jane_14 tutaj!!!!!! 24.05.11, 01:35 to zalezy jaki masz styl i jakie piosenki lubisz ale na impreze: Kesha- tik tok, take it off, blo Mike Posner- Bowchickawowwow i Cooler Than Me Bruno Mars- Just the Way You Are i Grenade Avril Lavigne- Sk8er Boy i WHat The hell, Smile Lady Gaga - Just Dance, Poker Face, Bad ROmance, Judas Rihanna - What's My name? Kanye West - All of the Lights Katy Perry - hot n cold, i kissed a girl, california girls, teenage dream, et, last friday night Stereo Love nioe znam nazwy zespolu Black Eyed Peas - I gotta a feeling, boom boom pow, the time, just can't get enough Usher - dj got us falling in love again, more eminem - The Real Slim Shady Diddy - coming home ne-yo & pitbull - give me everything tonight Britney spears - Hold it againdt me & till the world ends Jason Derulo - in my head pink - get this party started, so what Enrique iglesias - tonight, i like it Far east movement - like a g6 willow smith - whip my hair Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1a Coś specjalnego dla ciebie 24.05.11, 07:02 a ja ci polece coś wyjątkowego . Mój brat jest dj i znajdz sobie coś tutaj www19.zippyshare.com/v/24881209/file.html Odpowiedz Link Zgłoś
blabie Re: Muzyka na urodziny 24.05.11, 09:43 I WANNA GO - Britney Spears BEZ ŁEZ - Ewa Farna PERFUME - Parade NOTORIOUS - The Saturdays BLOW - KESHA HIGHER - The Saturdays ft. Flo-Rida WE R WHO WE R - KESHA ON THE FLOOR - JLo ft. Pitbull PARTY ROCK ANTHEM - LMFAO DON'T STOP THE PARTY - Black Eyed Peas GIVE ME EVERYTHING - Pitbull ft. Ne-Yo S&M - Rihanna ONLY GIRL - Rihanna E.T. - Katy Perry JUST A LITTLE BIT - ROBERT M POISON - Nicole S. Polecam zwłaszcza kilka pierwszych, są to nowości i bardzo fajne Odpowiedz Link Zgłoś
blabie Re: Muzyka na urodziny 24.05.11, 09:45 WHO RUN THE WORLD (GIRLS) - BEYONCE Odpowiedz Link Zgłoś
eureka120 Re: Muzyka na urodziny 24.05.11, 10:04 to ja mam sporo takich utworkow tanecznych, nowszych i starszych... -Rihanna:Umbrella,Pon de replay,S&M,Only Girl,Who's that chick,What's my name,S.O.S. -Beyonceingle Ladies,Sweet Dreams,Run The World(girls) -Lady Gaga: Poker face, just dance, bad romance, alejandro, judas, paparazzi. -David Guetta:gettin over you, commander,when love takes over,love is gone,memories,one love...i wiele innych, na youtubie sobie poszukaj guetty -jakies piosenki britney spears, justina timberlaka, timbaland, black eyed peas (ale nie tylko te najnowsze typu boom boom pow czy time of my life, ale tez starsze: hey mama, let's get it started, my humps) I jezeli na imprezie beda twoi rowiesnicy pomysl i przypomnij sobi co lecialo i czego sie sluchalo w czasach kiedy mieliscie od 7 do 10 lat i te utwory rowniez zgraj, zobaczysz ze impreza sie uda, ja na kazda impreze puszczam utwory z mojego dziecinstwa (coco jambo na przyklad ) wszyscy sie swietnie bawia bo to znaja i pamietaja :p udanej imprezy zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna1 Re: Muzyka na urodziny 24.05.11, 10:46 Rihanna ma dużo muzy do tańczenia więc może coś od niej Odpowiedz Link Zgłoś
lena620 Re: Muzyka na urodziny 24.05.11, 13:37 1. David Guetta feat Rihanna - Who's that chick 2. Selena Gomez- Falling Down 3. Avril Lavigne- What the hell 4. The Veronicas- Take Me On The Floor 5. Lady Gaga- Just Dance 6. Kesha- Blow 7. Beyonce feat Lady Gaga- Telephone 8. Demi Lovato- Get Back 9. Katy Perry- Fireworks 10. Black Eyed Peace- Boom Boom Pow 11. Rihanna- Only Girl Cóż... więcej nie wymyśle; mam nadzieje ze pomglam Odpowiedz Link Zgłoś
bombardowanie a może coś starszego? 24.05.11, 14:22 np. Elvis, Chuck Berry, The Beatles, Shakin Stevens, Abba, Bee Gees...? ;d A z konkretnych piosenek to: Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing MC Hammer - U can't touch this Aqua - Barbie girl ( ) mungo jerry - in the summer time Leo Sayer - You Make Me Feel Like Dancing Ogólnie to polecałabym coś starszego Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra25 Re: Muzyka na urodziny 24.05.11, 14:23 till word the ends shke it up Odpowiedz Link Zgłoś
alicesalvatore Re: Muzyka na urodziny 24.05.11, 14:36 znam dużo fajnych piosenek. choć nie gustuję w takiej muzie. The Veronicas - Untouched Avril Lavigne - Girlfriend Cobra Starship - Guilty Pleasure Cobra Starship - Good Girls Go Bad Leighton Meester - Your Love is Drug Ke$ha - Tik Tok Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull wybrałam coś ze swojej playlisty. Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Proszę bardzo . 24.05.11, 17:16 Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough . Jessie J Feat B.o.B - Price Tag . Cee Lo Green - Forget You . Kanye West - All Of The Lights ft. Drake, Rihanna . Katy Perry - ET ft. Kanye West . David Guetta - Gettin' Over You . Rihanna - S&M . Ke$ha - Blow . To takie totalnie imprezowe kawałki , mam nadzieję , że jakoś pomogłam . Odpowiedz Link Zgłoś
evermore Re: Muzyka na urodziny 24.05.11, 18:40 "Rock God" Selena Gomez "Castle Walls" T.I. & Christina Aguilera i jeśli bierzesz pod uwagę starsze piosenki to: "Dirrty" Christina Aguilera & Redman "Voulez-Vous" ABBA "Gimme Gimme" ABBA "Hips Don't Lie" Shakira "Party" Demi Lovato mam nadzieję, że chociaż 1 piosenka przypadnie ci do gustu wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś