną do dobrego popu. cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka