Dodaj do ulubionych

Sposoby 'na doła' ; )

24.05.11, 15:40
Pewnie każda z Nas ma czasami doła 'od tak'. Nie wiadomo czemu, albo może z jakiegoś powodu ? macie jakieś niezawodne sposoby na doła ? ;D ja np. w takich sytuacjach jem czekoladę bakaliową xD i to mi trochę pomaga ; ) Jak jest u Was ? ;D
Obserwuj wątek
    • milus Re: Sposoby 'na doła' ; ) 24.05.11, 17:47
      siedze sobie w jakimś cichym miejscu sama i słucham ulubionej piosenki wink
      • january29 Re: Sposoby 'na doła' ; ) 24.05.11, 17:51
        czekolada z orzechami, muzyka lub dobra komedia. wtedy cały dzień leże pod kocem, a i jeszcze kubełek lodów. wink
      • song Re: Sposoby 'na doła' ; ) 24.05.11, 17:52
        śpię
        Wiem, wiem, dziwne,ale jak mam doła to staram się zasnąć i odciąć od świata
    • najslodsza Re: Sposoby 'na doła' ; ) 24.05.11, 17:53
      Zaslaniam rolety, wyciągam karimatę, biorę iPod'a i slucham przez calą noc piosenek (takiego ciężkiego rocka albo metalu). Czasami placze przez pól nocy ale to pomaga i na drugi dzień czuje się świetnie, bo caly smutek ze mnie wyplynąlwink
    • malinkowyludz Re: Sposoby 'na doła' ; ) 25.05.11, 17:43
      hehe ; ) u mnie standard to czekolada albo coś słodkiego ; ) + przyjaciółki które zawsze podniosą mnie na duchu ; ) a jak muszę siedzieć w domu to właśnie tak jak Wy muzyka muzyka i jeszcze raz muzyka ! serce
    • katsuumi_17 Re: Sposoby 'na doła' ; ) 25.05.11, 17:49
      Rozmowa z przyjaciółką smile
    • klama_kcmil # 25.05.11, 17:58
      Włącz sobie przyjemną muzykę, w moim przypadku to jest "Super Bass", myśl o radosnych chwilach, które Cie jutro czekają, żryj czekolade, jak już robisz i obejrzyj ewentualnie jakąś komedie. Powodzonka.
      • roxy11 Re: # 26.05.11, 20:25
        zamykam się w pokoju, włączam muzykę i opycham się przeróżnym jedzeniem.

zaczynając od obowiązkowej czekolady, kończąc na suszonych morelach, bitej śmietanie, bananach i różnych tuczących pysznościach c:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka