vampire44 04.06.11, 16:50 Czy waszym zdaniem są jakieś gwiazdy, które niegdyś były normalne, mądre i sympatyczne, ale się "zepsuły"? wypowiadajcie się! *jeśłi był już taki wątek to "kosz" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mohito_ Re: Zepsute gwiazdy 04.06.11, 17:05 A, i jeszcze Dodzia elektrodzia oraz Rihanna. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Zepsute gwiazdy 04.06.11, 17:14 Vanessa H, Demi L, Rihanna, Bieber- ale one NIGDY nie były fajne, sympatyczne i miłe ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
easy_me Re: Zepsute gwiazdy 07.06.11, 17:00 Selena Gomez, Miley Cyrus, Paris Hilton, Doda, Odpowiedz Link Zgłoś
mia. Re: Zepsute gwiazdy 23.06.11, 19:44 trochę, np. Miley, Selena, Lady Gaga, Britney Spears, Tisdale... Odpowiedz Link Zgłoś
lovciambruna Re: Zepsute gwiazdy 05.07.11, 23:54 bimber, doda, maily citrus, vanessa Odpowiedz Link Zgłoś
bella9519 Re: Zepsute gwiazdy 23.06.11, 19:53 Rihanna, GAGA, gwiazdy Disneya (Miley, Selena itp), Bieber, Emma Watson, Paris Hilton, Andrzejewicz, Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Zepsute gwiazdy 23.06.11, 19:58 Nie znam gwiazdy ,która byłaby skromna i nie zepsuta. Zazwyczaj sławniejszym osobom po pewnym czasie przewraca się w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
eziek11 Re: Zepsute gwiazdy 23.06.11, 20:43 Wiesz.. Tak na prawdę to można wymieniać bez końca,bo w show biznesie każdy (bez wyjątków) przechodzi niekorzystne zmiany, ale takie na prawdę drastyczne,które pamiętam to Rihanna, Doda, Gosia Andrzejewicz, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Paris Hilton i może jeszcze jola Rutowicz- choć nie wiem czy ta kobieta kiedykolwiek miała odrobinę normalności w tej pustej głowie... Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Zepsute gwiazdy 23.06.11, 20:52 No ba, że są! Miley Cyrus! - Niegdyś normalna gwiazda! (Ha! xD) A teraz jakaś taka popsuta i wgl.! Selena Gomez - Ślicznie zepsute gwiazdki! Zac Efron - Ślicznie zepsute gwiazdki! Robert Pattison - Słit Edward kalen! D: Odpowiedz Link Zgłoś
bloondi Re: Zepsute gwiazdy 23.06.11, 20:54 Mi się wydaje że Taylor Momsen np.dla porównania zdjęcie z 2008 roku i z teraz Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Zepsute gwiazdy 23.06.11, 21:23 Możemy oceniać tylko pod względem muzycznym, bo nie da się powiedzieć, że ktoś się zepsuł, na podstawie zmiany stylu, czy wiadomości z zachodnich gazet. Każdy się zmienia, każdy ma prawo zmienić styl i nawyki, a my nie możemy tego oceniać na gorsze, skoro tego kogoś prywatnie nie znamy i nie możemy wiedzieć, czy te zmiany wyszły na lepsze, czy na gorsze. Moim zdaniem, pod względem muzycznym, zepsuła się strasznie Brutney Spears. Jasne, posłucham jej piosenek, ale to już nie jest to co dawniej, nie ma już takich przebojów, jak Oops!...I Did It Again, czy Gimme Moore. Odpowiedz Link Zgłoś
izika8 Just one click ;D 27.06.11, 13:27 Ekhm. Więc tak. Moim zdaniem wszystkie gwiazdki Disneya się zepsuły i piosenkarki pop'owe. Selena Gomez - kiedyś idolka ośmiolatek, teraz wymalowana dziewczyna Biebera. Miley Cyrus - była Hannah Montana zaczęła być "seksi". Vanessa Hudgens - słodka Gabriella ze swoim Troyem, którego rzuciła dla "kariery". Lady GaGa - kiedyś tworzyła hity i szokowała, teraz już nikogo nie rusza i nikogo nie dziwią jej "stroje". Żeby znów być "On Top" zaczęła wojować z religią. Rihanna - dawniej dość naturalna, teraz zaczęła pisać zboczone piosenki i zachowywać się, hm, dziwnie. Więcej nie przychodzi mi do głowy. Nie chciałam urazić fanek Seleny, Miley, Vanessy, GaGi i Rihanny ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy miley cyrus 26.06.11, 22:53 chociaż zdania są różne to mimo wszystko ja uważam że ona na początku kariery była bardzo fajna potem woda sodowa jej do główki uderzyła ale to wszystko wina niewłaściwego wychowania jej przez rodziców ... zresztą już można poznać że miley nie jest pierwszą i nie ostatnią np lindsay lohan i wkrótce bella thorne (przepraszam ale to już widać gołym okiem nawet będąc jej fanem) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Zepsute gwiazdy 26.06.11, 23:00 aguilera, cytrus, gomez, hudgens, rihanna, perry... Odpowiedz Link Zgłoś
stayaway *______* 27.06.11, 13:36 gwiazdy disneya ostatnio chcą pokazać jakie to są dorosłe Odpowiedz Link Zgłoś
fun Re: *______* 27.06.11, 13:54 Rihanna, Katy Perry Miley i inee disneyowskie ale moze nie wszyskie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gola. Zepsute gwiazdy 27.06.11, 14:18 nie wiem czy nie Candy Girl (chociaż dla mnie żadna z niej gwiazda) Doda, Katy Perry, może jeszcze Rihanna chociaż ostatnio jak dla mnie nie jest tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
nickiminaj Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 14:09 rihanna, katy perry, jay-z, 50 cent, chociaż oni nigdy nie byli normalni ;] a co do osób, które wymieniają Selenę : ona się NIE POPSUŁA, nadal jest tą fajną i miłą osobą, co na początku swojej kariery. Selena jako jedna z nielicznych nie gwiazdorzy, nie tragizuje jak ktoś jej zrobi zdjęcie bez makijażu, a to, że jest dziewczyną Biebera nie czyni ją pustą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
coldprincess Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 14:13 Lady Gaga - miała swoje pięć minut, może na początku "szokowała", ale teraz jest nudna i żałosna. Rihanna - Od wielkiej afery z Chrisem najpierw zrobiła z siebie wielką poszkodowaną kobietkę, racja, to co on zrobił było straszne, ale ona bynajmniej przesadzała. Teraz zachowuje się jak dzi.wka. Shakira - Lubiłam ją, ale mnie ostatnio wkurza jak nie wiem co. A jej najnowszy teledysk jeszcze pogłębił niechęć. Oraz gwiazdki disneya. Odpowiedz Link Zgłoś
buniaczek541 Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 14:23 Miley Cyrus chociaż dalej ma fajne piosenki to zachowanie jej mnie bardzo irytuje. Selena Gomez lubię ją , ale zauważyłam ostatnio że pragnie się stać dorosła . Lindsay Lohan chyba każdy zna jej historię Odpowiedz Link Zgłoś
villa111296 O.O 07.07.11, 10:51 Ludzie .. dajcie spokój . Wszyscy narzekacie na gwiazdy Disneya . Miley ma już 18 lat . Wy w tym wieku też będziecie chciały być '' seksi '' itp. Demi 20 sierpnia skończy 19 lat , a Selena 22 lipca . To już najwyżysz czas dla nich by ''dorosnąć'' . Dajcie już spokój z zejdzie z nich . Nie mówie że one są święte . Każda gwiazda zepsóła się na swój sposób . Dziękuje z poświęcenie czasu na przeczytanie moich wypocin -.- Odpowiedz Link Zgłoś
elena98 Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 14:20 Lindsay Lohan, Miley Cyrus, Selena Gomez, Lady GaGa, Odpowiedz Link Zgłoś
lullabys Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 14:42 Moim zdaniem taki temat jest bez sensu, bo i tak przeważnie padną nazwiska tych, których nie lubimy Przecież większość broni swoich idoli Odpowiedz Link Zgłoś
villa111296 Brawo ! : D 07.07.11, 10:53 Brawo ! Moim zdaniem ten tytuł jest źle dobrany . Odpowiedz Link Zgłoś
patka_54 Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 14:45 Britney Spears,Paris Hilton i Vanessa Hugnes Odpowiedz Link Zgłoś
twilightandi Re: Zepsute gwiazdy - trochę zły tytuł - ogólnie 27.06.11, 15:48 One się nie zepsuły tylko zmieniły! Co do Pattinsona - on się nie zmienił i nie jest wg mnie zepsuty (nie jestem jego fanką). Co do wszystkich disneyek - one są straszne! Chciałabym przytoczyć przypadek Seleny Gomez (chociaż warto zwrócić też uwagę na Miley, która jest królową Disneya). Jedna z was napisała, że Selena sie nie zmieniła. To nie prawda! Po prostu jest to mało zauważalne, bo zmieniała się bardzo stopniowo, nie była to derastyczna metamorfoza. Ostatnio na jakiejś gali piersi wystawały jej tak naprawdę na wierzch (Justin się w nie gapił). Makijaż też miała całkiem niezły. Ekhkhm. Selena zmieniła się naprawdę bardzo, tylko mało zauważalnie. Nie wspominam już o tych wszystkich gwiazdach muzycznych (też mi ich muzyka) np. Rihanna, Kasia i wszystko co wymieniałyście wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 16:23 Oczywiście, Britney Spears dla przykładu. Chociaż teraz próbuje jakoś odbudować swój wizerunek, nie za dobrze jej to wychodzi. Ona się stoczyła i na pewno ciężko jej będzie wyjść na prostą. Zresztą straciła już wiele fanów i wątpię żeby ich odzyskała. Odpowiedz Link Zgłoś
wow56 Re: Zepsute gwiazdy 27.06.11, 16:50 Rihanna- żałosna jest Miley Cyrus Gomez Spears i tak naprawdę to ta cała hołota z hollywood jest popsuta Odpowiedz Link Zgłoś